Kuru incir suyu spermi guclendirir canim
amin canım ya insalla yeni topik hayır getirr :) biz bir senedir istiyoruz ama olmadı bi seneden öncede doktora gitmeyelim dedik ama keskede gitseydik... Esimde varikosel çıktı sperm sayısı normal yolla olmicakkadar düşük... Bir aydır ilaç kullandı daha sonuçları almadık ama inşallah ilaç ise yaramistir yoksa ameliyat olcak....
amin canım ya insalla yeni topik hayır getirr :) biz bir senedir istiyoruz ama olmadı bi seneden öncede doktora gitmeyelim dedik ama keskede gitseydik... Esimde varikosel çıktı sperm sayısı normal yolla olmicakkadar düşük... Bir aydır ilaç kullandı daha sonuçları almadık ama inşallah ilaç ise yaramistir yoksa ameliyat olcak....
heee bildimm canim, sen bal ceviz karisimi yapsana oda cox yaxsidi. mende bi belirti falan yok, nebilim hec gozlemirem daha test umidlerimi qirdi ))) senin ne vaxtdi adet gunun?
bende istiyorum YA RABBİM sen nasip ettt hepimize
Kizlaaaaarr nerdesiniz?
yok canim adet olmadim, sabah yine tekrar test yapdim, silik bi sey cikdi..anlamadimm heleki gozliyirem..
canim inseallah iyi cikmisdir sonuclar ama ben kendi fikrimi soylemek istyorum, nedense insanin hep pisikolojisinde ameliyatdan kacma olayi var, her turlu ilac alayim beklyeyim ama amleiyat olmasin die.kendi adima diorum, 2yildir evliyim, basindan beri doktorlar pkoma ameliyat dediler, ben ne yapdim ilac aldim hep bekledim zaman kayb etdim, keske hemen olsaydm bitseydi, ki bitdide cok sukur yoluna girdi hersey. eyer sonuclar iyi cikmazsa hemen ameliyata gidin derim, bi arkadasimin eside girdi ameliyata 2ay sonra hareketlilik 45 %cikdi, oysa 9% du..uzme kendini derim.caresi oldukdan sonra hic deymez.
bende istiyorum YA RABBİM sen nasip ettt hepimize
sikma canini insallah tedavinizi gorub temmuzda hepimiz seviniriz canim.
yok canim adet olmadim, sabah yine tekrar test yapdim, silik bi sey cikdi..anlamadimm heleki gozliyirem..
yok canım zaten beklicek sabrımız kalmadı bir senedir boşa kürek çekiomuşuz zaten sonuçlara göre ameliyat olcak hemen... bakalım kısmet....
amin canım temmuz bizim olsun inşallah
inşallah canım... başta sıkmıştım canımı üzülmüştüm baya ama geçti onlar allah dermansız det wermesin
wardır canım bunda bi hayır... ilk hamişimiz sen olursun inşallah temmuza kalmadan
seni iyi anliyorum...2yil kari koca az ilac milac doktor moktor gezmedik..cok sukur iyilesdikde..sende sorun yoksa cok daha kisa zamanda kat edersiniz mesafeyi..bizde ben ameliyat oldum iste..hayirlisi olsun inanmakda gucluk cekiyorum silik cizigime ))))
Canim sonuclarin cavabini ne zaman alacaqsiz?
canım daha var ya sonuçları almadık diye yazmışım ben sanki tahlil vermişiz gibi ama yalnış olmuş orda birazdaha tahlil vermedik biz son 5 ilacı kaldı bitiminde... bittikten sonra wercez inşallah...
he anladim ilac bitince doktora gedeceksiz sonra bilinecek esiniz amalyat olunacaq yoksa yok.
aynen canım ilaç bitsin de sonra doktora gitcez sonuçları o zaman öğrenicez... aynı günde çıkıo zaten sonuçlar... inşallah herşey normale dönmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?