Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Selam ben izmir bayraklıdayım.3 yılımızı dün doldurduk. bebek çalışmalarına daha yeni başladık 3 gün sonra hastalanmam lazım bakalım bekliyoruz sen izmir in neresindesin peki??

Foça'dayım ben canım. Senin de epey olmuş vakti gelmiş tabi artık. İnşallah Rabbim hayırlısı ile tez zamanda güzel haberler almamızı sağlar. Az kaldı son 3 gün

Kızlar adetime 9-10 gün var şu an sağ kasığımda hafif hafif bir ağrı var birde ıslaklık hissediyorum yumurtlama döneminde ki gibi sizce bunlar belirti olabilir mi ???

Kızlar adetime 9-10 gün var şu an sağ kasığımda hafif hafif bir ağrı var birde ıslaklık hissediyorum yumurtlama döneminde ki gibi sizce bunlar belirti olabilir mi ???

olabilir canım benim ilk hamileliğimde öyleydim ama bak yumurtlamanda geç olabilir.. dikkat et.. kaçırma bu günleri

Selam kizlar nasilsiniz bugun ? Masallah epey kaynatmissiniz sayfalar ilerlemis :) benim adetime daha koskocaman 12 gun var..poff gecmek bilmiyo gunler..hic belirtide yok zaten.yine tutturamadik kesin.

kızlar ben test alıp yapacaktım ama elim gitmedi 3 gün daha bekleyeyim diyorum ama bu bekleyiş insanı dahada geriyor. 2 saat önce sanki adet olacakmışım gibi çok küçük bi ağrı girdi gitti:44::44::44::44::44::44:

Canım ben 2 gün önce test yaptım negatif çıktı çok canım sıkıldı sanki bütün ümitlerim gitmiş gibi hissettim. Halbuki o kadar erken belli olmuyor genelde, özellikle de idrar testlerinde. Anlıyorum seni ilk ay ben her gün test yapıyordum insan duramıyor bir de ilk deneme olduğu için hiç duramıyorsun yerinde ama sakın sakın benim düştüğüm hataya düşme. Önce gününü bekle, sonra birkaç gün tabi dayanabilirsen daha bekle. Yani gecikme olursa diyorum. O zaman test aşamasına geç. Sık dişini :)

bekliycem bakalım 3 gün daha ewt ya ilk deneme olunca insan dahada bi heyecanlanıyor. teşekkür ederim bayaneda

hoşgeldin canım. az kalmış ilk haberler artık sizde.

üzülme canım hayırlısı. yine bu aydasın hep beraber öğreniriz inşallah :)

aynen canımm yaa aynenn:26::26:
benimde sağ tarafım ağrıyoo böle sızı giriyoo nabız gibi atıo sankii sonra belime vuruyoo
bende hep ıslklık hissediyormm bide akıntı varr bende de bizde değerlendiriyoruz ama ara ara bi gün ara veriyozz fırsat olmuyoo bişey olurmu acabaa ben çatlatmayla deniyorum da:26::26::26::26:

kızlar hatırlarsanız adetim 8 gün geçtiğinde kan testi negatif çıkmıştı doktor alttan da muayene etti hamile değilsin demişti bugün 21. günüm adetim geçeli forumda bir konuda aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşın yazısını okudum ve test aldım sonuç pozitif Allahıma çokkkk şükür hamişim sanırım doktora gidince kesinleşir umarım çok şaşkınım çoooook...........

hadi bismillah temmuz bir suru hamile haberi olsun kizlar halaylar cekilsin bayramlar edilsin mutlulukdan aglayanlar :116: siyaya dizilsin bu ay

Kizlar aranizda hic duphaston ilaci kullanan oldumu?sanirim adet duzensizliyini duzeldir yumurtalamaya komek edir.adetimin 16 ci gununden gunde 2 kez icmemi doktorum dedi.10 gun icecem.eger hamile olmazsam ilac bitdikden 3 gun icerisinde adet gormeliyim .hic bu ilac haqda duydunuzmu ve ya kullandinizmi?

hadi bismillah temmuz bir suru hamile haberi olsun kizlar halaylar cekilsin bayramlar edilsin mutlulukdan aglayanlar :116: siyaya dizilsin bu ay

amin canım bu topic uğurlu geldi inşallah isteyen herkes bu ay hamile kalır Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…