Evet kendi isteğinizle yaptırabilirsiniz. Basit bir kan testi. Hastanede yaptırmanıza da gerek yok. Synevo, Biruni, Gelişim gibi laboratuvarlarda yaptırabilirsinizBen burada bunu çok gördüm insanların bu tarz çok büyük olmayan aslında tespiti kolay olan problemlerinden dolayı yaşadıkları kürtajları düşükleri. Aslında o yüzden önlem amaçlı ne yapılabilir diye düşünerek girdim konuya. Teşekkür ederim bunu kendim istediğim zaman transfer öncesi yaptırabiliyorumdur heralde biraz araştırayım.
Teşekkür ederimmEvet kendi isteğinizle yaptırabilirsiniz. Basit bir kan testi. Hastanede yaptırmanıza da gerek yok. Synevo, Biruni, Gelişim gibi laboratuvarlarda yaptırabilirsiniz
Bir de benim embiryom da az 2 tane sadece çok seçeneğim de yok o yüzden sağlıklı gelmeleri çok önemli Allahim nasip eder inşallah.Ayy Amiinn inşallahsizinle zaten birlikte geçirdik gibi bir şey süreci. Benden bir iki gün sonra opu olmuştunuz. Pgt yi de birlikte bekliyoruz inşallah güzel haberleri de almak nasip olur.
Amiiinnn inşallah bol bol dua edelimBir de benim embiryom da az 2 tane sadece çok seçeneğim de yok o yüzden sağlıklı gelmeleri çok önemli Allahim nasip eder inşallah.
Sizin kaç tane gitti pgt yeAmiiinnn inşallah bol bol dua edelim
3 benim de. Çok da farklı değil durumumuzSizin kaç tane gitti pgt ye
Bence her gün göndermiyor hastaneler. Sizin de acıbadem ataşehirse bizimkiler birlikte gitmiştirBir de sizin çıkması daha yakındır dimi 2 gün önce gitti sizin bana 9 temmuza kadar en geç cikicak dediler
Aynen orası ben laboratuvar a sordum 9 temmuza kadar kesin cikcak dedi o zaman aynı bizim Allahim inşallah sağlıklı olduklarının haberini alırızBence her gün göndermiyor hastaneler. Sizin de acıbadem ataşehirse bizimkiler birlikte gitmiştir
Aminn aminnn inşallahAynen orası ben laboratuvar a sordum 9 temmuza kadar kesin cikcak dedi o zaman aynı bizim Allahim inşallah sağlıklı olduklarının haberini alırız
İnşallah o kadar heyecanlı ve gergin bir dönem ki Allah yardimcimiz olsun . Birbirimize Umut olalım birlikte sevinelim inşallah bu ay hep birlikfeBen ilk transferde kimyasal oldum. İkinciyi olacağim inşallah. Nasip işi yaa. Bakalım inşallah bu sefer yüzümüz güler
Katılıyorum. Gerçekten ben de geriliyorum. İfade edilemez bir gerginlik bu. Heyecan tabi ki var ama korku sanki bir tık daha fazla gibi. Düşünmemeye çalışıyorum. Kendimi oyaliyorum. Geçen transferimde test yapmıştım. Ama şimdi sadece kan gününü bekleme kararı aldım. Kendimi de şartladım. Sabırlı olacağım inşallah. İnşallah hep birlikte seviniriz bu ay. Allah'ım herkesin emeklerine güzellikler versin. Mücadele isteyen süreç. Bol bol dua bol bol sakinlikİnşallah o kadar heyecanlı ve gergin bir dönem ki Allah yardimcimiz olsun . Birbirimize Umut olalım birlikte sevinelim inşallah bu ay hep birlikfe
Amin inşallah canımHistereskopi nasıl geçti canım? Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım valla doktor bu ilk adetle yaparsak rahim dinlenmiş olmaz o yüzden diğer ay yapacağız dedi bende tamam dedim artık Allah'a bıraktım vardır bir hayırTamam canım bizede haber ver inşallah rahatlayacağın bir şeyler yapar doktor
Evet canim çok şükür bugün daha iyiyim karnım çok sis hamile gibi ama en azından ağrım hafiflediAntibiyotik kullanıyor musun? Canım muhtemelen bir kaç güne geçer bu sıkıntılar ama sen yine de doktoruna haber ver ağrıların çok yoğun ise. Ben Parol kullanmıştım hafifletmişti ağrıları, sonra yavaş yavaş düzeldi ağrı ve idrarda sorun kalmamıştı
Çok şükür sevindimEvet canim çok şükür bugün daha iyiyim karnım çok sis hamile gibi ama en azından ağrım hafifledi
Çok teşekkür ederim canım benimÇok şükür sevindimBir iki güne hiç bir şeyin kalmaz inşallah. Geçmiş olsun
Opudan sonra bana kullandırmamıştı. İlk defa duydum canım ben opudan sonra kullanıldığını. Genelde duphaston bittikten sonra 8-10 gün içinde adet başlaması beklenirDr neden duphaston kullandiriyor bilginiz var mı opudan sonra ben kullanıyorum son günü yarın regl olmadim ondan sonra olucam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?