Merhaba sürecin hayırlı olsunMerhaba hanımlar ben forumda da yeniyim yıllardır okuyucu idim. Hayırlısıyla tüp bebeğe başladım gonal f vuruyorum sunanda . Bu süreçte avakoda ve ananas önerileri gördüm yumurta kalitesi için doğru mudur . İlk tedavim çok heyecanlıyım ve korkuyorum . Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder umarım. Birde yaşım 39 çift embriyo mu olmalı ?
Tamam canım bizede haber ver inşallah rahatlayacağın bir şeyler yapar doktorSoylicem canim bugün yanına gideceğim.İdrara çok zorlanıyorum ve kasıklarım çok agiriyor hala.Sistit olur idrarını yapamazsın ya aynen öyle
Antibiyotik kullanıyor musun? Canım muhtemelen bir kaç güne geçer bu sıkıntılar ama sen yine de doktoruna haber ver ağrıların çok yoğun ise. Ben Parol kullanmıştım hafifletmişti ağrıları, sonra yavaş yavaş düzeldi ağrı ve idrarda sorun kalmamıştıCanım yok çok şükür yapıyorum ama çok zor çok ağrılı şekilde hani sistit olursun oturamazsin az az yapabilirsin ya o şekilde ve karnım agiriyor oksuremiyorum bile
Merhaba. Öncelikle her şey sırasıyla oluyor. Çünkü bu işin hiçbir aşamasında garanti yok. O yüzden mecbur denenerek gidiliyor. Risk dediğimiz şeyin de garantisi yok. Yani tüm uygulamalar yapılsa kesin tutacak denilse herkes zaten tüm uygulamaları yaptırır. Ama uygulama yapmayınca da tutuyor yapınca da tutuyor. Kısaca Allah ol derse oluyor.Merhabalar benim transferime var henüz opu sonrası ilk adetimi oldum ama burada transfer olacak olanlara ve belli önceden de tecrübesi olanlara sormak istediğim sorular var belki bilen birileri çıkar. Transfer aşamasında kasılma önleyici serum diye bir şey varmış ama detayını hiç bulamadım. Gebelik aşısı ve embriyo glue yaptıranlar ya da daha önce yaptırmış olan var mı acaba? Bunlar şansımızı arttırır mı? İlk denemelerde genelde böyle şeyler yapılmıyor ama insan ilk deneme bile olsa hem riske atmak istemiyor hem de neden bir şeyleri hep deneyerek bulmak zorunda kalıyoruz ki? Mesela ben bende pıhtılaşma sorunu olup olmadığını bilmiyorum bunun için doktorun önden yönlendirmesi gerekmez mi ne bileyim işte şu testleri yaptır vs diye. İlk deneme zaten tutar tutmazsa inceleriz modundalar galiba.
Canım biraz geç olsun ama güç olmasın inşallahBen adet olmadım. Duphaston bugün bitiyor. Keşke hemen olsamda benimde sürecim başlasaama benim transferim bu döngümde değil tamamen ilaçlarla oluşturulacak diğer döngümde yapılacak. O yüzden muhtemelen en sona ben kalacağım
MerhabaMerhabalar benim transferime var henüz opu sonrası ilk adetimi oldum ama burada transfer olacak olanlara ve belli önceden de tecrübesi olanlara sormak istediğim sorular var belki bilen birileri çıkar. Transfer aşamasında kasılma önleyici serum diye bir şey varmış ama detayını hiç bulamadım. Gebelik aşısı ve embriyo glue yaptıranlar ya da daha önce yaptırmış olan var mı acaba? Bunlar şansımızı arttırır mı? İlk denemelerde genelde böyle şeyler yapılmıyor ama insan ilk deneme bile olsa hem riske atmak istemiyor hem de neden bir şeyleri hep deneyerek bulmak zorunda kalıyoruz ki? Mesela ben bende pıhtılaşma sorunu olup olmadığını bilmiyorum bunun için doktorun önden yönlendirmesi gerekmez mi ne bileyim işte şu testleri yaptır vs diye. İlk deneme zaten tutar tutmazsa inceleriz modundalar galiba.
Aminnn amiiiinCanım biraz geç olsun ama güç olmasın inşallahinsan sabırsızlanıyor tabii normal. Ben de opu’dan sonra 2 adet bekledim zaman geçmek bilmedi sanki :) Sağlıkla gelsin inşallah hepimiz için
MerhabaHaziran da opu oldum 2embiryom pgt ye gitti bekliyorum Allahin izniyle olumlu sağlıklı gelirlerse ağustosta transfer hazirligim olucak Allahim nasip et o günleri sağlıkla. Herkesin Allah yardımcısı olsun sağlıkla herkes evladını kucağına alsın
9 temmuza kadar gelirmiş bekliyorum Allahım hayırlı sağlıklı haberlerini nasip eder inşallahMerhabainşallah sağlıkla tutunur bebişlerimiz pgt sonucu ne zaman gelecek
Benim de pgt de henüz gelmediler tabii bi de o var inşallah ordan iyi gelirler. Yoksa süreç komple başa döncek Allah korusunHaziran da opu oldum 2embiryom pgt ye gitti bekliyorum Allahin izniyle olumlu sağlıklı gelirlerse ağustosta transfer hazirligim olucak Allahim nasip et o günleri sağlıkla. Herkesin Allah yardımcısı olsun sağlıkla herkes evladını kucağına alsın
Merhaba, pıhtılaşma için Trombofili 4 Paneli veya Trombofili 6 Paneli testleri var. Benim de doktorum istememişti ama yine de özel laboratuvarda yaptırmıştım. Sonucunu doktoruna gösterirsen o gerekli yönlendirmeleri yapar. Ya da tetkik için direkt doktoruna sorup da yaptırabilirsinMerhabalar benim transferime var henüz opu sonrası ilk adetimi oldum ama burada transfer olacak olanlara ve belli önceden de tecrübesi olanlara sormak istediğim sorular var belki bilen birileri çıkar. Transfer aşamasında kasılma önleyici serum diye bir şey varmış ama detayını hiç bulamadım. Gebelik aşısı ve embriyo glue yaptıranlar ya da daha önce yaptırmış olan var mı acaba? Bunlar şansımızı arttırır mı? İlk denemelerde genelde böyle şeyler yapılmıyor ama insan ilk deneme bile olsa hem riske atmak istemiyor hem de neden bir şeyleri hep deneyerek bulmak zorunda kalıyoruz ki? Mesela ben bende pıhtılaşma sorunu olup olmadığını bilmiyorum bunun için doktorun önden yönlendirmesi gerekmez mi ne bileyim işte şu testleri yaptır vs diye. İlk deneme zaten tutar tutmazsa inceleriz modundalar galiba.
Çok korkuyorum Allah korusun sağlıkla sonuçlarımız gelsin başka tedavi ye gerek kalmasın Allahin izniyleBenim de pgt de henüz gelmediler tabii bi de o var inşallah ordan iyi gelirler. Yoksa süreç komple başa döncek Allah korusun
Çok doğru dediniz bazen insan bir şey derken ağzından çıkarken farkında olmadan yanlış ifade edebiliyor. İnşallah hepimizin çok uğraştırmadan şu denemelerimizde hayırlısıyla güzel hayırlı evlatları olur aminnMerhaba. Öncelikle her şey sırasıyla oluyor. Çünkü bu işin hiçbir aşamasında garanti yok. O yüzden mecbur denenerek gidiliyor. Risk dediğimiz şeyin de garantisi yok. Yani tüm uygulamalar yapılsa kesin tutacak denilse herkes zaten tüm uygulamaları yaptırır. Ama uygulama yapmayınca da tutuyor yapınca da tutuyor. Kısaca Allah ol derse oluyor.
Embriyo glue yaptırsan bile kesin tutar diye bir şey yok. Bu işlemler sadece şansı artirmak için yapılan şeyler. Herkesin vücudunun verdiği tepki değişiyor. Kimisinde fayda olur kimisinde olmayabilir. Siz genetige de gönderseniz o embriyoyu tutmayacaksa tutmaz.
Size bir örnek vereyim daha yeni doktorum anlattı. Bir çift vardı dedi. Kıbrıs'da çocuğun cinsiyetini ,fiziksel özellikleri seçip gelmisler. Birinci sınıf kalite ve genetik kontrolü yapılmış embriyo. Transfer ettim diyor. Her şey çok güzel sorun yok. 17. Haftada çocuğun kalbi durdu gebelik sonlandı dedi.
Yani öncelikle her şeyin Allah'tan olduğunu ve O ol demeden olmayacağını bilmeliyiz. Çünkü her şey O'nun kontrolü altında. Biz sadece sebepleri gerçekleştiriyoruz.
Ben burada bunu çok gördüm insanların bu tarz çok büyük olmayan aslında tespiti kolay olan problemlerinden dolayı yaşadıkları kürtajları düşükleri. Aslında o yüzden önlem amaçlı ne yapılabilir diye düşünerek girdim konuya. Teşekkür ederim bunu kendim istediğim zaman transfer öncesi yaptırabiliyorumdur heralde biraz araştırayım.Merhaba, pıhtılaşma için Trombofili 4 Paneli veya Trombofili 6 Paneli testleri var. Benim de doktorum istememişti ama yine de özel laboratuvarda yaptırmıştım. Sonucunu doktoruna gösterirsen o gerekli yönlendirmeleri yapar. Ya da tetkik için direkt doktoruna sorup da yaptırabilirsin
Ayy Amiinn inşallahÇok korkuyorum Allah korusun sağlıkla sonuçlarımız gelsin başka tedavi ye gerek kalmasın Allahin izniyle
İmprly diye takviye var(biraz pahalı ) tedavi öncesi ve devamında onu kullanmanı tavsiye ederim. Avokado da faydalı ama şu an mevsimi değil. Mevsim meyveleri ve sulu gıdalar yemeni tavsiye ederim. Kabızlığı önlemek için. Kabız olmamaya dikkat et. 35 yaş ve üstünün çift embriyo transferi olma hakkı var. İnşallah mutlu haberler alırsın
Aynen öyle. Doğru anlamışsın arkadaşım. Amin amin herkese versin Rabbim. Anlıyorum süreç sabır istiyor. Kolay değil ama elden ne geliyorsa o yapılacak. İnşallah mutlu haberler alır tüm bekleyenlerÇok doğru dediniz bazen insan bir şey derken ağzından çıkarken farkında olmadan yanlış ifade edebiliyor. İnşallah hepimizin çok uğraştırmadan şu denemelerimizde hayırlısıyla güzel hayırlı evlatları olur aminn
Ben ilk transferde kimyasal oldum. İkinciyi olacağim inşallah. Nasip işi yaa. Bakalım inşallah bu sefer yüzümüz güler1-x diye bir vitamin verdi onu kullaniyirum. Avakado normaldede çok severim o yüzden yiyorum şifa olur inşallah . Şükür kabız değilim evet onu duydum transfer sonrasida ıkınma fazla olmaması gerekiyormuş . Amin inşallah . Siz oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?