Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

coduluuuuuu allahhım kucağına almayı nasip etsin hayırlıı olsun
caaaaaaanımmmm sercemimmmm beni de unutmazmışşş allah razı olsunnnii temennilerinb içinn inankii bütünn kalbimleeee dua ediyorumm allahımn sizlerede yaşatıcakk bu ayın hürmetineee ayaklarımızıı çok fena sürttükkk haberiniz olsunnnn en kısa zamanda olucakkk allahın izniylee sercemimmm allah gönlüne göre versinnn bitanemmmmm inşş ama innşşşş en kısa zamandaaa

umit verdiniz tesekkur ederim insallah gebeyimdir yarin doktora gidicem balaim ne dicek

bence hemen gitme biraz bekle derim hayal kırıklığı yaşamaman için çünkü 2 ay önce aynısını bende yaptım regl günüm gelmeden doktora gittim kan vericem ben dedim neden dedi hamileyim galiba dedim:)Nerden biliyosunuz dedi içime doğdu hemen ama mortingennn olup döndüm negatifti sonuç.Sen bekle bence en azından 1-2 gün daha sonra regl olmazsan gidersin ama yinede sen bilirsin tabi.

codulu hamilemisinnn ben kaçırmışım bombayı yaaaaaaaaaaaHayırlı olsun çok sevindimmmm tebrikler darısı bize

çok sevindiiiimmmmm! Hayırlı olsun gülüm benim :) Allah hayırlı mübarek etsin inşallah hayirla sağlıklar tamamına erdirsin ayyyhh çok heyecanlı ya

codulu hamilemisinnn ben kaçırmışım bombayı yaaaaaaaaaaaHayırlı olsun çok sevindimmmm tebrikler darısı bize

ayy cok tesekkur ederim canlarım benim Allah tez zamanda size nasip eder İyişallah.. Artık büyürler falan okulk sıkıntılarınıda burdan yazarız:) Ayağımı iyi sürüdüm. Hepinizde geleceksiniz peşimden kızlarr:118::118::118::118::118::118::118:

aminn inşallahhh

sagol bitanem Allah razi olsun Allah meleyini korusun

canım Allahtan ümit kesilmez olur mu olur hiç belli olmaz seni ümitlendirmek istemiyorum ama ümitsizliğe kapılmanı da istemiyorum sen git bi kan ver pozitifse ne Alaa zaten bizim istediğimiz de bu ama negatifse üzülmek yok bidaha ki ay olur

Kizlar test yapibda o tek cizgini hayali bile kotu,oyle bil hic o anlari yasamamisim gibi geliyo bana ya tek cizgi cikarsa korkuyorum yaa.ona gorede ben test yapmiycam gec yumurtladim kecen aylara baksak ben agustosun 3 adet olmaliyim.insallah olmazsam 4 test yaparim belki.ama tez yapmiycam sozzzzzz veriyorum

henüz 5 aylık evliyken ne ara o kadar test yaptın kızım yaaa :)))) neyse inşallah dediğin gibidir tabi ama benim zaten bazı sorunlarım var ilaç kullanıyorum ve ne bi belirti olsun yada hissetme olsun yok bende sanmıyorum yani. Sadece deli gibi bulanan midem var, o da iş yerinde sorun oluyo malum durup durup lavaboya koşturunca, hadi bakalım hayırlısı nidaları geliyo, ben de utanıp kızarıyorum hemen, yok öyle bi şey diyip geçiştirmeye çalışıyorum ama içimden de inşallah demeyi ihmal etmiyorum.

açıkcası çok umutlanmak istemiyorum. bi kez testte pozitifi gördüğüm halde göbeğim beni yanıltmış, daha doğrusu zaten bazı hormonal değerlerim yüksekmiş o yüzden göbeğim testi yanıltmış :)

regl dönemime 1 hafta kala yapmıştım, yaniiii ben de senden az değilim cırt pırt test yapmak konusunda ama bi o ay öyle oldu, ilk denememizde 3 ay önce, zaten o da bana ders oldu, reglden önce yapmıyodum test falan ama bu mide bulantıları dayanılacak gibi değil. buraya bile giremiyorum eskisi kadar o kadar etkiledi yani...

lafı sündürdüm yine, sözün özüüüüü bol bol dua edin bizler için sen, deryaw, beninci ve daha kim varsaaaa... ben de sizler için bol bol dua ediyorum, hamilelikleri kolay geçsin, sağlıklı sıhatli evlatlarını alsınlar kucaklarına diye;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…