Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

hayır canımm.. şubat ayında 11 haftalık bebeğimi kaybettim.. o zamankinde ilk denemede tutturmuştum..:) son 3aydır da korunmuyoruz.. ama henüz olmadııı.. son 3 günüm bekliyorum bakalımm..

ayy geçmiş olsun canımm.. Allah korusun.. umarım yine bir düşük yaşamam.. 11 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin.. umarım bu sefer sağlıklı olurrr herpimizin..

hoşgeldin canım. İlk bebek mi olacak. Adetten önce yapanlar hep hayal kırıklığına uğruyor genellikle ben acele etme derim erken yani daha. Bekle bakalım bi adet gününü

teşekkürler öncelikle.. ilk bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim şubat ayında.. 3 aydır da korunmuyoruz.. diğerini ilk seferde tutturunca şimdi herşeyden umutlanıyorum..:)) son 3 günüm bakalımm.. ama karnım da ağrıyor yaa..

selam kızlar bişey sorucam
hamile olmaktan şüphelenenler oruç tutuyormusunuz?
ben şüphelenyorum ama tutmasamda hasta olursam pişman olurum

canım aynı durumdaydım bende şimdi adet oldum ama olmadan önce 2 gün tuttum sadece bünyem zayıf diye.. Rabbim affetsin kaza yapacam inşallah. bir araştırmak lazım bazıları bebek anneden beslenmeye başlamıyor zararı olmaz diye yazmış ama bilemiyorum..

hadi bakalııımmmmm :))

Son düzenleme:

O bazilari! Ben oluyorum sanirim canim.ben de bircok yerde oyle okumustum yani heryerde yazan hamile arkadaslarimdan duydugum hep oyleydi.aciklayayim dedim.yanlis yonlendirmek istemem kimseyi.

O bazilari! Ben oluyorum sanirim canim.ben de bircok yerde oyle okumustum yani heryerde yazan hamile arkadaslarimdan duydugum hep oyleydi.aciklayayim dedim.yanlis yonlendirmek istemem kimseyi.

ben zaten başka forumlardan okumuştum çünkü ben de aynı durumdaydım biraz araştırdım. senin yazdığını sonradan gördüm yanlış anlaşılmak istemem kimsenin yazdığına yanlış veya doğrudur diye yorum yapmam. burada bildiklerimizi paylaşıp destek olmaya çalışıyoruz sıkıntı olacak bir durum yok...

Yok ben de kendimi yonlendirmis gibi hissettim ondn aciklamak istedim canim.

yönlendirme olarak düşünme sonuçta herkes bildiklerini yazıyor yapıp yapmamak kişiye bağlı. iyi oluyor görüş almak ben çok rahatlıyorum:))

Benim icin de ayni.burda takilinca insan rahatliyor :) bu arada ben hala oruc tutuyorum eger hamileysem umarim bi etkisi olmaz çünkü susuzluk yoruyor insani.

Arkadaşlar ben gebeliğin yeme içme ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Ama vücudu hamileliğe hazırlamak için hamile kalmadan önce kadın doğum doktoruna gitmenizi öneriyorum. Vitamin eksikliği gibi bir durumunuz varsa takviye ediyor. Birde yumurtlama dönemi olsun olmasın sık birlikte olmanızı ve birlikte olduktan sonra hemen ayağa kalkmamanızı ve sabaha kadar banyo yapmamanızı tavsiye ediyorum.İnşallah yöntemleriniz işe yarar ve herkes bebişine kavuşur.

Canlar günaydın.. Hayırdır ya bu ara bi boşluk var gibi. Kimse girmiyormu ne. Bİkaç kişiyiz sadece. Kızlar geri dönünnn... Bende hamileliğimi kimseye soylemedim hala. Doktorada gitmedim. Çok sancım oluyo akıntım falan yok ama. Korkmaya basladım biraz. Biran önce gitcem doktora. Yarın izin alır giderim heralde.

erteleme canım git doktora neler soracaksan liste yap unutma aklında soru işaretleri bırakma güzel haberlerini bekliyorum

valla bu aralar kimse gözükmüyor pek bi ihmal var ama. Çok geçmiş olsun canım hiç ihmal etme böyle şeyleri şeyleri bir an önce doktoruna git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…