slm aranız yeni katıldım ama uzun zamandır sürekli yorumları okuyorum. ben de bebiş istiyorum 1,5 yıllık evliyiz, 4 aydır uğraşıyoruz.reglime iki gün kaldı, sanırım bu ay da boş, hiçbir belirti yokbırak adet belirtisi bile yokkk. on ikinci günümde yumurtam çatladı,dr gördü. bugün yirmi dokuzuncu gün şimdiye belirti olması gerekmez miydi? bir de silik de olsa idrar testinde çıkmaz mıydı sizce??? nolur bir şeyler yazın (
Canııııııım, nasılsın?
1 kaç ay aradan sonra yine topicte buldum kendimi.
Özlemişim sizleri inan.
Bebişler gelmiştir inşallah yaaaa...
Bakalım Pztesiye kadar ak mı kara mı görürüz...
slm aranız yeni katıldım ama uzun zamandır sürekli yorumları okuyorum. ben de bebiş istiyorum 1,5 yıllık evliyiz, 4 aydır uğraşıyoruz.reglime iki gün kaldı, sanırım bu ay da boş, hiçbir belirti yokbırak adet belirtisi bile yokkk. on ikinci günümde yumurtam çatladı,dr gördü. bugün yirmi dokuzuncu gün şimdiye belirti olması gerekmez miydi? bir de silik de olsa idrar testinde çıkmaz mıydı sizce??? nolur bir şeyler yazın (
Iyiyim tatlim, iste bu ay bizde basladik calismaya ovulasyon testi ates olcme hepsini yapiyorum insaallahh hepimiz hamile kalacagiz derken hatta hamileyizdir diyeyim ben:)))
Bak ne çabuk geçti 3 ay di miiii :)
Bu arada Tr'de misin?
Hosgeldin:)) canim belli olmuyorki bazisinin 10 gun onceden basliyor belirtileri bazisininda hicbir belirtisi olmayabiliyor bat ne zaman?
bu arada bugün doktordan öğrendiğim birşeyi de paylaşmak istiyorum sizlerle.Eğer bebeğinizin erkek olmasını istiyorsanız yumurtlama gününde değil,yumurtlama gününden 1 veya 2 gün sonra ilişkiye girin dedi.Haberiniz olsun.
Gercektende oyle canim butun tahlil sonuclarimda cikti kan pihtilasmasi yok genetik kromozom seker troid hersey normal cikti allaha sukur evet canim turkiyemdeyim mutluyum:))))
yedisi yani iki gün sonra. bir on gün önce bel ağrılarım vardı bir de anlamsız bir ishal ve sancı. ama bir kaç gün sonra sancı da bel ağrısı da geçti şimdi hiçbir şey yok. herkes yumurtlamanın üstünden baya geçmiş eğer olsaydı silik de olsa idrar testinde çıkardı diyor. iki gün önce test yaptım silik bile değildiiiibu arada hoşbulduk :)
slm canım......ben inan mıyorum canım ya allah bilir bence kız yada erkek bebege ..... siz erkek bebek mi istiyorsunuz
Ooooy oy süper haberler bunlar. Bebişin bekletmez artık seni, çoook çok az kaldı göbiş bebişle şenlenecek...
slm kızlar bişey sormak istiyorum....hani yumurtlama gününden önce gögüslerde hassasiyet, kasıkta agrı oluyo ya.....bu belirtilerden asagı yukarı kac gün sonra yumurtlama olur bilen var mı
evet canım yeni evliyim, bide yaş 32 olunca yılların birikimi
incirin suyunu içeceksin yemiyceksin, kuru incir. 1 litre klorsuz suyu kaynatıyosun, kaynadıktan sonra 15-16 adet kuru inciri ortadan ikiye bölüp kaynayan suya atıyosun, 20 dk kaynatıp altını kapatıyosun ılıyıncaya kadar dinlendiriyosun. sonra süzüyosun suyunu içiyosun yemekten 15 dk kadar önce aç karnına. hergün yeniden hazırlıyosun. tamamını istersen akşam yemekten önce istersen sabah akşam veya üç öğün iç, bir gün içinde bitiriyosun. 21 gün devam ediyorsun 7 gün ara veriyorsun sonra 21 gün daha içiyosun....
2 gun kalmis bat a, idrar testlerinede belli olmuyorki kizimda adetten 7 gun sonra cikti idrarda dusurdugum yavrumunkide adetten 4 gun once...kan testi yaptir kafan rahat etsin bilirsin varmi yokmu bat a 2 gun var kesin cikar
kızlar kan testi yaptırdık pozitif 839 çıktısalı günü gel tekrar artışa bakalım bide keseye bakalım dedi çok şükür Rabbime isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş...Temmuz ayı açılışı yaptım arkamdan bekliyorum hepinizi
orası öyle tabi Allah bilir ama birkaç kez internette bu konu hakkında yazılanlara denk gelmiştim bugün de doktor aynı şeyi söyleyince doğru demekki diye düşünüyorum.Sonuçta herşeyin bir bilimsel açıklamasıda var.Aslında kız veya erkek farketmez sağlıklı olsun yeterki ama yinede erkek olsa fena olmaz :)))))))))))))))))))))))
benim bildiğim kadarıyla bu belirtileri yaşadığında yumurtluyorsun demek oluyor ama yanıltmak istemem seni yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?