merhaba kızlar... topic yahşi olmuş:))) biz de 10 aydır istiyoruz ama gelen giden yok((
merhaba arkadaşlar bizde bebiş istiyoruz ikinci deneme ayımız yarın adet günüm umarım olmam Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
merhaba arkadaşlar. bende temmuz ayına hamile olduğumu öğrenerek girmek istiyorum. bu ay ilk defa deniycez bakalım hayırlısı. Allah'ım bebek bekleyen herkesin gönlüne göre verir inşallah.benim bat 7 temmuz. şuan adet dönemimdeyim, son olur inşallah :44:
bende istiyorum 3 aydır deniyoruz olmuyor yarın doktora gidicem kontrol için umarım bi sorun yoktur...:2: bat 5 temmuz... inşallah hepimiz güzel haberler alırız...
bende bu gun, yarin adet olmaliyim adet olum bitsin ikimiz bir yerde bekleyeriz sonundada seviniriz insallah.bi sorunun yoksa sogan kurusu .kuru incir kurusu uygula bende kuru incir kurusu icirem.faydasi var internetden arasdirdigma gore.
Merhabalar kızlar,,
Ben de geldim yanınıza,uzunca kendimden söz edeyim de birbirimizden destek alırız,
28yaşındayım ilk adet olduğumdan beri düzensiz,problemli yani pkos var,yumurtalıklarımın çevrelerinde küçük küçül kist var çepeçevre sarmışlar yumurtayı. Evlenene kadar bütün doğum kontrol haplarını kullandım.Metformin ilaci olan glucophage de kullandım bünyem onu kabul etmedi. 2.5 yıldır evliyim.2 yıldır deniyoruz çeşitli ilaç tedavileriyle, klomen (kist yaptı) , progestan(kist yaptı) ... en son bir doktor buldum ille eşinden spermiyogram istiyorum dedi yaptırdık ve acı gerçek.Tek tarafta varikosel,sperm hareketli sayısı çok çok az , ve şekil bozukluğu var.Hemen ameliyat oldu 31 ocakta. Sonrası proxed ve klomen kullanımı.3 ayın sonunda kontrolde yapılan spermiyogramda yine aynı sorunlar vardı çok az bir ilerleme olmuştu.Bu esnada ben de sürekli ilaçlarla adet gördüm.Rahim filmi çektirdim acı dolu bir deneyimdi neyseki tüpler açık. Ve yaklaşık 2 aydır keçi boynuzu kürü uyguluyorum eşime.Kendim de bir haftadır (adetin 3.günü başladım) incir kürü +havuç kürü uyguluyorum.
Keçiboynuzu işe yaramış mı haftaya belli olacak...
Neyse doktorum istersen beklemeyelim temmuzda aşılama yapalım dedi,,,
İşte benim hikayem...anlatırken kolay yaşarken hüzünlüydü...:2:
Hos geldin canim Allah yardimcin olsun.sen kistlerin ucun Wigan kurusu uygula,esinede bal ceviz karisimida ver her gun ac karnina yeyin.keciboynuzu,incir kurusude iyi gelecek esine.bu ay adetin bitince asilamami yapicaqsan canim?yoksa temmuzda gebe olmazsan yapacaqsiz?
Wigan neyaaa yalnis oldu canim sogan kurusu uygula.
Çok tatlısın canım ya, soğan kürünü daha evvel yaptım ama olmadı bi faydası.Millet ilk yapışta adet oluyormuş falan
Yok bu ay ben kendimce denicem doktorum tatile gitmişti o sebeple bu ayki adeti kullanamadık.
O sebeple temmuzda adet olunca aşılama yapılacak...hayırlısı olur inşallah hepimiz için...
Merhabalar kızlar,,
Ben de geldim yanınıza,uzunca kendimden söz edeyim de birbirimizden destek alırız,
28yaşındayım ilk adet olduğumdan beri düzensiz,problemli yani pkos var,yumurtalıklarımın çevrelerinde küçük küçül kist var çepeçevre sarmışlar yumurtayı. Evlenene kadar bütün doğum kontrol haplarını kullandım.Metformin ilaci olan glucophage de kullandım bünyem onu kabul etmedi. 2.5 yıldır evliyim.2 yıldır deniyoruz çeşitli ilaç tedavileriyle, klomen (kist yaptı) , progestan(kist yaptı) ... en son bir doktor buldum ille eşinden spermiyogram istiyorum dedi yaptırdık ve acı gerçek.Tek tarafta varikosel,sperm hareketli sayısı çok çok az , ve şekil bozukluğu var.Hemen ameliyat oldu 31 ocakta. Sonrası proxed ve klomen kullanımı.3 ayın sonunda kontrolde yapılan spermiyogramda yine aynı sorunlar vardı çok az bir ilerleme olmuştu.Bu esnada ben de sürekli ilaçlarla adet gördüm.Rahim filmi çektirdim acı dolu bir deneyimdi neyseki tüpler açık. Ve yaklaşık 2 aydır keçi boynuzu kürü uyguluyorum eşime.Kendim de bir haftadır (adetin 3.günü başladım) incir kürü +havuç kürü uyguluyorum.
Keçiboynuzu işe yaramış mı haftaya belli olacak...
Neyse doktorum istersen beklemeyelim temmuzda aşılama yapalım dedi,,,
İşte benim hikayem...anlatırken kolay yaşarken hüzünlüydü...:2:
Merhaba kizlarrr.Ben bir ay ara verib tedavi olunuram.bu ay adet gorub ve bi daha gormek istemireeeeemm.ilaclarla ayni zamanda esimde bende zencefil koku demlemesi icirik her aksam gunde 1 kez.esime ayni zamanda kuru incir kurusu verirem.ilaclarimda folik asit,B qrup vitaminler,Omega,boyle vitaminler yalniz.siz de yazin hep beraber bir birimize komek olaq hamile qalaq INSALLAH.
inş cnm ya bende yeni katıldım buraya bizde 6 aydır deniyoruz doktora gittm idrar yolu enfeksıyonum varmış geçti çok şükür doktor bir sorunun yok diyo adetlerimde düzenli ama niye olmuyo yardımcı olursanız sevinirim morale ihtiyacım var.:d
merhaba canım. dilerim en kısa zamanda sıkıntılarınız, sorunlarınız geçer ve bebeğinizi kucağına alırsın.
inş cnm ya bende yeni katıldım buraya bizde 6 aydır deniyoruz doktora gittm idrar yolu enfeksıyonum varmış geçti çok şükür doktor bir sorunun yok diyo adetlerimde düzenli ama niye olmuyo yardımcı olursanız sevinirim morale ihtiyacım var.:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?