kimse yokmuuu???
burdayimm benn..canim men bi sey anlamadim, sizde esinde sorun varsa sen nasil hamile kaldn 3 kezzz? hani bze deyireler guya engeldi faiz asagi oldugunda
canım hayırlı olsun.kizlaaaarrrrrrrr ben kan testi yapdirrdmmm. veeeeeeeeee 68.44 cikdii sonuccc. 2haftalikk bii sey varmisss icimdeee...inanmiyorumm hicc hemde.. sevinemiyorum inanin donmus durumdayim ))) aglamak istiyorum o kadar ))))))))
canım hayırlı olsun.
çok sevindim.inş sımsıkı tutunur bebişin sana.
dikkat et bugünlerde kendine.
sen pkolu muydun canım?
neler yaptın anlatır mısın?
kizlaaaarrrrrrrr ben kan testi yapdirrdmmm. veeeeeeeeee 68.44 cikdii sonuccc. 2haftalikk bii sey varmisss icimdeee...inanmiyorumm hicc hemde.. sevinemiyorum inanin donmus durumdayim ))) aglamak istiyorum o kadar ))))))))
kizlaaaarrrrrrrr ben kan testi yapdirrdmmm. veeeeeeeeee 68.44 cikdii sonuccc. 2haftalikk bii sey varmisss icimdeee...inanmiyorumm hicc hemde.. sevinemiyorum inanin donmus durumdayim ))) aglamak istiyorum o kadar ))))))))
canim senin son adet gunun ne zaman idi.yani adetden kac gun sora bebisin oldugunu oyrendin?
arkadaşlar merhabalar bende 3 aydır bebiş isteyenlerdenim hayırlısıyla bu ay olur inşallah SAT 22 haziraz olmalı hepimize hayırlısıyla gelsin bebişler
bende istiyorum 3 aydır deniyoruz olmuyor yarın doktora gidicem kontrol için umarım bi sorun yoktur...:2: bat 5 temmuz... inşallah hepimiz güzel haberler alırız...
hos geldin canim.insallah bu ay hamile oldugunu oyrenersen Allah hepimize hayirli evlad nesib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?