kızlar hatırlarsanız adetim 8 gün geçtiğinde kan testi negatif çıkmıştı doktor alttan da muayene etti hamile değilsin demişti bugün 21. günüm adetim geçeli forumda bir konuda aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşın yazısını okudum ve test aldım sonuç pozitif Allahıma çokkkk şükür hamişim sanırım doktora gidince kesinleşir umarımçok şaşkınım çoooook...........
svd85 o konuyu hangi başlıkta okudun?
men indi duydum sennen bele derman varsa mende alim sen xeyrini gorsen insallah gorersenKizlar aranizda hic duphaston ilaci kullanan oldumu?sanirim adet duzensizliyini duzeldir yumurtalamaya komek edir.adetimin 16 ci gununden gunde 2 kez icmemi doktorum dedi.10 gun icecem.eger hamile olmazsam ilac bitdikden 3 gun icerisinde adet gormeliyim .hic bu ilac haqda duydunuzmu ve ya kullandinizmi?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnamin canım bu topic uğurlu geldi inşallah isteyen herkes bu ay hamile kalır Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
benimki 29 haziran olması gereken adetim olmadı 5 gün geçti günüm ama ben mayıs ayında antibiyotik aldım,adet olamamayı ona bağlıyorum,pazartesi kan testim negatif çıktı acaba böyle bir durum olabilir mi? hiç bir adet belirtim yok
hayırlı olsun canım ya......
çok teşekkür ederim canım...
benimki 29 haziran olması gereken adetim olmadı 5 gün geçti günüm ama ben mayıs ayında antibiyotik aldım,adet olamamayı ona bağlıyorum,pazartesi kan testim negatif çıktı acaba böyle bir durum olabilir mi? hiç bir adet belirtim yok
kızlar hatırlarsanız adetim 8 gün geçtiğinde kan testi negatif çıkmıştı doktor alttan da muayene etti hamile değilsin demişti bugün 21. günüm adetim geçeli forumda bir konuda aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşın yazısını okudum ve test aldım sonuç pozitif Allahıma çokkkk şükür hamişim sanırım doktora gidince kesinleşir umarımçok şaşkınım çoooook...........
Canim tebrik edirem cok sevindim)))hadi insallah bizde arka arkaya geliyoruz .yarin tablomuzu guncelleyecem 1.senin ismini yazacam koy ugur getirsin bizlere.amin insallah.. doktora git donunce hemen bizede yaz insallah her sey yaxsidi yani iyidi))))
Arkadaslar ilk defa yaziyorum. Uzun zamandir takip ettigim bir yer. Hep morel buldum kendim gibi cocuk hasretiyle yananlari gordukce. Yalniz degilim dedim. Ve bir gun o bakmaktan biktigim gebelik testinde cift cizgi gorursem bende yazicam dedim ve sukurler olsun 3 asilama o kadar gozyasindan sonra kendiliginden hamile kaldim. Ins bu mutlulugu hepunize yasatir Allahim. Sorulariniz olursa cevaplayabilirim.
bizde çok istiyoruz allah isteyenlere aratmasın olanlarada sağlıklı nasip etsin inşallahhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?