Doğuma Hazırlık temmuzda anne olacagım.baska var mı:)??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
amın ıns ama hala dogum kanalına ınmemıs sanırım bekletecek bızı
hergun gelsın artık dıyorum ama gelmıyor

benim bebişin de niyeti yok gibi yaa, ne sancı ner kasılma hiçbişe olmuyo, turp gibiyim maşallah:) sancım gelince sevincem heralde, o hale geldim artık, sağ salim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin rabbim inşallah...
bi de sen hala duruyon muuuu diyen komşulardan bıktım ben:)

Doğuma gün sayan bütün annelerimize hayırlı kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler diliyorum öncelikle. Yazılarınızı hep okudum ve çok imrendim. Ben de keşke 39 haftalık olsam ne zaman geçecek bu kadar ay oofffff
Olumlu doğum hikayelerinizi de dört gözle bekliyorum inş.

aynen aynen en ufak bır agrımda oley sancım gelecek galıba dıyorum..
artık fenalık geldı ama sabredecegız sag saglım gelsınler yeterkı..

banada herkes oyle dıyo daha gunumun dolmasına 8*9 gun var ama hergn arıyolar dogmadımı dogdumu
esım bıle her aradıgımda gelıyomu dıyo
kendımı kotu hıssedıyorum sankı doguramıyomusum gıbı halbukı daha bebıs gelmek ıstemıo ben napayım

en kısa zamanda saglıkla gelsınler ıns..

tesekkur ederım cnm..
ama ınan 8 ay daha cabuk gecıyor anlamıyor bıle ınsan son ay hatta su son ıkı hafta gecmek bılmıyor
cevre baskısıda cabası..
ıns guzel dogum hıkayelerımızı anlatırız:)
sanada sımdıden kolay gelsın

canım ya dün gece benim adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı,çok şidetli değildi ama ağrı sürekli oldu..sabah geçmişti , şimdi hafif hafif yine ağrıyor..sende de var mı böle bişiler?

Temmuz anneleri Allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah tabii bizi de

nerdeyse 40 haftayı tamamlayacaklar var bakıyorum da aranızda beim kızım 37+3 de doğmuştu

canım ya dün gece benim adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı,çok şidetli değildi ama ağrı sürekli oldu..sabah geçmişti , şimdi hafif hafif yine ağrıyor..sende de var mı böle bişiler?

yok canım hıc agrım olmuyor hatta karnımdakı sertlesmeler bıle kac gundur olmuyor
cok sıcak ve artık cok bunaldım koca karınla gezmekten:)

Selam kizlar... Benim de muhtemel dogum tarihim 30temmuz dr bu hafta da olmazsa cumartesi sezeryan yapicak. Normal olsun cok istiyrm. Kilosu 3.690 bu hafta gelmezse 4 kiloyu gecicek. Oyle olunca da mecbur sezeryan olucak. Ya niye bu temmuz bebekleri boyle nazli cikti :))) Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin. Saglikla tez zaman da kucagimiza aliriz insallah )

Hic sancin agrin yok mu canim?

canım benim bebişte 3.700 çıktı cuma günü..bu hafta gelmezse niye sezeryan yapıcak onu anlamadım..normalde günü geçince 10 güne kadar bekliyorlar diye duymuştum..tombiş diye mi sezeryana alıcak..ben,m doktorum sezeryan fln demedi henüz..ben de normal doğum istiyorum..ama ne sancım var ne bişe..hayırlısı bakalım..

@ceydaerhan sancilarim var ama duzensiz
@violetviolet bizim minnos haftada 400 gr aliyo bu cumaua randevu aldim 4 kgyu gecmis olur. Benim ilk bebegim ilk dogumlarda 4kilo ustunde normal dogum riskliymis dr.um normal yapmam dedi tombis olursa

sinir oluyorum yaa,ben kadın doğum hast. gidiyorum..bizimkiler ser veriyor sır vermiyor derlerya o hesap..ağızlarından bişe çıkmıyo..çok pişmanım devlet e gittiğime..sonradan da değiştirmeyim dedim ama açıklayıcı olmamaları canımı sıkıyor..

Nasil yani ya? Uyuzlar midir nedir? Hic bir soruna da mi cvp vermiyorlar?

selam kızlar bende temmuz annesi olucam allahın izniyle. bizimde 27 temmuz sezeryan tarimiz. bugün kontrolden geldik 3.800 olmuş oğluşum. allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla kurtarmayı nasip etsin inşallah.

selam kızlar bende temmuz annesi olucam allahın izniyle. bizimde 27 temmuz sezeryan tarimiz. bugün kontrolden geldik 3.800 olmuş oğluşum. allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla kurtarmayı nasip etsin inşallah.

Masallah bebeginin kilosu cok iyi. Sezaryan olmayi sen mi istedin yoksa tibbi problem mi var?

Ben de temmuz annesiyim,size hayırlı doğumlar diliyorum,doğum yapanlar da bebişlerini sağlıkla büyütsünler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…