- 2 Mart 2010
- 365
- 151
- 103
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.661
Aa sana cok sasirdim 2. cizgi silikte olsa vardi demekki idrar testlerine cok guvenmemek gerek tabi Allahtan umit kesilmez kan testini tekrarlamayi dusunuyo musun
Hayirli olsn canim.masallah hamissin.bak o kadar kizgin kus oldun kirildin yine bebiside yapmisinMayis ayinda dusuk yaptim korkuyorum o yuzden yarin sabah yaptircam insalalh dayanabilirsem
Kizlar birsey danissam size adetime 9gun var sizce idrar testi yapsam cikar mi sonuc birde goguslerimde agri hisswdiyorum sizde de olur mu adet olacagi zamanlarfa artik bu ay kalmak istiyorum
Çok üzüldüm canım Allah sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler nasip eylesinEvet canım 12 haftalıkken kalbi durdu
Canim hayirli olsun oncelikle. Ben 1haftadir cok zor gunler geciriyorum kanamam oldu kese yaninda kanama alani vardi. Bugun dr.a gidicem kese gelisimi devam ediyor mu etmiyor mu onu bile bilmiyorum. Allah hayirli saglikli hamilelikler versin herkeseYani 5 ayda 1 dusugum var simdi yine hamileyim hayirlisi olsn hakkimizda
Ben de adetime 3 gun kala damla damla gelen kanla ogrenmistim canim tesadufe bak:)Gittim acile kizlar kan ve idrar testi verdim 1.30 saat snra cikacak sonuc ama 2 gundur damla damla kan geliyordu yine gelmis ya canm skldi dua edin nolur
Hayırlı olsun bebeğin canim Allah bizlere de nasip etsinKizlar sonucum 208 cikti ama belim acayip agriyor
Saol canm dun kirmizi lekelenmem vardi simdide kahverwngi bi sorun yoktur insallahValla hiç bir fikrim yok, çünkü ben pkoluyum : ) Ne zaman gelecek, gelecek mi, gidecek mi, yoksa ben hamile miyim, test erken mi oldu, nedir ne değildir gerçekten bilmiyorum. Daha halen de kırmızı kartı görmedim henüz. Baktım ki bir hafta daha böyle devam ederse kan testini tekrarlarım herhalde galiba sanırım.
Bu arada, gebeliğinizi kutlarım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Saol cnm hic umudum yoktu ama oldu hala lekelenmem var simdi hastanedeyim tekrar doktora goruncemHayirli olsn canim.masallah hamissin.bak o kadar kizgin kus oldun kirildin yine bebiside yapmisinYaaa allahimmm sana cook sukur hergun bi haber aliyoruz.
Insallah hayirli sonuclar alirsin canm dikkat et kendine yine haberdar et biziCanim hayirli olsun oncelikle. Ben 1haftadir cok zor gunler geciriyorum kanamam oldu kese yaninda kanama alani vardi. Bugun dr.a gidicem kese gelisimi devam ediyor mu etmiyor mu onu bile bilmiyorum. Allah hayirli saglikli hamilelikler versin herkese
Amin canm insallah isteyen herkese saglikli ve hayirli gebelik gecirmesini nasip etsin AllahimHayırlı olsun bebeğin canim Allah bizlere de nasip etsin
Ya bnm belimde agriyor sende var miydi agri yine dusurcem die cok korkuyorumBen de adetime 3 gun kala damla damla gelen kanla ogrenmistim canim tesadufe bak:)
Saol canm lekelenmem hala devam ediyor simdi yine doktora geldik insallah seninde saglikli bir sekilde olur Allahim isteyen herkese nasip etsin herkesin yuzunu guldursun cok zor surecler Allahim sabir versin hepimizeAy canım maşallah ne güzel hemen hamile kalıyorsun.İnşallah bu sefer sağlıkla doğar. İki gün önce yaptırmana rağmen değerin çok iyi çıkmış. Benim iki buçuk yıldır olmuyor, seni anlayamam tabi ama sakin kalmaya çalış. Dinlen,huzur bulmak için yaptığın şeyleri yap.İnşallah sağlıkla atlatacaksın canım
Temmuz ve Ağustos 2016 da hamile olmayı planlayan Bayanlar, buyrun topigime
HERKESE HAYIRLI, UĞURLU OLSUN INŞALLAH
@tristris 11 temmuz
N nesne 11 temmuz
@ervanazim 13 temmuz
@maya_gallo 13 temmuz
Nur_hasret 14 temmuz
@Dilektuttum 14 temmuz
@mtkt 17 temmuz
Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
Beth18 19 temmuz
yesa 20 temmuz
@pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
@hiranur3419 22 Temmuz
@tostos16 23 temmuz
@endless love 24 temmuz
@-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
beren20 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
@Love5 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
@Zilan92 30 temmuz
@Kayrahan 30 temmuz
@hasretsinan65 30 temmuz
@minikincir 31 temmuz
@morordek 2 Ağustos
@kutuphanekedisi 3 Ağustos
@Zanamm174 3 Ağustos
@i006 3 Ağustos
M melekler-engelchen 3 Ağustos
@berraksucan 3 Ağustos
@Ela2411 3 Ağustos
Emineeemm 3 Ağustos
@zehragnydn 4 Ağustos
@ismetbeyinbiricikhanimi 4 Ağustos
@ayllllliiiin35 5Ağustos
@Cemre Yaman 5 Ağustos
@Kuzum ask 6 Ağustos
gulbensworld 14 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6)@sernur3535
7)@umut-001
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?