Selam ben izmir bayraklıdayım.3 yılımızı dün doldurduk. bebek çalışmalarına daha yeni başladık 3 gün sonra hastalanmam lazım bakalım bekliyoruz sen izmir in neresindesin peki??
Foça'dayım ben canım. Senin de epey olmuş vakti gelmiş tabi artık. İnşallah Rabbim hayırlısı ile tez zamanda güzel haberler almamızı sağlar. Az kaldı son 3 gün
Kızlar adetime 9-10 gün var şu an sağ kasığımda hafif hafif bir ağrı var birde ıslaklık hissediyorum yumurtlama döneminde ki gibi sizce bunlar belirti olabilir mi ???
olabilir canım benim ilk hamileliğimde öyleydim ama bak yumurtlamanda geç olabilir.. Dikkat et.. Kaçırma bu günleri
kızlar ben test alıp yapacaktım ama elim gitmedi 3 gün daha bekleyeyim diyorum ama bu bekleyiş insanı dahada geriyor. 2 saat önce sanki adet olacakmışım gibi çok küçük bi ağrı girdi gitti:44::44::44::44::44::44:
Canım ben 2 gün önce test yaptım negatif çıktı çok canım sıkıldı sanki bütün ümitlerim gitmiş gibi hissettim. Halbuki o kadar erken belli olmuyor genelde, özellikle de idrar testlerinde. Anlıyorum seni ilk ay ben her gün test yapıyordum insan duramıyor bir de ilk deneme olduğu için hiç duramıyorsun yerinde ama sakın sakın benim düştüğüm hataya düşme. Önce gününü bekle, sonra birkaç gün tabi dayanabilirsen daha bekle. Yani gecikme olursa diyorum. O zaman test aşamasına geç. Sık dişini :)
İzmir den herkese günaydınlar gününüz neşeli geçmesi dileğiyle. Temmuz ayında hamile kalmak isteyenler arasında bende varım ayın 7 sinde hastalanmam lazım bakalım bekliyorum ilk denememiz inşallah tutar...
Kızlar benim egl geldi bu ayama daha öncede demiştim benim döngüm 25 gün yani bir sonraki BAT ım 29 temmuz eğer kısmetse bu ay içinde öğrenme şansım hala var
Belirtileri gören arkadaşlar inşallah hamiledir. Bu ay hamile haberi alırız umarım
hoşgeldin canım. az kalmış ilk haberler artık sizde.
Kızlar adetime 9-10 gün var şu an sağ kasığımda hafif hafif bir ağrı var birde ıslaklık hissediyorum yumurtlama döneminde ki gibi sizce bunlar belirti olabilir mi ???
nasıl yani testte negatif çıkabiliyor mu
hadi bismillah temmuz bir suru hamile haberi olsun kizlar halaylar cekilsinbayramlar edilsin mutlulukdan aglayanlar :116: siyaya dizilsin bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?