Doğuma Hazırlık temmuzda anne olacagım.baska var mı:)??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Evet evet bndede oyle bir his oluyor ama hic belimden karnima dogru bir agrim olmadi,hatta sadece o baski vee bazen ufak ufak kasiklarimda igne batiyormuscasina bir his oluyor,
Gelmeyecek sanirim benimki yakin zamanda:)
Artik bitsin istiyorum:) amin ins..

sabredelim canım bebişlerimiz günlerini doldursunlar tombiş tombiş dünyaya gelsinler.inan günler çok çabuk geçiyor daha bebegim olacagı için sevinçden havalara uçuyordum.bak yavrularımıza kavuşmamaıza çok az bi zaman kaldı

Evet haklisin ama ramazan gelmeden gelseler ne iyi:)
Saglikli olsunlarda ins..
ALLAH yardimcimiz olsun valla bu sicaklarda isimiz zor,lohusalikta zor oluyormus sicaklarda..

Evet haklisin ama ramazan gelmeden gelseler ne iyi:)
Saglikli olsunlarda ins..
ALLAH yardimcimiz olsun valla bu sicaklarda isimiz zor,lohusalikta zor oluyormus sicaklarda..

ya ssorma insana afakanlar basıyor.ellerim ayaklarım hem şiş hemde yanıyorlar.bebegim sıcak günlerde dünyaya gelsin istiyordum ama sıcaklarda hamile olmak çook daha zormuş.
dün doktordan geldim canım ben bebegimin pozisyomu ters idi.düzelmiş. şimdilik herşey yolunda gözüküyor. ya senin nasıl?

Benimki daha dogum kanalina girmemis ama Basi bayadir asagida kiloda almis gelmeye hazir dedi doktor:) nstde sancim vardi baya o an anladm sancinin ne oldugunu karin agrisi gibi bısiydi:) bakalm az kaldi ama dedigin gibi cok zor sicaklarda hamilelik iyiki bizimkileer dogacak yaknda.cat muayenesi oldunmu beni dun yapti cok zordu cokda korkutucu hic hoslanmadim ilk defa alttan muayene ce catali gordum korktum acikcasi

Merhaba bende 37.0 da gittim bebegim kanala girmis ve rahimde hareketlenme var dedi birde sumukumsu bir kahverengi akintim geldi yani nisan dedikleri,doktorum bol su ic yat dedi cuma gunu epidural sezeryanla dogum yapacagim.bebeginiz susuz kalsa zaten doktorunuz hemen doguma alir ilk cocugumda oyle olmustu.simdi benim de suyum yavas yavas azaliyor bence cunku ic camasirimda akinti yok sadece islaklik oluyor ve az da degil bu islaklik ama cok su tuketiyorum,

ıns saglıkla kucagınıza alırsınız..
bızmde yacas yacas vakıt yaklasıyor bakalm:)

ben de temmuzda.
gerçekten çok zor.
şu sıralar patlayacak gibi oluyorum.karnımdaki meleğe birşeyler almak için şu sıralar çok koşuşturuyorum.bebek odamızı daha sipariş etmedim. ama park yatak ve tahta beşik arasında kaldım.. beni lütfen aydınlatın.

hYIR canım çatı muayenesi yapmadı.bende sormadım. o kadar zor mu oluyor gerçekten. birde ben küçükkken kalça çıkıgı ameliyatı oldum. doktorada söyledim. inşallah dogum açısından bi zararı olmaz bu konuda çok korkuyorum.
rabbim yardımcımız olsun

canım senin dogumu ne kadar kaldı alışverişi son zamanımı bıraktım. inan bu sıcaklar insanın bi adım atması çok zorlaşıyor.
canım bence oyun parkından yanayım taşınabilir olması çok avantajlı

yok canım zor degılde bn ılk defa boyle bırsey yasadım hıc alttan muayene olmamıstım benım ıcın o masaya oturmakta ılk oldu bıraz kendımı kastım kasıncada agrı hıssettım ama sanıyelık bır kontrol ve aslında kasmayınca hıc agrı olmaz dıye dusunuyorum pazartesı tekrar bakacakmıs artık yaklastı zaman dıye.bakalm ıns bu sefer kolay olur.senın bebıs gelecek gıbı hıssedıyormusun benımkısı sankıı hıcc gelemeyecek gıbı

canım ben yumurtalık takibiyle hamile kaldıgım için 1 seneye yakın alttan muayene oldum(adetliyken de) benim için ilk degil anlayınca.bilirim yani zorlugunu insan utanıyor ama doktorlar hiç bizim düşündüğümüz şeyleri akıllarına bile getirmezlermiş.
canım bana biraz geç gelceklermiş gibi geliyor. sanki agustosa kadar sarkacakmış gibi bizim. hayırlısı artık canım

aynen aynen banada oyle gelıyor.herkes hergun arıyor sırayla dogum varmı sancın varmı suyun geldımı fenalık geldı artık bu srulardan halbukı daha 15 gunum var doktorun verdıgı tarıhe..
ınsan doguramıyormus gıbı hıssedıyor kendını hep bır baskı..ha geldı ha gelıyor tavırları:)
ben dıyorum bu agustosa sarkar belkı dıye ama dınlemıyorlar daha pazartesı kanala bıle gırmemıstı nasıl geldın bu kadar cabuk:)

bebişim doğum kanalına girmiş bulunuyor. bu gün doktora gittim 1 haftan var dedi.ellerim ve ayaklarım şiş. gerçekten patlayacağımı düşünüyorum bir de suyumun az olduğunu söledi doktorum. çok korkuyorum bu zaten ilk başlarda da vardı. ilk çocuğum olduğu için çok tecrübesiz kaldım. ya yetmezse?

ayy ne guzel ıns saglıkla kucagına alırsn..
bende gorebılecekmıyım ogunlerı acaba
yeter yeter dert etme yetmeyecek gıbıyse zaten dktor mudahele ederdı..
neler hıssedıyosun baska benım doktorum pazartesı ama ıkı gundur anormal bır sertlık var karnımda arada kasılmalarda oluyor ama duzensız
sankı her an gelecekmıs gıbı hıssedıyorum ıns benımkıde yola gırmıstır:)

benimde 31 temmuz oldukça heyecanlı vede stresliyim.Bugün muayne günüm çatı kont. olacak bi an önce hem bu eziyetlerden kurtulmak hemde oğlumu kucağıma almak istiyorum

bugun doktor kontrolumuz vardı
38 hafta 4 gunluk olduk ama bebıs hala dogum kanalına gırmemıs
doktor sanırım bıraz bekleyecegız dedı.
umarım hersey yolunda gıder ve normal dogum olur

bugun doktor kontrolumuz vardı
38 hafta 4 gunluk olduk ama bebıs hala dogum kanalına gırmemıs
doktor sanırım bıraz bekleyecegız dedı.
umarım hersey yolunda gıder ve normal dogum olur

İnşallah herşey istediğin gibi olur, normal doğumla alırsın bebişini kucağına. Doğumdan sonra yine buraya yaz olur mu, bende normal isteyip çok korkanlardanım da, moral verirsin biraz bize. Çünkü çevremdeki herkes sezeryan oldu kimseden bilgi alamıyorum.

normalden korkma kadın vucudu buna aslında cok hazır ve nazır bı yapıda.
ınternette okudugum ve cevremden duydugum deneyımler hep ıyı yonde tabı aralarda kotuler oluyor ama bence onlar bırazda doktor ıhmalı ve kısısel yapıdan kaynaklanıyor.
heyecandan unutmazsam yazarım ıns.
yeterkı saglıkla kucagıma alayım son 9 gundeyım

Ne güzel, kavuşmana az kalmış o zaman.
Sağlıcakla alırsın inşallah kucağına .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…