Merhabaaa. Hadi bakalım hayırlısı olsun güzel haberler alın inşallahMerhaba kizlar ben de 20 tammuz tedaviye başlicam Allahin izniyle. Hersey yolunda giderse taze transfer düsünüyorum
Evet ilkMerhabaaa. Hadi bakalım hayırlısı olsun güzel haberler alın inşallahilk deneme mi olacak ?
İnşallah inşallahEvet ilkInsallah hem de Son olur
Yani bende bi sorun bulamadik, her ay düzenli adet olurum tüpler acik rahim normal sonra eşimin Sperm bakildi 70mil Sperm var dediler ancak ileri hareket 0% ve morfoloji 2%. Bu dogal yollarla olması icin düşük dedilerİnşallah inşallahözel değilse sizin sorununuz neydi ?
Size mikroçipli yapılacak o zaman değil mi ? Sperm sorunu olanlarda genelde bu yöntemi kullanıyorlar diye duymuştumYani bende bi sorun bulamadik, her ay düzenli adet olurum tüpler acik rahim normal sonra eşimin Sperm bakildi 70mil Sperm var dediler ancak ileri hareket 0% ve morfoloji 2%. Bu dogal yollarla olması icin düşük dediler
Kaç yumurta toplandı ohss olmuş olabilir misin ? Benden çok yumurta toplanmıştı. İdrar çıkışım azalmıştı ve ağrım çoktuKızlar merhaba bende bugün opu oldum doktor 10 gün sonra adet olursun ama bu adetin değil diğer adette transfer yapacağız dedi.Su an çok ağrım var idrara bile çıkamıyorum doğal mı yaa ilk defa böyle oldum bu beşinci denemem
11 yumurta toplanmış canım bilmiyorum ki doktor öyle demedi kaç güne düzeldinKaç yumurta toplandı ohss olmuş olabilir misin ? Benden çok yumurta toplanmıştı. İdrar çıkışım azalmıştı ve ağrım çoktu
Ben opudan sonra ki 5. Gün adet oldum o zaman toparladım ama o arada 3. Gün kötüleştiğim için doktorum serum taktırdı bana. Ve idrar çıkışını gözlemle dedi. Doktoruna idrara çıkamadığını söyledin mi11 yumurta toplanmış canım bilmiyorum ki doktor öyle demedi kaç güne düzeldin
Büyük ihtimalle öyle yapilacak. Nasil olacak beni neler bekliyor görecez artikKaç yumurta toplandı ohss olmuş olabilir misin ? Benden çok yumurta toplanmıştı. İdrar çıkışım azalmıştı ve ağrım çoktu
Adet oldum geçen hafta. Yarın kontrol randevum var bakalım ne diyecekler. Folik asit dışında herhangi başka ilaç kullanmadım şimdilik. Duruma göre çatlatma iğnesi ve progestan verecekler sanırım. İlk defa doğal siklus transfer deniyorum. Daha önceki transferim ilaçlı olmuştu Şubat ayında, ne yazık ki tutunmamıştı.Aminnn amiiinnadet oldun mu bekliyor musun ?
Geçmiş olsun, tedavin hayırlı olsunKızlar merhaba bende bugün opu oldum doktor 10 gün sonra adet olursun ama bu adetin değil diğer adette transfer yapacağız dedi.Su an çok ağrım var idrara bile çıkamıyorum doğal mı yaa ilk defa böyle oldum bu beşinci denemem
GünaydınKızlar opudan birkaç gün sonra transfer olmuyor mu? Adet olmak ne alaka anlamadım ben
Soylicem canim bugün yanına gideceğim.İdrara çok zorlanıyorum ve kasıklarım çok agiriyor hala.Sistit olur idrarını yapamazsın ya aynen öyleBen opudan sonra ki 5. Gün adet oldum o zaman toparladım ama o arada 3. Gün kötüleştiğim için doktorum serum taktırdı bana. Ve idrar çıkışını gözlemle dedi. Doktoruna idrara çıkamadığını söyledin mi
Canım yok çok şükür yapıyorum ama çok zor çok ağrılı şekilde hani sistit olursun oturamazsin az az yapabilirsin ya o şekilde ve karnım agiriyor oksuremiyorum bileGeçmiş olsun, tedavin hayırlı olsunbenim idrarım azalmıştı çok yavaş yavaş akıyordu ama fazla ağrım olmamıştı ilk günden sonra. Bir kaç gün sonra idrar akışı da normale döndü. Sen hiç mi idrara çıkamıyorsun yoksa az mi geliyor? Bence de mutlaka doktoruna haber ver
Ben adet olmadım. Duphaston bugün bitiyor. Keşke hemen olsamda benimde sürecim başlasaAdet oldum geçen hafta. Yarın kontrol randevum var bakalım ne diyecekler. Folik asit dışında herhangi başka ilaç kullanmadım şimdilik. Duruma göre çatlatma iğnesi ve progestan verecekler sanırım. İlk defa doğal siklus transfer deniyorum. Daha önceki transferim ilaçlı olmuştu Şubat ayında, ne yazık ki tutunmamıştı.
Sen adet oldun mu? İnşallah su gibi geçer ve güzel sonuçlar alırız. Amin
İmprly diye takviye var(biraz pahalı ) tedavi öncesi ve devamında onu kullanmanı tavsiye ederim. Avokado da faydalı ama şu an mevsimi değil. Mevsim meyveleri ve sulu gıdalar yemeni tavsiye ederim. Kabızlığı önlemek için. Kabız olmamaya dikkat et. 35 yaş ve üstünün çift embriyo transferi olma hakkı var. İnşallah mutlu haberler alırsınMerhaba hanımlar ben forumda da yeniyim yıllardır okuyucu idim. Hayırlısıyla tüp bebeğe başladım gonal f vuruyorum sunanda . Bu süreçte avakoda ve ananas önerileri gördüm yumurta kalitesi için doğru mudur . İlk tedavim çok heyecanlıyım ve korkuyorum . Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder umarım. Birde yaşım 39 çift embriyo mu olmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?