kızlar kan testi yaptırdık pozitif 839 çıktısalı günü gel tekrar artışa bakalım bide keseye bakalım dedi çok şükür Rabbime isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş...Temmuz ayı açılışı yaptım arkamdan bekliyorum hepinizi
slm canım bu kür ne işe yarıyo ......
kızlar kan testi yaptırdık pozitif 839 çıktısalı günü gel tekrar artışa bakalım bide keseye bakalım dedi çok şükür Rabbime isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş...Temmuz ayı açılışı yaptım arkamdan bekliyorum hepinizi
gidememşimdi gidersem eşim yine umutlanacak, tabi ben de. sonucu alınca yine hayal kırıklığına uğramasından korkuyorum. çok üzülürüm. idrarda bir şey görmeden gitmek istemiyorum, eşimi umutlandırmak da. iyisi mi adet günümü beklemek. zaten bu ay da pek umudum yok. hayırlısı...
haklısın canım ya ...bilimsel acıklaması vardır.....ins istediğin olur
canım bu arada ben yeni üyeyim ama seninle bayağı kanka olucaz heralde:)))incir kürünü 1 kere bende denedim kuzenimin eşi bu kür sayesinde hamile kaldığını söyledi bana.içtiğim ay inanılmaz kasık ağrılarım oldu adım atarken,eyilip kalkarken bile canım çok acıyodu ve inanılmaz akıntım oldu o ay ve öğrendiğim kadarıyla yumurtalıklarım çok büyümüş sancıların sebebi oymuş.İncir küründen kaynaklandığını düşünüyorum.O ay hamile kalamadım tabi o ayrı ama kesinlikle incirin işe yaradığını düşünüyorum ben.
benim regl biteli daha 2 gün oldu cok cabuk yumurtlama olmaz mı bu....
kızlar kan testi yaptırdık pozitif 839 çıktıSalı günü gel tekrar artışa bakalım bide keseye bakalım dedi çok şükür rabbime isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş...temmuz ayı açılışı yaptım arkamdan bekliyorum hepinizi
hayırlı olsun gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah:)
benim regl biteli daha 2 gün oldu cok cabuk yumurtlama olmaz mı bu....[/QU
size dün bir kullanıcının yazısından bahsedeyim.Bayan 28 günde 1 adet oluyormuş normalde yumurtlama günü adetten itibaren 14.gün olması gerekirdi.Zaten oda öyle düşünmüş o ay 14.gün yani yumurtlama olduğunu düşündüğü gün ilişkiye girmişler ve olmamış.Sonraki ay ovülasyon testi alıp evde kendisi takip etmeye karar vermiş ve teste göre adetinin bittiği gün yumurtladığını görmüş.Sonra doktora sormuş nasıl olabilir bu diye.Doktor evet olabiliyor yumurtlama günleri herzaman hesapladığınız gibi olmayabilir kişiden kişiye değişir demiş.Oyüzden seninkide böyle bşey olabilir belki.Bende ovülasyon testi aldım en iyi sonucu bu şekilde alacağıma inanıyorum sizede tavsiye ederim.
canım o senin regl sürene bağlı. Benim altı gün sürüyor, bittikten sonra 6. gün yumurtam çatlamıştı. reglin ne kadar sürüyor?
çok saol amin canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim
benim regl biteli daha 2 gün oldu cok cabuk yumurtlama olmaz mı bu....[/QU
size dün bir kullanıcının yazısından bahsedeyim.Bayan 28 günde 1 adet oluyormuş normalde yumurtlama günü adetten itibaren 14.gün olması gerekirdi.Zaten oda öyle düşünmüş o ay 14.gün yani yumurtlama olduğunu düşündüğü gün ilişkiye girmişler ve olmamış.Sonraki ay ovülasyon testi alıp evde kendisi takip etmeye karar vermiş ve teste göre adetinin bittiği gün yumurtladığını görmüş.Sonra doktora sormuş nasıl olabilir bu diye.Doktor evet olabiliyor yumurtlama günleri herzaman hesapladığınız gibi olmayabilir kişiden kişiye değişir demiş.Oyüzden seninkide böyle bşey olabilir belki.Bende ovülasyon testi aldım en iyi sonucu bu şekilde alacağıma inanıyorum sizede tavsiye ederim.
anladım canım .......dogru herzaman hesaplandıgı gün olmayabilir
hoşgeldin ozaman canım....hımmm anladım bikac yerde de duymustum bu kürü ama ne işe yaradıgını bilmiyodum tsk ettim cevap için...demek ki yumurtalıkları aktiflestiriyo sanırım
hayırlı olsun gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah:)
hoşbulduk:))evet incir yumurtalıkların kalitesini artırıyor ve daha fazla yumurtlamaya sebep oluyormuş.
hımmm anladım canım bi denemek lazım
1) bayaneda* ..7-8 temmuz ...................... beklıyoruzzzzzzzzz))))))
2) shed*................7-8 temmuz...................... beklıyoruzzzzzzzzz))))))
3) mystery90*..........8 temmuz...................... beklıyoruzzzzzzzzz))))))
4) BenInci*..............12 temmuz
5) tosbaaaaa87*......12 temmuz
6) karaincim*........ 13 temmuz
7) busemk*............14 temmuz
8) ing_ing*.............14 temmuz
9) karabiber*.........16-17 temmuz
10) sercem.*............20 temmuz
11) yusraeren*..........20 temmuz
12) amayaa*...........20 temmuz
13) buket_asude*......24 temmuz
14) arzum1989*.......25 temmuz
15) apranxx*.............27 temmuz
16) nuclear*..............4-5 temmuz
17) esra_3453*.........30 temmuz
18) aysenur*..............
19) meltemba*...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?