Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

benimki 29 haziran olması gereken adetim olmadı 5 gün geçti günüm ama ben mayıs ayında antibiyotik aldım,adet olamamayı ona bağlıyorum,pazartesi kan testim negatif çıktı acaba böyle bir durum olabilir mi? hiç bir adet belirtim yok

hayırlı olsun canım ya......

men indi duydum sennen bele derman varsa mende alim sen xeyrini gorsen insallah gorersen
amin canım bu topic uğurlu geldi inşallah isteyen herkes bu ay hamile kalır Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canim var kan verib neqatiff gorub ustunnen 1 hafta sonra pozitif gorenler cok sanada kismet pozitifler canim

olabilir canım bekle biraz daha ilaç kullanma hemen doktor bana adet söktürücü verelim demişti ben beklemek istedim

Canim tebrik edirem cok sevindim)))hadi insallah bizde arka arkaya geliyoruz .yarin tablomuzu guncelleyecem 1.senin ismini yazacam koy ugur getirsin bizlere.amin insallah.. doktora git donunce hemen bizede yaz insallah her sey yaxsidi yani iyidi))))

bir soru daha sorayım mutlaka araştıran vardır,amoklavin 1000 mg ilacı içtim adete ekti edermi?

canım çok teşekkür ederim inşallah uğurlu gelirim arkamdan sizlerde gelirsiniz inş...gelişmeleri yazıcam mutlaka....

Arkadaslar ilk defa yaziyorum. Uzun zamandir takip ettigim bir yer. Hep morel buldum kendim gibi cocuk hasretiyle yananlari gordukce. Yalniz degilim dedim. Ve bir gun o bakmaktan biktigim gebelik testinde cift cizgi gorursem bende yazicam dedim ve sukurler olsun 3 asilama o kadar gozyasindan sonra kendiliginden hamile kaldim. Ins bu mutlulugu hepunize yasatir Allahim. Sorulariniz olursa cevaplayabilirim.

sukur Yaradana Allah bizlerede hamilelik nasib etsin tebrik ederim

ilk önce hoş geldin tebrik edirem canım. insallah Allahım kucağına almanı nasib eder.mutlaka sorularım olursa soracam )))

1) bayaneda*………..7-8 temmuz ...................... beklıyoruzzzzzzzzz))))))
2) shed*................7-8 temmuz...................... beklıyoruzzzzzzzzz))))))
3) mystery90*..........8 temmuz...................... beklıyoruzzzzzzzzz))))))
4) BenInci*..............12 temmuz
5) tosbaaaaa87*......12 temmuz
6) karaincim*........ 13 temmuz
7) busemk*............14 temmuz
8) ing_ing*.............14 temmuz
9) karabiber*.........16-17 temmuz
10) sercem.*............20 temmuz
11) yusraeren*..........20 temmuz
12) amayaa*...........20 temmuz
13) buket_asude*......24 temmuz
14) arzum1989*.......25 temmuz
15) apranxx*.............27 temmuz
16) nuclear*..............4-5 temmuz
17) esra_3453*.........30 temmuz
18) aysenur*..............
19) meltemba*...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…