TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Aa sana cok sasirdim 2. cizgi silikte olsa vardi demekki idrar testlerine cok guvenmemek gerek tabi Allahtan umit kesilmez kan testini tekrarlamayi dusunuyo musun

Valla hiç bir fikrim yok, çünkü ben pkoluyum : ) Ne zaman gelecek, gelecek mi, gidecek mi, yoksa ben hamile miyim, test erken mi oldu, nedir ne değildir gerçekten bilmiyorum. Daha halen de kırmızı kartı görmedim henüz. Baktım ki bir hafta daha böyle devam ederse kan testini tekrarlarım herhalde galiba sanırım.

Bu arada, gebeliğinizi kutlarım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Hayırlı haberler verenleri tebrik ederimm. Erkenden adet oldum. Dengem şaştı iyice önümüzdeki ay ne zaman olur bilemiyorum ama son gidişata göre 5 6 ağustos gibi

Kizlar birsey danissam size adetime 9gun var sizce idrar testi yapsam cikar mi sonuc birde goguslerimde agri hisswdiyorum sizde de olur mu adet olacagi zamanlarfa artik bu ay kalmak istiyorum

Yani 5 ayda 1 dusugum var simdi yine hamileyim hayirlisi olsn hakkimizda
Canim hayirli olsun oncelikle. Ben 1haftadir cok zor gunler geciriyorum kanamam oldu kese yaninda kanama alani vardi. Bugun dr.a gidicem kese gelisimi devam ediyor mu etmiyor mu onu bile bilmiyorum. Allah hayirli saglikli hamilelikler versin herkese

Saol canm dun kirmizi lekelenmem vardi simdide kahverwngi bi sorun yoktur insallah

Canim hayirli olsun oncelikle. Ben 1haftadir cok zor gunler geciriyorum kanamam oldu kese yaninda kanama alani vardi. Bugun dr.a gidicem kese gelisimi devam ediyor mu etmiyor mu onu bile bilmiyorum. Allah hayirli saglikli hamilelikler versin herkese
Insallah hayirli sonuclar alirsin canm dikkat et kendine yine haberdar et bizi

Saol canm lekelenmem hala devam ediyor simdi yine doktora geldik insallah seninde saglikli bir sekilde olur Allahim isteyen herkese nasip etsin herkesin yuzunu guldursun cok zor surecler Allahim sabir versin hepimize

benim de bugün reglim bitti ve ovulasyon testi sipariş ettim. Laboquick diye bir marka umarım işe yarar. Birde rahim tersliğim var. Rahim tersliği olan ve hamile kalmak için önerileri olan var ise cok memnun olurum :)

Arkadaşlar bugün bat tarihim.henüz gelen giden yok.olacakmış gibi bir histe yok.döngüm 32 gündü. Test yaptım. Onda da birsey çıkmadı. Beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…