- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.641
Kizlar sonucum 208 cikti ama belim acayip agriyor
Olsun canım bundan sonra dikkat edersin. Söyle tabi sana destek olurlar durumu da anlatırsın onlar da yardımcı olurla sana.Su an tatil oldugu icin dun denize gittik hic cikmadim ya bileydim o kadar girmezdim simdide kayinvalidemgildeyiz mecbur sylicem onlarada
Kizlar test yaptim byle cikti
En son 12 haziranda olmustum 12 temmuzdu yaniOooo yasasin bir hamilemiz daha oldu sanirim. Tebrikleeeeer
Bat ne zamandi bu arada?
Lekelenme durumlarında bazı doktorlar progestan veriyor size de verdimi doktorunuzDaha 2 gun var ama ara ara leke gelio o korkuttu bni
Progestan iste doktordan yarın git hemenDaha 2 gun var ama ara ara leke gelio o korkuttu bni
Gidicem zaten yok ilaca gerek yok dedi 2 gun snra testi tekrarla orda anlasilir kanamaya yapcak bi sey yok dediProgestan iste doktordan yarın git hemen
Vermedi ya o yuzden yarin tekrar gidicem baska doktoraLekelenme durumlarında bazı doktorlar progestan veriyor size de verdimi doktorunuz
Tabi canim Allahim isteyen herkese nasip etsin bnm mayista bi dusugum var o yuzden korkuyorum yine kanamam var biraz Allahim hepimizin yardimcisi olsn hayirli hayirli saglikli sihhatli dogurmak nasip etsinHayırlı olsunnKafam-karisik :) canım çok sevindimm bizlere de duâ et olur mu :)
Âmiin canım :) kaçıncı denemenizde oldu peki?Tabi canim Allahim isteyen herkese nasip etsin bnm mayista bi dusugum var o yuzden korkuyorum yine kanamam var biraz Allahim hepimizin yardimcisi olsn hayirli hayirli saglikli sihhatli dogurmak nasip etsin
Insallah katlanarak artar cnm sagolunMaşallah
İnşallah canım. Dualarımız seninleInsallah katlanarak artar cnm sagolun
Aslinda bn subatta evlendim oyle cok subatta martta istemedik snradan istedim nisanda hamile kaldim mayista dustu bebegimÂmiin canım :) kaçıncı denemenizde oldu peki?
Cok sagol canimİnşallah canım. Dualarımız seninle
Ay canım maşallah ne güzel hemen hamile kalıyorsun.İnşallah bu sefer sağlıkla doğar. İki gün önce yaptırmana rağmen değerin çok iyi çıkmış. Benim iki buçuk yıldır olmuyor, seni anlayamam tabi ama sakin kalmaya çalış. Dinlen,huzur bulmak için yaptığın şeyleri yap.İnşallah sağlıkla atlatacaksın canımAslinda bn subatta evlendim oyle cok subatta martta istemedik snradan istedim nisanda hamile kaldim mayista dustu bebegim
doktor 1 ay korun dedi 1 ay korundum bu ay tekrar basladik yine hamileyim ama yine dusurmekten korkuyorum bu ay fazla iliski bile olmadi yumurtlama gunlerini es gectik hatta o aralar esime tripliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?