TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Hayırlı olsunn Kafam-karisik :) canım çok sevindimm bizlere de duâ et olur mu :)
Tabi canim Allahim isteyen herkese nasip etsin bnm mayista bi dusugum var o yuzden korkuyorum yine kanamam var biraz Allahim hepimizin yardimcisi olsn hayirli hayirli saglikli sihhatli dogurmak nasip etsin

Âmiin canım :) kaçıncı denemenizde oldu peki?
Aslinda bn subatta evlendim oyle cok subatta martta istemedik snradan istedim nisanda hamile kaldim mayista dustu bebegim
doktor 1 ay korun dedi 1 ay korundum bu ay tekrar basladik yine hamileyim ama yine dusurmekten korkuyorum bu ay fazla iliski bile olmadi yumurtlama gunlerini es gectik hatta o aralar esime tripliydim

Ay canım maşallah ne güzel hemen hamile kalıyorsun.İnşallah bu sefer sağlıkla doğar. İki gün önce yaptırmana rağmen değerin çok iyi çıkmış. Benim iki buçuk yıldır olmuyor, seni anlayamam tabi ama sakin kalmaya çalış. Dinlen,huzur bulmak için yaptığın şeyleri yap.İnşallah sağlıkla atlatacaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…