burda lap yuxarda canim cikis sozunun hemen yanindaSercem kullanıcı kontrol panelı nerde?????
Sercem kullanıcı kontrol panelı nerde?????
coduluuuuuu allahhım kucağına almayı nasip etsin hayırlıı olsunlap yaxsi canim sad oldum qadanalim burda oz vetenimnende kimnense danismak mene cox xos tesir bagisliyir yaxsiki varsan
bizde sana dua ediyoruz Rabbiminde izniyle deyerin 3-4 katlansin keseyi gorduk yazarsin artik tez zamanda ve tabi bebeyinide doguracagin gunler gelsinde burda kutlayalim hep birlikte
inciminde tabi onada dua ediyorum deyeri katlansin keseyi gorduk kalp atislarini duyduk ve gerisi ne oluyorsa onlarin hepsini yazsin arkadasimiz eee hadi hamilelerimiz sira sizde nesemize nese katin burda
umit verdiniz tesekkur ederim insallah gebeyimdir yarin doktora gidicem balaim ne dicek
lap yaxsi canim sad oldum qadanalim burda oz vetenimnende kimnense danismak mene cox xos tesir bagisliyir yaxsiki varsan
bizde sana dua ediyoruz Rabbiminde izniyle deyerin 3-4 katlansin keseyi gorduk yazarsin artik tez zamanda ve tabi bebeyinide doguracagin gunler gelsinde burda kutlayalim hep birlikte
inciminde tabi onada dua ediyorum deyeri katlansin keseyi gorduk kalp atislarini duyduk ve gerisi ne oluyorsa onlarin hepsini yazsin arkadasimiz eee hadi hamilelerimiz sira sizde nesemize nese katin burda
cnm reglmi 12 gun gectiama bende gec yumurtllama var ondan belki doyorum ya uf
sende sagol:13: avatarinda guzel olmus :129:gun gelsinde kendi bebeklerimizin resmini koyalim Allahin izniyleOldu kizlar cookk sagolun.
çok sevindiiiimmmmm! Hayırlı olsun gülüm benim :) Allah hayırlı mübarek etsin inşallah hayirla sağlıklar tamamına erdirsin ayyyhh çok heyecanlı ya
codulu hamilemisinnn ben kaçırmışım bombayı yaaaaaaaaaaaHayırlı olsun çok sevindimmmm tebrikler darısı bize
coduluuuuuu allahhım kucağına almayı nasip etsin hayırlıı olsun
caaaaaaanımmmm sercemimmmm beni de unutmazmışşş allah razı olsunnnii temennilerinb içinn inankii bütünn kalbimleeee dua ediyorumm allahımn sizlerede yaşatıcakk bu ayın hürmetineee ayaklarımızıı çok fena sürttükkk haberiniz olsunnnn en kısa zamanda olucakkk allahın izniylee sercemimmm allah gönlüne göre versinnn bitanemmmmm inşş ama innşşşş en kısa zamandaaa
ayy cok tesekkur ederim canlarım benim Allah tez zamanda size nasip eder İyişallah.. Artık büyürler falan okulk sıkıntılarınıda burdan yazarız:)Ayağımı iyi sürüdüm. Hepinizde geleceksiniz peşimden kızlarr :118::118::118::118::118::118::118:
sagol bitanem Allah razicoduluuuuuu allahhım kucağına almayı nasip etsin hayırlıı olsun
caaaaaaanımmmm sercemimmmm beni de unutmazmışşş allah razı olsunnnii temennilerinb içinn inankii bütünn kalbimleeee dua ediyorumm allahımn sizlerede yaşatıcakk bu ayın hürmetineee ayaklarımızıı çok fena sürttükkk haberiniz olsunnnn en kısa zamanda olucakkk allahın izniylee sercemimmm allah gönlüne göre versinnn bitanemmmmm inşş ama innşşşş en kısa zamandaaa
canım Allahtan ümit kesilmez olur mu olur hiç belli olmaz seni ümitlendirmek istemiyorum ama ümitsizliğe kapılmanı da istemiyorum sen git bi kan ver pozitifse ne Alaa zaten bizim istediğimiz de bu ama negatifse üzülmek yok bidaha ki ay olurolurmu dersin
sabah 10 da son u cu yazmis olur m sanirim opuyorum hepinizi.
Amiiinnnnnn canım amin valla dun ilk önce buraya yazdım sonrada iyişallah kızlarda hamile kalmıstır bu ay dedim. Eşimde guluyo siz tanıstınız mı onlarala ne kadar kaynastınız hemen diyo:) Güldüm bende tanısmamıza gerek yok bizimkisi yoldaslık dedim...:):13::13::13::13::13:
Canım zırt pırt test yapan biri olarak soyleyim. O testler bişeye yaramıyo. Artık kesin gibi olunca cıkıyo orda. ERkendir daha merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?