Günaydın beni de gaz mahvetti gece hem de doğru dürüst bir şey yemediğim halde. Bir de kaç kere tuvalete çıktım gece. İnşallah gerçek belirtilerdir bunlarr ben ciddi ciddi hamile olduğuma inanmaya başladım inşallah bu sefer yanılmıyorumdur :))
Gunaaayydddiinnnnn anne aday adaylari:)))))) beni bu gece gaz mahfetti ilk isaret geldi sanirim:))))
Günaydın beni de gaz mahvetti gece hem de doğru dürüst bir şey yemediğim halde. Bir de kaç kere tuvalete çıktım gece. İnşallah gerçek belirtilerdir bunlarr ben ciddi ciddi hamile olduğuma inanmaya başladım inşallah bu sefer yanılmıyorumdur :))
inş hamişsindir canım ya
Canim benim insaaallahhh :))insalaahh sende:)))
canım benim kırmızılar yeni gitti..... artık bu ay nasip olursa inş tek dilegim bubat var yani
Sıkıntı yok bol bol calisma var o zaman:)))) rabbim isteyen herkese versin insaallllahhhh.
Gunaydin kizlar.nasilsiniz?is yerinde oldugum icin cok vakit kecire bilmirem sizlerle,is coktu.ama cabuk cabuk gelib yazilarinizi oxuyuram.canlarim insallah bu ay hepimiz seviniriz canlarim benim :-* :-*
İzmir den herkese günaydınlar gününüz neşeli geçmesi dileğiyle. Temmuz ayında hamile kalmak isteyenler arasında bende varım ayın 7 sinde hastalanmam lazım bakalım bekliyorum ilk denememiz inşallah tutar...
canım az daha sabret ya,daha batına 5-6 gün var...benimde batmalarım vardı,hatta bugüne kadar hiç böyle bişey farketmemiştim bile...o kadar emindim ki hamile olduğuma,aynı senin gibi 5-6 gün kala kan testi yaptırdım,0.3 çıktı...hemen girdim foruma tabii,baktım bu değer sonradan yükselebiliyormuş...hadi 2-3 gün daha ümitle bekledim,idrar testi yaptım negatif...dedim ki daha 2-3 gün var ya idrarda gözükmüyo ama kan artıyordur nasılsa...2 gün sonra bi daha yaptım idrar yine şişko tek çizgio gün yine kana gittim,bekliyorum ki değer 10ları geçmiştir...tam sonuç almaya gidicem adet oldum ama aptal ben dedim ki yok yok yerleşme kanaması bu...gittim sonucu aldın 0.0...yine dedim ki geç döllenme oldu çıkmıyo...ne zaman ki reglin 2. günü sabah ( afedersiniz kan içinde uyandım)stresten onun düzenini bile bozdum,ki hayatımda yaşamadım böyle yoğunluk...hala daha diyorum ki; acaba kimyasal gebelik mi yaşadım
sopalıkım ben sopalıkçok okuyup araştırmakta iyi değil...1 haftadır mücadele ediyorum kendimle,foruma bu kadar sık girmek yok diye ama dk başı burdayım
İzmir den herkese günaydınlar gününüz neşeli geçmesi dileğiyle. Temmuz ayında hamile kalmak isteyenler arasında bende varım ayın 7 sinde hastalanmam lazım bakalım bekliyorum ilk denememiz inşallah tutar...
Günaydın. 3. kişisin 7sinde adet olması gereken. Bizim 3. denememiz ve ben de 7sini bekliyorum. Bakalım ilk haberi kim verecek :)
hadi bakalım o zaman burada haberi paylaşıyoruz hemen inşallah tutar
Kızlar benim egl geldi bu ayama daha öncede demiştim benim döngüm 25 gün yani bir sonraki BAT ım 29 temmuz eğer kısmetse bu ay içinde öğrenme şansım hala var
Belirtileri gören arkadaşlar inşallah hamiledir. Bu ay hamile haberi alırız umarım
Ben de İzmir'de oturuyorum, sen ne taraftasın, kaç yıllık evlisin bi de :) Ben 2 yıl bekledikten sonra artık zamanı geldi diye korunmayı bıraktık. Akşam erkenden uyumuşum sabah bi kalktım üşüyorum, sonra yine yattım üstüne 3 saat daha uyumuşum, telefon çalmasa uyanmayacaktım :) Kafamı kaldıramıyorum kısaca. Sende ne gibi belirtiler var?
canım.. inşallah.. bakalım eğer ayın 25 inde hamile değilsem artık kaçarı yok.. sonra tedavi bile olabilir.. bekledikçe hırpalanıyorum çünkü. benim korkum normal ultrason muayenesine bile çok zor dayanıyor olmam.. napalım olmazsa uyutun deriminşallah canım hamilesindir rahim filmin kolay oldumu benim çatım çok dar çok cesaret edemedim açıkçası..
İnsallah canim ama umitlenmek istemiyorum 2 senedir her ay ayni hayal kirikligini yasiyorum cunku..rahim filmi ayilip bayilacak kadar zor gelmedi bana.ustelik devlette cekildim ank gazi unv hastanesinde..masaya yatarken korkudan bacaklarim titriyodu.ama onlugu giymem islem esnasi ve tekrar ustumu giymem hepsi 10 dk surdu.hatta bana aleti yerlestirdikten sonra ilac gitmedi aleti cikarip yenisini taktilar sonra ilac verdi o ara siddetli adet sancisi gibi 10 15 sn acidi sonra bitti dediler zaten :) korkma sakin sonucta acisa bile toplam 10 dk de bitiyo hepsi :) sukur sonrasindada agrim olmadi antibiyotik agri kesici verdi dr.kanamam oldu 2 gun gecti gitti hic yasamamamis gibiyim uykularim kaciyodu korkudantemizde cikti.dr um istersen onumuzdeki ay asilama yapalim dedi ama kararsisiz..erken diye dusunuyoruz 3 sene olsun diyoruz..bi yandanda ben hic olmazsa 1 defa asilama deneyelim diyorum.zaten bu ay ramazana denk geliyo.agustosa da Allah kerim :) aman ne uzun yazdim be
teşekkür ederim canım benim inşallallah yeni yaşım uğurlu gelir inşallahher kes qaliba yengec burcutebrik ederim simdiden canim ne kalmiskki 3 guncuk Rabbim gonlune gore versin omur boyu mutlu ol :116:
kimse bilemez canim yarin basina ne geleceyini hamile kalmam fikrini cikar aklindan bitanem umud guzeldir umudla yasa kaybetme umudunu... yili kullanici paneli olan yere gir profili duzenle sozu var ora gir orda herseyi yaziyo canim
inşalllah belirtidir canım benim.. eveeeeeeeeeeeeet hep yengeç.. duygusal merhametli becerikli aile delisi...Kizlar hepiciginize selam olsun:)) bugun giremedim masallahh iyi kaynatmissiniz, ben bugun yollardayim, benimde dogum gunum temmuz 15 yengecim duygusalim hassasim merhametliyim:))) yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:)) saka bir yana acayip gazim var acaba belirtimi:))))))
canım benim ilişki zarar vermez zaten riskli bir durum olursa doktor yasaklıyor onun dışında .. öle güzel bir döngü varki o yumurta öyle güzel saklanıyorki.. aklın şaşarkızlaaar bir şeyi çok merak ediyorum hatta eşim bile sor sor diyo banaşimdi diyelimki bebek tuttu 1 haftalık yada 2 3 günlük haberimiz olmadan birlikte olduk bebeğin düşmesine sebep olur mu bu ? yada bebek 1 aylık her neysee ... bir de benim 9 temmuzda ya hani adet günüm ben şimdi çatlıyorum ya hani yapsam şu testi hayal kırıklığı yaşar mıyım ki korkumdan yapamıyorum :/
hadi inşallah hayırlı haberlerin gelsin canım hoşgeldin aramıza..İzmir den herkese günaydınlar gününüz neşeli geçmesi dileğiyle. Temmuz ayında hamile kalmak isteyenler arasında bende varım ayın 7 sinde hastalanmam lazım bakalım bekliyorum ilk denememiz inşallah tutar...
Kızlar benim egl geldi bu ayama daha öncede demiştim benim döngüm 25 gün yani bir sonraki BAT ım 29 temmuz eğer kısmetse bu ay içinde öğrenme şansım hala var
Belirtileri gören arkadaşlar inşallah hamiledir. Bu ay hamile haberi alırız umarım
inşalllah... sakın ayrılma aramızdan........ heyyy bakalım kimlerin güzel haberlerini alacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?