Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

burdayimm benn..canim men bi sey anlamadim, sizde esinde sorun varsa sen nasil hamile kaldn 3 kezzz? hani bze deyireler guya engeldi faiz asagi oldugunda

mende birsey anlamadim vallah.doktorum deyirki sperm hereketsizliyi dusuk olduguna gore gore dollenme olur ama saglam gebelik olmur ona gorede dusur

kizlaaaarrrrrrrr ben kan testi yapdirrdmmm. veeeeeeeeee 68.44 cikdii sonuccc. 2haftalikk bii sey varmisss icimdeee...inanmiyorumm hicc hemde.. sevinemiyorum inanin donmus durumdayim ))) aglamak istiyorum o kadar ))))))))

kizlaaaarrrrrrrr ben kan testi yapdirrdmmm. veeeeeeeeee 68.44 cikdii sonuccc. 2haftalikk bii sey varmisss icimdeee...inanmiyorumm hicc hemde.. sevinemiyorum inanin donmus durumdayim ))) aglamak istiyorum o kadar ))))))))
canım hayırlı olsun.
çok sevindim.inş sımsıkı tutunur bebişin sana.
dikkat et bugünlerde kendine.
sen pkolu muydun canım?
neler yaptın anlatır mısın?

canım hayırlı olsun.
çok sevindim.inş sımsıkı tutunur bebişin sana.
dikkat et bugünlerde kendine.
sen pkolu muydun canım?
neler yaptın anlatır mısın?

tesekkur ederim canim...alismaya calisiyorum daha bu yenligiee ))
evet pkoluydum, 2yila yakin kac kez tedavi aldim, ama care olmadi, gah klomenle catlamag ignesi falan olmadi ste.en son laparoskopi over drillin ameliyyati oldum 2 ay once. veeee sonuc ))))

Caniiiiimm tebrikler.cox sukur ozunu qoru 3 ay.stersden uzaq ol.cox sevindim vallah)))Allah komeyin olsun canim.gordun men sene demisdim silik cizgi varsa demek var birdaha tebrikleeeerr

Amaniiiiiiiiiinnnn gözün aydın şeker allah tamamına erdirsin inşallah... canım benim dikkat kendine ve bebisine...

tesekkur ederim arkadaslarr...hepinizeee...ins sag salim bebeyimu kucagimada alirim, onca sikintidan sonra cok sevinc veriyormus bebek ))0 cok sukur,. ins sizde guzel haberlerinizi paylasirsiniz

arkadaşlar merhabalar bende 3 aydır bebiş isteyenlerdenim hayırlısıyla bu ay olur inşallah SAT 22 haziraz olmalı hepimize hayırlısıyla gelsin bebişler

bende istiyorum 3 aydır deniyoruz olmuyor yarın doktora gidicem kontrol için umarım bi sorun yoktur...:2: bat 5 temmuz... inşallah hepimiz güzel haberler alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…