Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

amin canım ya insalla yeni topik hayır getirr :) biz bir senedir istiyoruz ama olmadı bi seneden öncede doktora gitmeyelim dedik ama keskede gitseydik... Esimde varikosel çıktı sperm sayısı normal yolla olmicakkadar düşük... Bir aydır ilaç kullandı daha sonuçları almadık ama inşallah ilaç ise yaramistir yoksa ameliyat olcak....

canim inseallah iyi cikmisdir sonuclar ama ben kendi fikrimi soylemek istyorum, nedense insanin hep pisikolojisinde ameliyatdan kacma olayi var, her turlu ilac alayim beklyeyim ama amleiyat olmasin die.kendi adima diorum, 2yildir evliyim, basindan beri doktorlar pkoma ameliyat dediler, ben ne yapdim ilac aldim hep bekledim zaman kayb etdim, keske hemen olsaydm bitseydi, ki bitdide cok sukur yoluna girdi hersey. eyer sonuclar iyi cikmazsa hemen ameliyata gidin derim, bi arkadasimin eside girdi ameliyata 2ay sonra hareketlilik 45 %cikdi, oysa 9% du..uzme kendini derim.caresi oldukdan sonra hic deymez.

heee bildimm canim, sen bal ceviz karisimi yapsana oda cox yaxsidi. mende bi belirti falan yok, nebilim hec gozlemirem daha test umidlerimi qirdi ))) senin ne vaxtdi adet gunun?

Salam canim.he ceviz bal qarisiminida yeyirik her seher ac qarnina 1cay qasigi.menim bu ay adetim 15 ile 19 arasina dusecek .deqiq bilmirem cunki son iki ay dalbadal hamile kaldim indide kac gunde adet olacam bilmirem.ama her ehtimal 28 gun ve 30 gunun hesablamasin yapmisam.bu ay deqiq bilecem temmuz ayinida ona gore planlayacam insallah

sikma canini insallah tedavinizi gorub temmuzda hepimiz seviniriz canim.

yok canım zaten beklicek sabrımız kalmadı bir senedir boşa kürek çekiomuşuz zaten sonuçlara göre ameliyat olcak hemen... bakalım kısmet....

bende istiyorum YA RABBİM sen nasip ettt hepimize

amin canım temmuz bizim olsun inşallah

sikma canini insallah tedavinizi gorub temmuzda hepimiz seviniriz canim.

inşallah canım... başta sıkmıştım canımı üzülmüştüm baya ama geçti onlar allah dermansız det wermesin

yok canim adet olmadim, sabah yine tekrar test yapdim, silik bi sey cikdi..anlamadimm heleki gozliyirem..

wardır canım bunda bi hayır... ilk hamişimiz sen olursun inşallah temmuza kalmadan

seni iyi anliyorum...2yil kari koca az ilac milac doktor moktor gezmedik..cok sukur iyilesdikde..sende sorun yoksa cok daha kisa zamanda kat edersiniz mesafeyi..bizde ben ameliyat oldum iste..hayirlisi olsun inanmakda gucluk cekiyorum silik cizigime ))))

inan canım inan... bence güzel sonuçlar bekliyo seni problemlerinizde hallolmuş çok şükür neden olmasın

bende bi problem görülmedi ama hiç ummadığım bişi çıktı kocişte... olamada iyiydi napalım... wardır herşeyde bi hayır

canım daha var ya sonuçları almadık diye yazmışım ben sanki tahlil vermişiz gibi ama yalnış olmuş orda biraz daha tahlil vermedik biz son 5 ilacı kaldı bitiminde... bittikten sonra wercez inşallah...

he anladim ilac bitince doktora gedeceksiz sonra bilinecek esiniz amalyat olunacaq yoksa yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…