Ya evet çok yeni evliyim ama, son adetim gecikince eşim çok umutlanmıştı. Bende çok umutlanmıştım. İkimizden bir parça vardır belki diye. Şuan 23 yaşındayım. Mis kokulu, pamuk gibi, minicik bir şey.... Hayali bile çok güzel
Kizlar soruma neden cavab yazmiyosunuz
Bende kimseyle konusamıyorum yaa hatta hamile oldugumu kimseler bilmiyo hala. Sadece eşim biliyo onunlada herseyi paylaşamıyorum ya. Annemler hafta sonu beni ziyarete geldiler. İftar hazırlıkları bir gun önce temizlik iftardan sonrada gezme derken benim tansiyon cok dustu. Bayılıyordum nerdeyse. Acile gidecektik 2 bardak ayran içtim bi saat sonra duzelir gibi oldu uyudum. Annem hamilemisin yoksa dedi ama oyle bi dediki bu habere mutlu olmayacak yani belli. Ertesi gunde basladı nutuga. Daha erken, evliliğini oturt önce. Eşimin bu 2. evliliği oldugu için guvenmiyorlar ona fazla. Seviyorlar ama guvenmiyorlar. Kimseyede soylemeyecegım bende. Tek basıma mutlulugumu yasayacagım. Kendimi cok yalnız hissediyorum. Eşimin ilk evliliğinden bir olgluda var. Muhtemelen eşimin ailesi onun durumunu düşünerek benim için mutlu olmaycak. Olsun ama. Ben bebeğimleyim ya kimseyi istemiyorum yanımda. Onun için güçlü olcam ve yalnızlıgımı hissettirmeyeceğim ona.
selam kızlar;
codullu maşallah demek istedim sana, eşine sonuna kadar katılıyorum. bence de hamilelikten azcık alıngan olmuş olabilirsin :) ve eminim her iki ailede haberi alınca çok sevinecekler, önce şaşıradabilirler tabi
ben de bugün doktora gittim kızlar. fsh değerim olmuş 19.... yani kısa ve öz olarak anlatmak gerekirse tüp bebek deneyeceğiz, az önce geldim eve ve hemen pcyi açtım. nerde kaldıysam her sayfayı da okudumher zaman yaptığım gibi....
bursa da soranus tüp bebek merkezi diye bir yere gideceğiz muhtemelen. bugün 3-4 yer gezdik eşimle, açıkcası bana en çok güven veren serbülent bey oldu.
dualarınıza ihtiyacım var kızlar, bol bol dua edin bana.
evlenmeden önce eşime bi ara "ya çocuğumuz olmazsa?" demiştim. herşeyi konuşmuş olmak için.... "ya çocuğumuz olmazsa ve sorun bendeyse?" demiştim. eşim kızmıştı. "doktora gideriz" demişti. "farzet ki tüm yolları denedik, ama olmadı" demiştim. "biz elimizden geleni yaparız, sonrası kader, olmuyosa yapcak bi şey yok" demişti. ve ben eşimi küplere bindiren cevabımı vermiştim. "eğer tüm yolları denedik ve çocuğumuz olmuyorsa, bununda sebebi bensem, senden ayrılmak isterim. bunun sorumluluğunu taşıyamam" demiştim. "kaderse benim kaderim, sana benimle birlikte bunu sonsuza dek yaşa diyemem, eğer sen de sorun yoksa ben sensizliği de taşımaya çalışırım" demiştim. buna çok kızmıştı eşim, " ne yani sorun sendeyse boşanırız ben başkasından hamile kalırım mı demek istiyorsun? " demişti. tabi ki demek istediğim o değildi. onu çok seviyorum, çocuklarını ne kadar sevdiğini o zaman da görebiliyordum, ona bunu yaşatmaya hakkım olmadığını düşündüğüm için böyle demiştim.
bugün, bu yaşadıklarım şom ağızlı olmaktan mı diye düşünmeden edemedim. ama bi yandan da kesinlikle hamile kalacağıma inanıyorum. doğal yolla olmasını çok isterdim ama nasip, Allah'ım nasip etsin doktorlar ilaçlar vesile olsun inşallah....
yusraeren senin sonucunu da sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum canım. arzum, serçem,princess, ferda sizin için de bol bol dua ediyorum.
bana yokmu duandancanım bak bır arkadasımında 2 yıldır olmuyordu ve karar verdiler tup bebek yaptıracagız dıye sımdı 12 haftalık hamıle ikizlerine bak daha sanslısın bizim ikiz sansımız coookk dusuk ama senin belkide ikizlerin gelecek insallaaahhh
Kırmızı kartı yedim maalesef üzülmekle üzülmemek arası bir yerdeyim vücudum bana oyun oynadı galiba :'(.
sayfayı açıp tek tek sayıyorum hepinizi, olur mu hiç öyle şey :) çok ciddiyim hakkatten isim unutmayayım diye tek tek nicklerinizi sayıyorum :)
Kırmızı kartı yedim maalesef üzülmekle üzülmemek arası bir yerdeyim vücudum bana oyun oynadı galiba :'(.
kızlar kan verdim. !saat sonra belli olacak. Eşim almaya gidecek, sonucu ondan öğreneceğim yani.Hayırlısı olsun inşallah.
herkese günaydın iyi haftalar diliyorum.Pazartesi sendromundan çıkabilirsem benimde günüm güzel geçicek inşallah:)Kızlar ben bu ay 19 unda regl olduğum için sonra ki regl tarihim 16 ağustos görünüyor.Bu arada ı phone telefonu olanlara apple store de hamilelik takvimi diye bir uygulama var ücretsiz.İndirmenizi tavsiye ederim her bayanın telefonunda olması gereken bir uygulama.Yani benim bat 16 ağustos hadi hayırlısı.Dünde incir kürüne başladım.
Evet bende ilkkez yaşıyorum bunları diğerlerine göre çok farklı. Çalışmaya devam
Bende aranıza yeni heldim
Birkac gün dür bizde artık bebek düsünmeya basladık
Hala aklım karısık ama nasip :)
arkadaşlar.. yeniyim aranızda.. adetime 4 gün var yani cuma günü hasta olmam lazımm.. ama ben bugün dayanamadım test yaptımm.. sonuç negatifff.. sizce erken mi??
Ben bekliyorum bak halaylari cekelim senlenelim birazsonucu yaz mutlaka olurmu:18:
üzülme canım gelecek ay hep birlikte hamile kalırız bak ben dün adet oldum bugün toparlandık eşimle ben incir kürüne o da harnup kürü ve proceed başlayacak...
Malesef cnm. Zaten idrar testi negatifti emin olmak icin yaptirdim. Insallah onumuzdeki ay tum isteyenlere hepimize nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?