Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

merhaba arkadaşlar bizde bebiş istiyoruz ikinci deneme ayımız yarın adet günüm umarım olmam Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

merhaba arkadaşlar. bende temmuz ayına hamile olduğumu öğrenerek girmek istiyorum. bu ay ilk defa deniycez bakalım hayırlısı. Allah'ım bebek bekleyen herkesin gönlüne göre verir inşallah. benim bat 7 temmuz. şuan adet dönemimdeyim, son olur inşallah :44:

merhaba arkadaşlar bizde bebiş istiyoruz ikinci deneme ayımız yarın adet günüm umarım olmam Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Insallah adet olmazsin canim. bu topici acali bir ay olmadi ama bir hamisss haberini aldiq nihayetden insallah 2. ci hamisss sen olarsin canim. evde test yapdinmi? sonuc ne oldu?

bende bu gun, yarin adet olmaliyim adet olum bitsin ikimiz bir yerde bekleyeriz sonundada seviniriz insallah.bi sorunun yoksa sogan kurusu .kuru incir kurusu uygula bende kuru incir kurusu icirem.faydasi var internetden arasdirdigma gore.

haziranda GEBE olmaq isteyenler.................................<esra3453> <Svd85>
temmuzda GEBE olmaq isteyenler.................................<tu met> <HappyHouseWife> <ysmn46> <ARZUM>

bende bu gun, yarin adet olmaliyim adet olum bitsin ikimiz bir yerde bekleyeriz sonundada seviniriz insallah.bi sorunun yoksa sogan kurusu .kuru incir kurusu uygula bende kuru incir kurusu icirem.faydasi var internetden arasdirdigma gore.

bi sorun var mı yok mu bilmiyorum canım ilk denememizi yapıcaz inşallah yoktur :18:

bakalım hayırlısı Allahım inşallah hepimize nasip eder

Merhabalar kızlar,,
Ben de geldim yanınıza,uzunca kendimden söz edeyim de birbirimizden destek alırız,
28yaşındayım ilk adet olduğumdan beri düzensiz,problemli yani pkos var,yumurtalıklarımın çevrelerinde küçük küçül kist var çepeçevre sarmışlar yumurtayı. Evlenene kadar bütün doğum kontrol haplarını kullandım.Metformin ilaci olan glucophage de kullandım bünyem onu kabul etmedi. 2.5 yıldır evliyim.2 yıldır deniyoruz çeşitli ilaç tedavileriyle, klomen (kist yaptı) , progestan(kist yaptı) ... en son bir doktor buldum ille eşinden spermiyogram istiyorum dedi yaptırdık ve acı gerçek.Tek tarafta varikosel,sperm hareketli sayısı çok çok az , ve şekil bozukluğu var.Hemen ameliyat oldu 31 ocakta. Sonrası proxed ve klomen kullanımı.3 ayın sonunda kontrolde yapılan spermiyogramda yine aynı sorunlar vardı çok az bir ilerleme olmuştu.Bu esnada ben de sürekli ilaçlarla adet gördüm.Rahim filmi çektirdim acı dolu bir deneyimdi neyseki tüpler açık. Ve yaklaşık 2 aydır keçi boynuzu kürü uyguluyorum eşime.Kendim de bir haftadır (adetin 3.günü başladım) incir kürü +havuç kürü uyguluyorum.
Keçiboynuzu işe yaramış mı haftaya belli olacak...
Neyse doktorum istersen beklemeyelim temmuzda aşılama yapalım dedi,,,
İşte benim hikayem...anlatırken kolay yaşarken hüzünlüydü...:2:

Hos geldin canim Allah yardimcin olsun.sen kistlerin ucun Wigan kurusu uygula,esinede bal ceviz karisimida ver her gun ac karnina yeyin.keciboynuzu,incir kurusude iyi gelecek esine.bu ay adetin bitince asilamami yapicaqsan canim?yoksa temmuzda gebe olmazsan yapacaqsiz?

Wigan neyaaa yalnis oldu canim sogan kurusu uygula.

Wigan neyaaa yalnis oldu canim sogan kurusu uygula.

Çok tatlısın canım ya, soğan kürünü daha evvel yaptım ama olmadı bi faydası.Millet ilk yapışta adet oluyormuş falan
Yok bu ay ben kendimce denicem doktorum tatile gitmişti o sebeple bu ayki adeti kullanamadık.
O sebeple temmuzda adet olunca aşılama yapılacak... hayırlısı olur inşallah hepimiz için...

O zaman temmuzu bekliyen 5 kiz olduq insallah hepimiz sevinerik

merhaba canım. dilerim en kısa zamanda sıkıntılarınız, sorunlarınız geçer ve bebeğinizi kucağına alırsın.

inş cnm ya bende yeni katıldım buraya bizde 6 aydır deniyoruz doktora gittm idrar yolu enfeksıyonum varmış geçti çok şükür doktor bir sorunun yok diyo adetlerimde düzenli ama niye olmuyo yardımcı olursanız sevinirim morale ihtiyacım var.:d

bende bu foruma yeni üye oldum 6 aydır bizde istiyoruz hepimiz temmuzda hamiş oluruz inş oluvasyon testi aldım bu ay da onuda denıycem bakalım.d

Canim hos geldin.idrar yolu enfeksiyonun varimis ondan hamile kala bilmirdin.cok sukur tedavi olundun temmuzda hamile olursun canim.esinin sperma hereketide dusuk ola biler sizlerde var keciboynuzu bekmezi ver icsin,kuru incir kurusu icin.zencefil koku demlemesi dollenmeye cok iyi gelir doktorum dedi.onuda cay evening icin.birdeki canim sikintidan sterden coookk uzak olmaliyiz hepimiz canlarim benim tamammi ;-)

Saraçoğlunun sitesinde uzun süreli idrar yolu enfeksiyonları için sanırım karnıbahar kürü vardı.
Ama şu doktorların verdiği fitiller de işe yarıyor bence, soğan kürü de denemelisin bence hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…