temmuzcular daha takılmıosunuz buraya ya 2 gundur boş kaldı topic
listeyi, kim yeniliyodu
inşallah tatlım bu kaçıncı denemenizdi?
Ben yeniliyodum canim ama su an bilgisayarla giremiyorum o zaman kim isterse yeniliye bilir.
selam kızlar bişey sorucam
hamile olmaktan şüphelenenler oruç tutuyormusunuz?
ben şüphelenyorum ama tutmasamda hasta olursam pişman olurum
benimde 10 ağustos bat
kızlar benim adet 16 temmuzda başladı pazar bitti ovi testi almıştım dün yaptım 2. çizgi silik çıktı.26 günde adet oluyorum 9.gün başlamak gerekiyormuş şimdi 2. çizgi gözüktü bende ama silik acaba erken mi yumurtluyorum ben kafam karıştı...
calisma yapmamisdiniz?
adet başlancından itibaren sayıyorsun 9. gün testi yapmaya başlıyorsun 26 günlük periyotta ben 7. gün başladım ve 2. çizgiyi gördüm çalışma yaptıkçizginin koyulaşması lazım onu beklicem hemen çizgiyi gördüm ya ben acaba erken mi yumurtluyorum diye düşündüm arzucum.. sen kaçıncı günde gördün 2. çizgiyi.
yusraeren canim uzulme kismet bakalim bu ay tutururuz belki hepimiz gol vurarik agustosa hamile listesiyle hapimiz birden hamile kaliriz bu ay insallahKırmızı kartı yedim maalesef üzülmekle üzülmemek arası bir yerdeyim vücudum bana oyun oynadı galiba :'(.
CAnım sen olaya suanda bambaska bi açıdan bakıyosun. Sen niye şimdiden cocugum olmuyo o zaman bosanırım surecine girdinki. Nolmuş yani fsk bilemem ne yuksek cıktıysa. Ben internette arastırdım bu meleti biraz. Senden sonra merak ettim. ERken vakitte doktora gidilipde hamile kalınmaya calışılması lazımmıs ki sen yapıyosun bunu. Tüp bebek tam sana göre bir tedavi. Hersey guzel olacak merak etme. Kendinide boyle uzme. Canım asıl boyle uzulmen zarar verir sana.içine falan doğmamış, şom agızlılıkda etmemişin orda. Hİç alakası bile yok. Herkes yapar aynı konusmayı. Bende yapmıştımBu gereksizlikten baska bişey değil. SSen şimdi gönlünü ferah tut. Doktorunun soylediklerini yap. Ve sakın kocanla ayrılacagını falan dusunme. Beni gectin sende bu psikolojiyle. Bende kimse bizi istemeyecek bosanırım o zaman diye geziyorum ortalıkda. Ama kızlar aklımı basıma getirdi.
Canlarr çok doğru soyluyosunuz. Ya galiba bu hamilelik beni bi garip yaptı. Sürekli ağlıyorum. Moralim bozuk. Üzgün gibiyim. Yazık eşimde ne yapacagını sasırdı. İyiki varsınız kızlarrr,:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Evet canim silik ciktiysa hala yumurtlamadin ama az kalmis 1,2 gune yumurtlarsin.teste davam et.ben testi takib etmedim ara ara yapdim 20 gunu yapdim silik cikti,21 ve 22 gunu cikmadi tekrar 26.gun yapdim belirgin cift cizgiyi gordum gordum.yarin yene yapdim biraz silik olmusdu.anlamadim bi sey .ama gun asiri hep birlikdeliyimiz oldu.bakalim bekliycez
Canım benim hakkımızda hayırlısı Allah nasip eder inşallah. Bebeğin olur bence çünkü sorun erkekte olmadığı sürece çaresi var. Rabbim bir de böyle sınayacak demek hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip olsun. Güzel haberlerini bekliyorum.
Bu arada eşimle ben de benzer bir konuşma yapmıştım. Ben senden ayrılırım dememiştim de benden ayrılmak istersen böyle bişey olduğu takdirde sana hiç kırılmam demiştim. Sonun da çocuğumuz olmasa bile bütün ömrümüzü birlikte geçirebileceğimiz kanısına varmıştık. Bende acaba baştan negatif düşünerek başladık bu mevzuya ondanmı uğraşıyoruz demekten alıkoyamıyorum kendimi.
:) sanmıyorum canım benim, sanırım bu tarz konuşmaları her hatun kişi yapıyor galiba. o günü hatırlıyorum, son zamanlarda doğal yolla hamile kalamayanların sayısında artış olduğundan 10 yıl önceye göre %15 arttığından bahsediyodu. eşim gazete okumuyu bayılır, bende yanına sokulur kenarından okurum, kenardaki haberlerde böyle oluyo işte, hepsi onun yüzünden :)))))
eşimle konuşmamızda farklı bi yere bağlanmadı sonuçta. birlikte yaşlanırız'a geldi ama, şimdi sorun onda olsa ben onunla yaşlanırım ne var ki diyorum ancak sorun bendeyse, ondan böyle bi şey istemeye hakkım yok'a bağlıyorum. eşimde bu huyuma çok gıcık oluyo
duygusal manyaklık olarak adlandırılan bu durum özellikle koç burcu kadınlarını etkisi altına aldığından şüpheleniliyor.....
ayyyyyyyyyyyyyyyy insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhselam hanımlar....nasılsınız... .benim bat a az kaldım....6 gün kadar.:18:...hadi bakalım hayırlısı......inş bayram şekerim gelecek
amayaa cankusum nasilsin ne oldu neden uzgunsun niye duyqusallastin bakem sen? hersey guzel olacak senin icin ben buna cani gonulden inaniyorum cok kafana takma bitanem gelicek bebeginiz esin baba sende anne olucaksin tez zamanda Allahinda izniyle:) sanmıyorum canım benim, sanırım bu tarz konuşmaları her hatun kişi yapıyor galiba. o günü hatırlıyorum, son zamanlarda doğal yolla hamile kalamayanların sayısında artış olduğundan 10 yıl önceye göre %15 arttığından bahsediyodu. eşim gazete okumuyu bayılır, bende yanına sokulur kenarından okurum, kenardaki haberlerde böyle oluyo işte, hepsi onun yüzünden :)))))
eşimle konuşmamızda farklı bi yere bağlanmadı sonuçta. birlikte yaşlanırız'a geldi ama, şimdi sorun onda olsa ben onunla yaşlanırım ne var ki diyorum ancak sorun bendeyse, ondan böyle bi şey istemeye hakkım yok'a bağlıyorum. eşimde bu huyuma çok gıcık oluyo
duygusal manyaklık olarak adlandırılan bu durum özellikle koç burcu kadınlarını etkisi altına aldığından şüpheleniliyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?