Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Insallahh hamileyizdir canim:)) benim onceki hamileligimdede boyle olmustu o yuzden umitlenmeye basladim ama belirtilerim onceki gibi olacaksa 3 4 gun sonra adet olacakmisim gibi agrilarimin olmasi lazim bakalim bakalim:))))

inş sende hamişsindir canım ...temmuz hamişligini siz acın bizde arkadan gelicez hayırlısı artık

Gunaydin kizlar.nasilsiniz?is yerinde oldugum icin cok vakit kecire bilmirem sizlerle,is coktu.ama cabuk cabuk gelib yazilarinizi oxuyuram.canlarim insallah bu ay hepimiz seviniriz canlarim benim :-* :-*

İzmir den herkese günaydınlar gününüz neşeli geçmesi dileğiyle. Temmuz ayında hamile kalmak isteyenler arasında bende varım ayın 7 sinde hastalanmam lazım bakalım bekliyorum ilk denememiz inşallah tutar...

Gunaydin kizlar.nasilsiniz?is yerinde oldugum icin cok vakit kecire bilmirem sizlerle,is coktu.ama cabuk cabuk gelib yazilarinizi oxuyuram.canlarim insallah bu ay hepimiz seviniriz canlarim benim :-* :-*

iyi calısmalar canım.....ins hepimiz seviniriz bu ay....

günaydın canım..... inş güzel haberler alırsın hadi inş bu ayın ilk haberi kimden gelicek

arkadaşım sen kendini niye bu kadar hırpalıyorsun yaaaaa düşünmemeye çalış 7/24 düşününce insan psikolojik olarak olmasa da oldu zannetmeye başlıyor.kendini üzme bu kadar bak bende 1 senedir uğraşıyorum ama daha bir kere gebelik testi alıp yaptım adet 5 gün geçmişti o yüzden yaptım taktıkça adetlerde düzensizleşmeye başladı o tek çizgiyi görmek bile başlı başına bir yıkım olmuştu benim için dakikalarca bekledim 2. çizgiyi ha çıktı ha çıkacak böyle yaparak çıkmaza sokuyoruz kendimizi ben ondan sonra söz verdim kendime 5 günden daha fazla geçmedikçe bakmıcam diye geçersede direk kan tahliline gidicem. sen de bu konuda firenle kendini zararı sana rahatlat kafanı buraya çok fazla girmemeye çalış çünkü ister istemez okuduklarımızdan etkilenip kendimizi dinlemeye başlıyoruz başlarda bende çok sıkıntılar çektim resmen adet olunca ağlıyodumm hatta bikeresinde karnıma birkaç tane patlattım sonrada pişman oldum ya hamileydimse ya düşerse salaklığa bak adet oluyorum yaaa o an düşünsene psikolojimi.ama artık akıllandım böye yaparak kendimi üzmekten başka elime hiçbirşey geçmiyor.13 temmuz bat bekliyorum bakalım hayırlısı olmazsa aşılama için randevu aldık 15 temmuz hangisi bizim için hayırlısı ise o olsun diye dua ediyorum ALLAH 'ın işine karışıyomuşum gibi geliyo bazen günah yazmasın rabbim bebek bebek diye tutturuyoruz o dilerse olur ben bunu anladım bir arkadaşım 13 senelik evli ve çocukları olmuyo geçen kendiliğinden hamile kalmış olunca oluyo işte sabır en büyük erdem bu işte Allah'ım kendi sabrından versin çok bekletmeden hayırlı evlatlar lütfetsin yuvalarımıza aminnnnnnnn

Günaydın. 3. kişisin 7sinde adet olması gereken. Bizim 3. denememiz ve ben de 7sini bekliyorum. Bakalım ilk haberi kim verecek :)

hadi bakalım o zaman burada haberi paylaşıyoruz hemen inşallah tutar

Ben de İzmir'de oturuyorum, sen ne taraftasın, kaç yıllık evlisin bi de :) Ben 2 yıl bekledikten sonra artık zamanı geldi diye korunmayı bıraktık. Akşam erkenden uyumuşum sabah bi kalktım üşüyorum, sonra yine yattım üstüne 3 saat daha uyumuşum, telefon çalmasa uyanmayacaktım :) Kafamı kaldıramıyorum kısaca. Sende ne gibi belirtiler var?

Kızlar benim egl geldi bu ay ama daha öncede demiştim benim döngüm 25 gün yani bir sonraki BAT ım 29 temmuz eğer kısmetse bu ay içinde öğrenme şansım hala var

Belirtileri gören arkadaşlar inşallah hamiledir. Bu ay hamile haberi alırız umarım

Olsun canım şimdilik kısmet değilmiş hem kocaman temmuz daha bitmedi. Çalışmalara devam :)

Selam ben izmir bayraklıdayım.3 yılımızı dün doldurduk. bebek çalışmalarına daha yeni başladık 3 gün sonra hastalanmam lazım bakalım bekliyoruz sen izmir in neresindesin peki??

Hiç gider miyim yeni başlıyoruz. Bu ay olması şans olurdu zaten. Ama kazancım çok oldu ona seviniyorum. Bir sürü şey öğrendim. ^. günü doktora gidecektim ama haftasonuna denk geliyor. Mecburen pazartesi gideceğim umarım sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…