Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

slm canım önceden sorunun varmııydı acabaa yoksaa hiç korunmayıp deniyomusun.
daha çok yenisinn ianki evlilikk çokk zorrr ilk bir yıll eşlerr birbirlerinee alışmakla geçiriyor zaten daha 1 aylık olduğun içinn anlamann güç olabilirrr ama ilerde anlıcaksınn geneldee hep sorun çıkarr çünkü herkes (eşlerr aileler) kendince otorite koymaya çalışırrr yaaniii bencedee çok erkenn tabii cesaret meselesii sadece genelde yaşadıklarımızz bunlarr yanlış anlama lütfenn nacizanee fikrimizzz

ayyyy canım benim yanlız degilsin bak bizler varızherzamanda dınleriz seni

bana yokmu duandancanım bak bır arkadasımında 2 yıldır olmuyordu ve karar verdiler tup bebek yaptıracagız dıye sımdı 12 haftalık hamıle ikizlerinebak daha sanslısın bizim ikiz sansımız coookk dusuk ama senin belkide ikizlerin gelecek insallaaahhh

amaaya canım iyi olacak herşey inşallah gönlünü ferah tut bu arada galiba hasta olacam çok açık kahve leke geldi çok az ve çok açık

sayfayı açıp tek tek sayıyorum hepinizi, olur mu hiç öyle şey :) çok ciddiyim hakkatten isim unutmayayım diye tek tek nicklerinizi sayıyorum :)

Kırmızı kartı yedim maalesef üzülmekle üzülmemek arası bir yerdeyim vücudum bana oyun oynadı galiba :'(.

kızlar kan verdim. !saat sonra belli olacak. Eşim almaya gidecek, sonucu ondan öğreneceğim yani. Hayırlısı olsun inşallah.

sayfayı açıp tek tek sayıyorum hepinizi, olur mu hiç öyle şey :) çok ciddiyim hakkatten isim unutmayayım diye tek tek nicklerinizi sayıyorum :)

Allah razi olsun canim benim rabbim dualarimizi kabul etsin mis kokulu yumuk gozlu minicik bebisler nasip etsin hepimize insaallahhhhsu mubarek ramazan hepimizin bebisleri gelsi gobuslerimiz dolsun insallaaahhh

Kırmızı kartı yedim maalesef üzülmekle üzülmemek arası bir yerdeyim vücudum bana oyun oynadı galiba :'(.

Uzullme sakin canim benim hayirlisi boyleymis demekki calismalara devam allahin izniyle hepimiz hamile olacagiz saglikli bebislerimiz olucakkkk insaalaah canim

canım ben de yeni bir başlangıç yapıp incir kürüne başlıyorum bugün... hepimize yarasın inşallah:))

arkadaşlar.. yeniyim aranızda.. adetime 4 gün var yani cuma günü hasta olmam lazımm.. ama ben bugün dayanamadım test yaptımm.. sonuç negatifff.. sizce erken mi??

hoşgeldin canım acele etme bence. demesi kolay ben de yapıyorum ama yine de günün gelmeden yapma pozitif çıkıp kimyasal gebelikle düşebiliyor. doktor bana çoğu gebenin haberi bile olmaz kimyasal gebelikten adet gibi atar demişti... benim öyle oldu bir kere tecrübeyle sabit...

Yürekten amin diyorum duana hayırlısı olsun hakkımızda bizim de bu ay olmadı harnup pekmezini de çok severim ) incir kürünü merak ettim ve proceed??
Vaktin varsa konuşalım mı biraz? Sağol

üzülme canım gelecek ay hep birlikte hamile kalırız bak ben dün adet oldum bugün toparlandık eşimle ben incir kürüne o da harnup kürü ve proceed başlayacak...

Malesef cnm. Zaten idrar testi negatifti emin olmak icin yaptirdim. Insallah onumuzdeki ay tum isteyenlere hepimize nasip olur

Amiin canim amiinnnaynen hayirlisi olsun diyorum bende zaten hamile kalmak degil hamileligi saglikla tamamina erdirmek muhim olan:26:bazi arkadaslar bana diyorlar ki bak okada dikkat rtdinde noldu ne kadar uzucu bir cumleben istermiydim bebegimin yavrumun kalbi dursun herseyin hayirlisi kisacasi rabbim versin gec olsun guc olmasin gec gelsin ama saglikla gelsinler onemli olan bu:26:rabbim kimselere yasatmasin herkese saglikli bebisler versin insaallahhhhgece gece kafa utuledim dimihaydiiiii onumuze bakiyoruz calismalara devam rasgele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…