Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

selam kızlar bişey sorucam
hamile olmaktan şüphelenenler oruç tutuyormusunuz?
ben şüphelenyorum ama tutmasamda hasta olursam pişman olurum

canım ben şüpheleniyorum ve tutuyorum da.zaten ilk 3 ayda annenin yediklerinin pek etkisi olmuyomuş.ayrıca zor geçen hamilelikler de var sonuçta onlar ayrı ama ben hamileysem bile ii hissediyrm kendimi bu yüzden tutuyorum :)

benimde 10 ağustos bat

kızlar benim adet 16 temmuzda başladı pazar bitti ovi testi almıştım dün yaptım 2. çizgi silik çıktı.26 günde adet oluyorum 9.gün başlamak gerekiyormuş şimdi 2. çizgi gözüktü bende ama silik acaba erken mi yumurtluyorum ben kafam karıştı...

calisma yapmamisdiniz?

calisma yapmamisdiniz?

adet başlancından itibaren sayıyorsun 9. gün testi yapmaya başlıyorsun 26 günlük periyotta ben 7. gün başladım ve 2. çizgiyi gördüm çalışma yaptık çizginin koyulaşması lazım onu beklicem hemen çizgiyi gördüm ya ben acaba erken mi yumurtluyorum diye düşündüm arzucum.. sen kaçıncı günde gördün 2. çizgiyi.

Nihayet55-----------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.----------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
ysmn46---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
BenInci------------------------------------------hamişşşşş
tosbaaaaa87------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
codulu----------------------------------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
burcukum------------------------------------------hamişşşşşşşşşşşşşşşşş

tuuba89-------------------------11 temmuz --------bekliyoruuuzzzzzz
Enigma_60----------------------------------------------canım geçmiş olsun acil şifalar
arzum1989---------------------25 temmuz.
PrinceSSss ----------------------26 temmuz
Pilumunus-----------------------26 temmuz
herseydenonce ----------------26 temmuz
apranxx--------------------------27 temmuz
taliha-----------------------------27 temmuz
nuclear--------------------------29 temmuz.
esra_3453----------------------30 temmuz
meltemba----------------------30 temmuz
Zaman_siz-----------------------9 ağustos
karaincim----------------------10 ağustos
mucar1988--------------------16 ağustos

Yani BATları bekliyoruz
msa84----------------------------------------calismaya devam canim
yxliz--------------------------------------------üzülme canım çalışmaya devam
bayaneda--------------- ---------------------çalışmaya devammmmm
shed--------------------------------------------çalışmaya devammmmm
mystery90-------------------------------------çalışmaya devammmmm
ferdakazak------------------------------------calismaya devam canim
humasah---------------------------------------çalışmaya devam:)
eclin---------------------------------------------çalışmaya devam :)
busemk-------------------------------------------çalışmaya devammmmm
ing_ing--------------------------------------------çalışmaya devam
karabiber------------------------------------------çalışmaya devammmmm
safahat --------------------------------------------çalışmaya devam
muyom---------------------------------------------çalışmaya devam
sercem.--------------------------------------------çalışmaya devam
yusraeren-----------------------------------------çalışmaya devam
amayaa--------------------------------------------çalışmaya devam
hatibi-----------------------------------------------çalışmaya devam
comlicated----------------------------------------çalışmaya devam(acil şifalar)
Cim--------------------------------------------------çalışmaya devam
buket_asude-------------------------------------çalışmaya devam

Evet canim silik ciktiysa hala yumurtlamadin ama az kalmis 1,2 gune yumurtlarsin.teste davam et.ben testi takib etmedim ara ara yapdim 20 gunu yapdim silik cikti,21 ve 22 gunu cikmadi tekrar 26.gun yapdim belirgin cift cizgiyi gordum gordum.yarin yene yapdim biraz silik olmusdu.anlamadim bi sey .ama gun asiri hep birlikdeliyimiz oldu.bakalim bekliycez

Kırmızı kartı yedim maalesef üzülmekle üzülmemek arası bir yerdeyim vücudum bana oyun oynadı galiba :'(.
yusraeren canim uzulme kismet bakalim bu ay tutururuz belki hepimiz gol vurarik agustosa hamile listesiyle hapimiz birden hamile kaliriz bu ay insallah
kizlar ne var neyok varmi yeni hamile?
yeni haber ne var ben pek giremiyorum esim geldiyi icin aksam yine gelirim optum herkesi

canım sağol, boşanmayı falan düşünmüyorum tabiki. en azından tedavi sürecine bi girelim, tedavinin olumlu sonuç vereceğini düşünüyorum Allah'ın izniyle tabi. olmazsa yeniden deneriz, olmazsa yeniden. yani benim tüm rezervim tükenene kadar umutsuzluk benim için büyük bi lüks. o yazdıklarım herşey umut ettiğimin tam tersi istikametine giderse düşünülebilir şeyler. ki zaten çok kolay bi karar olmaz, düşünmek bile ürkütücü....

gittiğimiz doktor oldukça güven verdi zaten. inşallah sorun olmayacak, 5 ağustosta işlemlerimiz tam olarak başlayacak....

ben gebe değilken duygusal manyak oldum. sen gayet doğalsın bence...

hergün düzenli olarak aynı saatte yapmak lazım.hayırlısı olsun hakkımızda

selam hanımlar....nasılsınız....benim bat a az kaldım....6 gün kadar.:18:...hadi bakalım hayırlısı......inş bayram şekerim gelecek

:) sanmıyorum canım benim, sanırım bu tarz konuşmaları her hatun kişi yapıyor galiba. o günü hatırlıyorum, son zamanlarda doğal yolla hamile kalamayanların sayısında artış olduğundan 10 yıl önceye göre %15 arttığından bahsediyodu. eşim gazete okumuyu bayılır, bende yanına sokulur kenarından okurum, kenardaki haberlerde böyle oluyo işte, hepsi onun yüzünden :)))))

eşimle konuşmamızda farklı bi yere bağlanmadı sonuçta. birlikte yaşlanırız'a geldi ama, şimdi sorun onda olsa ben onunla yaşlanırım ne var ki diyorum ancak sorun bendeyse, ondan böyle bi şey istemeye hakkım yok'a bağlıyorum. eşimde bu huyuma çok gıcık oluyo

duygusal manyaklık olarak adlandırılan bu durum özellikle koç burcu kadınlarını etkisi altına aldığından şüpheleniliyor.....

Tüp bebekten sonuç alırsınız tatlım içini ferah tut. Aşılama yapılacak mı önce yoksa direkt tüp bebek mi yapılacak? Bu aydan sonra bende gidicem doktora tekrar hele şu bayram geçsin.

Hayırlı kocalar nasip etmiş yaradan hayırlı evlatlar etsin bizlere

selam hanımlar....nasılsınız....benim bat a az kaldım....6 gün kadar.:18:...hadi bakalım hayırlısı......inş bayram şekerim gelecek
ayyyyyyyyyyyyyyyy insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amayaa cankusum nasilsin ne oldu neden uzgunsun niye duyqusallastin bakem sen? hersey guzel olacak senin icin ben buna cani gonulden inaniyorum cok kafana takma bitanem gelicek bebeginiz esin baba sende anne olucaksin tez zamanda Allahinda izniyle ben buna cani gonulden inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…