Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Duymak istediklerimi duyamayınca duygu seline büründü her yanım.Belkide bu haber onun ilacı oldu. Biri bana neyin var dese gözlerimdem yaşlar süzülüverecek. Hataneye gidiyorum diyorum yanımda bana neyin var dikkat et diyecek hiç bir ailem yok.Kayın validem kendi evlatlarının üstüne titrerken hele ki ben annemi kaybetmiş biri olarak yanlızlığa dahada çok bürünüyorum.Sarılma ihtiyacı hisseder mi bir insan işte ben onu en çok hissedenlerdenim sıkı sıkı sarmaya sarılmaya. Yanımda ne annem var ne babam nede başka birileri. Hepsi uzaktalar ,annemi kokusunu ellerini yanaklarını özledim.bizi öpmek için mücadeler etmesini uğraşmasını. Evlenip geldim bu şehre.Gelmek için can attığım şehir sevdiğime kavuşmak için,Şimdide buradan geri dönmek istediğim yer.Özlem zor hele ki özlediğine kavuşamayacağını biliyorsan...Hayattayken sevdikleriniz Kıymetini bilin çünkü çok geç olabiliyor. Bugünlük de benden bukadar yeter

Son düzenleme:

cok gecmiş olsun canım....allah şifa versin...dur bakalım ümit kesilmez belki kanda cıkar bebiş....

teşekkür ederim canım.şimdi soğan kürünün faydalarına bakıyorum içmeye çalışacağım en azından zorlıycam kendimi.

bende kesinlikle içemem diyordum ama içiliyor hatta 4.-5. günden sonra miden bulanmıyor bile. sadece hergün taze yapmaya özen göster, klorsuz su kullan mutlaka ve kaynayan suya attığın soğanı 5 dk dan fazla kaynatma. tam 5 dk. ne kadar kaynarsa o kadar faydalı diye bir şey yok. benim ablam yaptı gitti kistleri, doktor bile şaşırdı. birde soğan çok büyük olmasın. orta boy normal bi soğan olacak. ılık iken iç. çok soğuk yada çok sıcakken tadı çekilmez oluyor.

ilk gün kötü gelecek tadı, aman ben bu içemem diyip vazgeçme. bir de ben önce derin bi nefes alıp bardağı elime öyle alıyordum ve soluk almadan içiyordum ilk günler. kokusunu duymazsan sorun olmuyorç yum gözünü iç gitsin, şifa niyetine. yapabilirsin tatlım emin ol. inşallah daha büyük dertlerin yoktur. yoksa inan bana otu çöpü içebiliyor insan :)

ayyyy ne güzel haberler bunlar canım sevimm ya....allah bizlerede nasıp etsin inş

bilgilendirdiğin için sağaol canım. bu akşamdan itibaren deniyeceğim.herşey bebişler için tabiki sağlığımız için de. inşallah çıkmaz. sanırım benim bünyem anneme çekmiş annemde çok hastalanırdı rahim bölgesinden 3 kız kardeşiz üçümüzün arasında bununla ilgili sıkıntı çeken sadece benim

bi şey değil tatlım ne demek.... bu biraz nasip kısmet, kime kısmetse o çekiyo. keşke bende anneme çekeydim, kime çektim bilemedim ki

haaa bu arada aç karnına, yemekten 15 dk kadar önce içeceksin :)

Canım beni oyle dusunme. Yanında hala seni seven insanlar var. Kimse annenin yerini doldurmaz mutlaka ama oda bi şekilde yanındadır. Bu ara cok duygusallaşmışın belli. Kafanı dağıtmaya ihtiyacın var canım senn. Üzülme nolur. Bak bizde varız. Kocan var en önemlisi Ayrıca kaynananında uzak duranı makbuldur böylesi daha iyi merk etme. Ayrıca hastalığında cok buyuk bişey değil. Emin ol kısa zamanda eski haline döneceksin.

bi şey değil tatlım ne demek.... bu biraz nasip kısmet, kime kısmetse o çekiyo. keşke bende anneme çekeydim, kime çektim bilemedim ki

haaa bu arada aç karnına, yemekten 15 dk kadar önce içeceksin :)

:))) mersi canım. kime çekmişsin acaba

arada duygusallık iyidir.Düşünceler daha bi güzel çıkıveriyor ağızdan .şuan iyiyim ama canım teşekkür ederim.

Son düzenleme:
:))) mersi canım. kime çekmişsin acaba

ah canım bi bilsem.... genetik olma ihtimali yüksekmiş, erken menopoz tehlikesiyle savaşıyoruz :) 2 ablam var, ikisinde de sorun yok. büyük ablamla aramızda 20 yaş var, bikaç yıl önce menopoz oldu. küçük ablamla 15 yaş var, öyle bir durumu yok. annem de 48-49 yaşlarına kadar regl olmuş, tabi menopoz için doktora gitme falan hak getire o dönemlerde... o yaşlarda kesildim işte diyo annem, bi o tarihi bilebiliyoruz.... :) kime çekmişim bi bilsem..... hadi 50 yi geçtim bi 35 bari aşaydım, yazık bana da ama yaaaa :2:

sende o zaman soğan kürüne devam canım . güldüğüme bakma espiriye vuruyorum ondan yoksa ciddi bi sorun hiç ihmal etme canım bol bol kontrollerini yaptır. Tıp çok ilerledi elbet bununda bi çaresi bulunur. yaş kaç??

32 yaşındayım, ya tamam çıtır değilim ama kıtırlık için de bi nebze erken sanki

Merhaba kızlar bugün ancak fırsat buldum. Ferdacım üzülme hersey güzel olur codulu anneler yakında çok sevinecekler emin ol. Kızlar bu ara benim adet Pazartesi bitti salı ilişkiye girdik hiç bi sıkıntı yoktu bugün kahverengi leke geldi ya neden olabilir sizce

kızlar beni bi takar mısınız çok tuhaf bir durum içindeyim ben erken adet oldum ilk kez hayatmda hatta daha oldum diyemem dün koyu bir akıntı geldi bugün de arada sırada devam ediyor adet olmama 1 hafta var geçen ay 9unda oldum akıntılar devam ediyor ama kanama yok kendi kendimi kandırmak da istemiyorum artık ki kandıramıyorum yine bebeğim yok ama bu da neyin nesidir bilgisi olan var mı

yerleşme kanaması olabilir canım biraz sabrediceksin bi kaç gun adet gününde yada sabredebilirsen bi kaç gun geçerse ki inşallah öyle olur eger istiyosan tabi gider kan testi yaptırışın ama şu anda beklemekten başka bi şansın yok

tatlım enfeksiyonun sebebi eşin olabilir o da bi muayne olsun bence
kan testi sonucun ne çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…