Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Kızlar bişey sorcam ateş ölçme yöntemini denediniz mi hiç

ben adet bittikten sonra ölçmeye başladım 36.4 çıktı hep sonra ehhhhhh dedim uğraşamıcam ara verdim 4-5 gün dün akşam ölçeyim bakimmmm dedim 37 çıktı ben 26 günde bir adet oluyorum bat 13 temmuz yani benim hesaplara göre yum yum tarihi geçti acaba ateş niye yükseldi 1 saat sonra tekrar ölçtüm 36,5 çıktı anlayamadımmmm gitti....

Not:vücut ısısı yumurtlama dönemi artıyormuşş

slm canım......ben inan mıyorum canım ya allah bilir bence kız yada erkek bebege ..... siz erkek bebek mi istiyorsunuz

yumurta vucutta 1 gün kalıyo sperm ise 3 gün yasıyor ve döllenme yapabiliyor. Şimdi ben adetim bittiğimden beri hergun hatta bazen günde iki kez eşimle ilişkiye giriyorum. Döllenme yumurtlamadan 3 gün önce vucuda giren spermdende kaynaklanabilir 2 gün önce girendende, ogünkide olabilir hatta bir sonraki günkide. Yani hersey Allah nasıl uygun görüyosa oyle olur. Bu işin bi matematiği yok kaldıkı bebeğin cinsiyeti ile kadının hiç alakası yok. Tamamen erkekten gelen spermlerin kromozom yapısına bağlı. Y gelirse erkek X gelirse kız. Benim doktor arkadasım cok aralarında beyinsiz olanda cok. Yani her doktorun dediğine inanmaıyn insan onlarda nihayetinde. Mantık diye bişey var. Mantıgınızı kullanın arkadaslar:)

1)yxliz...................6-7 temmuz
2) bayaneda*………..7-8 temmuz
3) shed*................7-8 temmuz
4) mystery90*..........8 temmuz
5) ferdakazak*..........7-8 temmuz
6) humasah...............7 temmuz
7) BenInci*..............12 temmuz
8) tosbaaaaa87*......12 temmuz
9) karaincim*........ 13 temmuz
10) busemk*............14 temmuz
11) ing_ing*.............14 temmuz
12) karabiber*.........16-17 temmuz
13) codulu...............19 temmuz
14) sercem.*............20 temmuz
15) yusraeren*..........20 temmuz
16) amayaa*...........20 temmuz
17) buket_asude*......24 temmuz
18) arzum1989*.......25 temmuz
19) apranxx*.............27 temmuz
20) nuclear*..............29 temmuz
21) esra_3453*.........30 temmuz
22) aysenur*..............
23) meltemba*...........

listemizin son hali bu mudur ??????

Son düzenleme:
6 / 7 Temmuz benimkiiiii

tamam ilave ettim....

1)yxliz...................6-7 temmuz
2) bayaneda*………..7-8 temmuz
3) shed*................7-8 temmuz
4) mystery90*..........8 temmuz
5) ferdakazak*..........7-8 temmuz
6) humasah...............7 temmuz
7) BenInci*..............12 temmuz
8) tosbaaaaa87*......12 temmuz
9) karaincim*........ 13 temmuz
10) busemk*............14 temmuz
11) ing_ing*.............14 temmuz
12) karabiber*.........16-17 temmuz
13) codulu...............19 temmuz
14) sercem.*............20 temmuz
15) yusraeren*..........20 temmuz
16) amayaa*...........20 temmuz
17) buket_asude*......24 temmuz
18) arzum1989*.......25 temmuz
19) apranxx*.............27 temmuz
20) nuclear*..............29 temmuz
21) esra_3453*.........30 temmuz
22) aysenur*..............
23) meltemba*...........

6 / 7 Temmuz benimkiiiii

beniiiiiiii duyan gören yok mu yaaaaaaaaaaaaaaaaa niye cevap vermiyonuz aaaaaaaaaaa dostlarrrrrrrrrrrrr

Ben duydum seni arkadaşım ama hiç yapmadım ki öyle bişey. Haziran ayında ilk kez ovülasyon testi denedim sadece onu da iki gün yaptım ikinci yaptığımda baktım hafif kırmızımsı renk var dedim bismillah ve hamile olduğumu yeni öğrendim. Sen de istersen onu dene.

tebriklerrrrr :)))) ve darısı başımıza tabiiiii

tebriklerrrrr :)))) ve darısı başımıza tabiiiii

İnşallah canım, bi de bişey diycem, önceki iki ay senin gibi hesap hesap üstüne yaptım yok yok olmadı nasıl sinirlendim dedim kesin olmuyo yani yumurtlama olabileceği tüm günleri denedim daha ne yapmalıydım bak inan ki bu ay hiç ama hiç çalışmadım belki inanmazsın eşimle de rastgele birlikte oldum allahın takdiri işte tuttu. Ben de çok isteyip kafaya takmamak gerektiğine kesin kanaat getirdim. Sen de böyle yapmalısın.

tebriklerrrrrrrrrr ya bende yeni yapmaya başladım hatta hergün yapmadım bile aman işte nerden bişey duysam yapar oldum olmadı bende denemek istiyorum o testlerden.
ALLAH sağlıkla sıhatle yavruna kavuştursun inş.bizim için de dua et belli mi olur bakarsın bizde arkandan gelirizzzzzzzzzzz

Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin bizede dua et ayagini elini guzelce surtde arkandan burdaki herkes gelsin bende tabi

canım ateş ölçümü sabah yataktan kalkmadan,dil altından ve en az 6 saatlik bir uykudan sonra ölçülmeli...gün içerisindeki diğer ölçümleri dikkate alma...ateş yumurtanın çatlamasından sonraki sabah 0.5 derece düşer...ertesi gün yine biraz yükselir ve regl olana kadar sabit kalır eğer regl olursan yine düşer eğer ki hamileysen doğuma kadar düşmez...illa ki ateş ölçerek hesaplıycam diyosan grafik çiz kendin için,yoksa not ederek iniş çıkışları takip etmen zor olur...grafikte daha net gözüküyor...

ben ovulasyon testi kullanıyorum...şıpppp diye buluyor yumurtlamayı

ahh yaaa benim bat hepinizden sonra,taaaa 27 temmuz... hamile kalıp teker teker kaçmayın emi

canım gözün aydın Allah sağlıkla,mutlulukla,hayırla kucağına almayı nasib etsin

darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…