Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Tekrar tebriklerrrr:)))) hadi bakalim mutlulugunu tahmin edebiliyorum, darisi bizlere:)))

slm canım bu kür ne işe yarıyo ......

canım bu arada ben yeni üyeyim ama seninle bayağı kanka olucaz heralde:)))incir kürünü 1 kere bende denedim kuzenimin eşi bu kür sayesinde hamile kaldığını söyledi bana.içtiğim ay inanılmaz kasık ağrılarım oldu adım atarken,eyilip kalkarken bile canım çok acıyodu ve inanılmaz akıntım oldu o ay ve öğrendiğim kadarıyla yumurtalıklarım çok büyümüş sancıların sebebi oymuş.İncir küründen kaynaklandığını düşünüyorum.O ay hamile kalamadım tabi o ayrı ama kesinlikle incirin işe yaradığını düşünüyorum ben.

merhaba hayırlı olsun canım cccooookkkkk sevindim.......inş isteyen herkes bu mutlu haberi alır......temmuz acılısı senden devamı bizden inş

Hayirlisi olsun canim zaten cok az kalmis evet beklersen daha iyi olur tabi:))))

hoşgeldin ozaman canım....hımmm anladım bikac yerde de duymustum bu kürü ama ne işe yaradıgını bilmiyodum tsk ettim cevap için...demek ki yumurtalıkları aktiflestiriyo sanırım

Tebriklerrrrrrr

canım o senin regl sürene bağlı. Benim altı gün sürüyor, bittikten sonra 6. gün yumurtam çatlamıştı. reglin ne kadar sürüyor?

4 gün sürüyo canım....31 günde bir regl oluyorum......regl bitti ama yumurtlama erken mi olur acaba ?

Mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım.konu benimde ilgilndiğim bir konu. Bebiş için deneyenler hemen umutsuzluğa kapılmasın doktorların önerileri enaz 6 ay en fazla 1 yıl deneyin diyorlar ondan sonra araştırmaya başlıyolarmış sorun olup olmadığını.pes etmek yoookk :)

Hayırlı, uğurlu evladın olsun.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin...
Keyfini çıkar hamileliğin...

hoşgeldin ozaman canım....hımmm anladım bikac yerde de duymustum bu kürü ama ne işe yaradıgını bilmiyodum tsk ettim cevap için...demek ki yumurtalıkları aktiflestiriyo sanırım

hoşbulduk:))evet incir yumurtalıkların kalitesini artırıyor ve daha fazla yumurtlamaya sebep oluyormuş.

Benide ekleyin listeye bat 19 temmuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…