Doğuma Hazırlık temmuzda anne olacagım.baska var mı:)??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim doktorumda sen daha iğne bile olamıyorsun( ki gercekten doğru:)) normal doğuramazsin dedi. bizde sezeryan gunü alıcam artık bı daha ki gidişimizde. Ne zamana verir acaba? Bebisim erken gelmesinde elimi ayağıma dolastirmasin inş.

merhaba kızlar benimkiside 23 temmuzda bekleniyor ama doktor 10 temmuzdan sonra hazırlıklı olun dedi:) çok heyecanlıyım:))

hadi hayırlısı senin hayırlısıyla sağlıklı doğsun da biz de cesaret alalım senden.normal doğum mu yapıcaksın?heyecanlı mısın :)

normal istiyorum Allah nasip ederse. çok heyecan var evet. bekliyoruz ne olucak bakalım az kaldı az.

ben daha olmadım belkı bu haftakı kontrolde yapar muayene.
cok canın acıyormu dogurmaktan degıl catı muayenesınden korkuyorm
evet haklısın kılolar gıder yeterkı bebısler ıyı olsun ama cok almaya basladım ıstahım kapanmak bılmıyor

merhaba kızlar benimkiside 23 temmuzda bekleniyor ama doktor 10 temmuzdan sonra hazırlıklı olun dedi:) çok heyecanlıyım:))

ay ne guzel az kalmıs sesnın gercı benımde 26sında beklenıyor ama henuz bana beklıyoruz artık demedı acıkcası dıyecegı gunu dort gozle beklıyorm:)
bır an once gelsın artık:)
senın bebısın boyu kılosu nasıl

Bende 9 temmuz diye bekliyorum. Az kaldi kizimizi heycanla bekliyoruz. :)

Allahim hepimizi bu zor günden hayirlisiyla kurtarsin..
Bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.. <3

Bende 9 temmuz diye bekliyorum. Az kaldi kizimizi heycanla bekliyoruz. :)

Allahim hepimizi bu zor günden hayirlisiyla kurtarsin..
Bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.. <3

sanırım bende sabaha akşama doğurucam. heran herşey olabilir benim için. Allah ın izniyle bende kızımı bekliyorum merakla heyecanla.

çatı muayenesi hakkında çok şey okudum herkese göre değişiyormuş.Benim acıdı açıkcası biraz kastım ama kendimi ben heralde ondan bi de doktorum çok kibar davranmadı o konuda bazıları sadece parmakla bakıyomuş.seninki de öyle olur umarım ama en güzel yanı acısa da acımasa da çok kısa bir muayene hemen bitiyo Allahtan:)

amin canım hayırlısıyla gelsinler miniklerimiz:) boyunu sormayı unuttum ama 37.haftaya yeni girdiğimizde 3kg idi şuan 38.haftadayız bakalım doğuma kadar nekadar olcaz senin bebiş kaç haftalık ve kaç kilo?

Temmuz bebekleri ne tembel çiktilar ya
Hiç kimse dogurmamis deminden konulari inceliyorum :111::111:::111:

selamlar kızlar bizimde allah nasip ederse 25 temmuz görünüyo dogum zamanımız. 25 haziranda hala bebegimin pozisyonu ters idi . normal dogum çok korkmaya başladım canım çok kıymetli oldugundan olsa gerek.ama bebişlerimiz her acıya katlanacagız rabbim hepimizi bir avazda kurtarırı inşallah.
sizlerdeki agrılar nasıl oluyor bu son zamanlarda. benim sanki idrarım varmış gibi vajinal kısmın üstünde bi gerilme kasılmalar oluyor ara ara bu normal bi agrı mı sizce. içimde öyle bi heyecan varki anlatamam.

Umariim aci hissetmem cunku hic alttan muayene olmadim ben evlendikten hmn sonra bebis geliyo daha alttan muayene olmaya firsat olmadi:) ins kolay gecer

amin canım hayırlısıyla gelsinler miniklerimiz:) boyunu sormayı unuttum ama 37.haftaya yeni girdiğimizde 3kg idi şuan 38.haftadayız bakalım doğuma kadar nekadar olcaz senin bebiş kaç haftalık ve kaç kilo?

Bizde 36 ya girerken 2660 di,48 cm bklm daha olcmedi doktor haftaya bakacak buyumustur ins:)

canım cok sıkkın yardım edın.
dun doktor kontrolum vardı ve doktor suyun bıraz azaldıgını ama yeterlı oldugunu bır sorun olmadıgını soyledı
tansıyon ve nstde normal cıktıgı ıcın sorun yok deyıp eve yolladı
ama bu haftalarda suyun azalması normal dıyede ekledı.37 hafta 1 gunluk oldu bebısım.acaba normalmı suyuna azalması kotu degılmı?

canım bana da doktorum sürekli su içmememi su miktarının az oldugunu söyledi. ama şu ana kadar kötü bişeyle karşılaşmadık rabbim sagsalim bebişlerimizi elimize almak nasip eder inşallah

Arkadaslar sancı nası bisi acaba diye merak ediyodum. Fazla merak iyi değilmiş. Beraat kandilinin olduğu gün karnım öğlen sertlesti. Ama arada oluyordu böyle. Biraz durup geçiyordu. Ama sertleşme bu sefer geçmedi. Neyse aksam oldugunda bu sertleşmeyle beraber göbeğimin bı kısmı cami kubbesi gibi şişiyor baya hissettiriyor kendini.sonra geciyor. Saat 11 e kadarboyle gitti. Ama bı gariplik var diye hep tedirginlik. Esime hastaneye gidelim en azından icimiz rahatlasin dedim. Gittik baya sancım varmış. Meger sancı boyle biseymis:) hemen serum ve nidilata başlandı çünkü henüz 35+4 dük.sancılar tam bitmediginden o gece yatırdı doktorumuz. Sabah muayene etti bebek iyice aşağıya baski yapmış. İncelmem feci artmiş. O gün yine yattık. Bugün öğlen çıkardılar. Baya korktuk. Tabi ciğer geliştirici iğnesinide yaptılar. Hala karnım sert ve ara ara kubbe seklini aliyo. Dr kanaman olursa sancın olursa yada suyun gelirse hemen gel dedi. Artık yapacak bisi yok Allah bilir bundan sonrasını 2750gr daha kuzucum biraz daha dayansa ne güzel olur.soyle 2 hafta kadar..

Allah yardımcımız olsun zor valla.
bende sancının nasıl oldugunu merak edıyordum banada arada bu dedıklerın oluyor ama kısa surelı ben pek onemsememıstım normaldır dıye
ben sancıyı daha buyuk bır agrı dıye bekledıgım ıcın sanırım anlayamıyorm
ıns bebısın bekler bıraz daha ama doksa bıle baya ıyı kılosu masaallah.ıns saglıkla kucagına alırsın.

canım bana da doktorum sürekli su içmememi su miktarının az oldugunu söyledi. ama şu ana kadar kötü bişeyle karşılaşmadık rabbim sagsalim bebişlerimizi elimize almak nasip eder inşallah

su ıcme mı dedı sana:S
ınternetten su ıcmenın dogrudan bır baglantısı olmadıgını okudum ama doktorlar ısrarla bol su ıcın dıyor.
ıkımızın tarıhı cok yakın ancak ben hala 37. haftada gozukuyorm takvımde anlamadım gıttı:)
sende baska ne degısıklıkler var.
sancın oluyormu ? ben daha anlamadım sancının nasıl oldugunu:s anlamıycam dıye cok korkuyorm:)
artık sabırsızlanıyorm bu haftada dolsada gelse

hayır canım hece fazlalıgı olmuş tam aksine su içmemi söyledi.sancı nasıl bişey bende çok merak ediyorum. karnım alt kısmında idrarım varmış gibi kasılma oluyor.sanki o kısım yırtılacakmışda bebiş gelivercek gibi hissediyorum. saglım ocagındaki ebeye sordum geçen bebek dogum kanalına yerleşiyordurda o yüzden oluyordur dedi. dogum agrısı belden karna dogru yayılırmış.
canım bende de bi taraftan heyecen diğer taraftanda endişe var ne nasıl bi dogum olacak diye çok korkuyorum.
rabbim hepimiz bebişlerimizi sagsalim elimize almak nasip eder inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…