evet çalışmalara devam bende inanıyorum umutları yıtırmek yokcanım rica ederimm çokkk sevindimm hayırlıı olsunn kızlşarr bu ramazan ayı hürmetine kimse bebeişsiz kalmıcakkkk kafanızı rahat tutunnn
hadi hayirlisi pozitif haberini bekliyoruzkizlar testi ald im yapiyorum
olmusdur canim Allahin izniyle herkesin bebegi tutunsunda annesine anneleri burda halaylara dursunbiz de bu ay güya çocuk yapcaz susuncesi olmadan yaptık ama bende var dusunce kocadan saklıyorum meğer onda da varmış o da benden saklıyomuş :)
dun soruyo adetin kaçında gelcek
neden merak ettin ki dedim
acaba çocuk olmuş mudur diyo :)
dun zaten kv ye de kasıklarım agrıyo dedim o da
sen ne zaman müjdeli haber verceksin dedi :S
kısmet dedim
canim uzulme erken yaptin hala gelmedi kirmizilar gelsede uzulme cunki Rabbim kirmizi yi goruncede mucize veriyo bakdayanamadım ve öğle arası eve gelirken bi test aldım ve tek çizgiyi gördüm :) umarım bunu gören midem de artık normale döner..... çok kötüyüm bildiğiniz gibi değil
yox canim men rusyada qaliram yoldasimla birllikte ama Genceliyem ailem yolddasimin ailesi hamisi orda yasayir burda tek bizik heckimimiz yoxduSercem canim sen Bakida yasayirsan?
canim uzulme erken yaptin hala gelmedi kirmizilar gelsede uzulme cunki Rabbim kirmizi yi goruncede mucize veriyo bak
yox canim men rusyada qaliram yoldasimla birllikte ama Genceliyem ailem yolddasimin ailesi hamisi orda yasayir burda tek bizik heckimimiz yoxdu
olmusdur canim Allahin izniyle herkesin bebegi tutunsunda annesine anneleri burda halaylara dursun
codulu kiz tebrik ederimhamilelik takvimi ne guzelde yakismis kismet belki yarin o bur gun bizde yapariz bizede dua et Allah sagsalim kucagin almayi nasib etsin
bence sende hamilesin canim
Yuserennnnnnnnnnnnnnnnnn kaldik ikimiz hadi bakalim bizde katilalim hamilelere
valla böyle haberleri görünce çok seviniyorum, ayağınızı iyi sürüyün kızlarrrrr....
codulu tebrikler tatlım, Allah kolay bi hamilelik ve sonrasında da sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
Ya Uca Rabbim seni and verirem gul camalina,
Ahli beytine,
Sene and verirem peygember ve onun ailesine,
Sana and verirem imam Ali evladlarina,
Sana and verirem Kurani Kerim xatirine,
Sene and verirem yerdeki ve gokdeki meleklerine,
Goz yasina islanmis besariyyetine gore bize bir elad baxs eylersen sana minnetdarim Ya Rabbim herseye gore
dayanamadım ve öğle arası eve gelirken bi test aldım ve tek çizgiyi gördüm :) umarım bunu gören midem de artık normale döner..... çok kötüyüm bildiğiniz gibi değil
lap yaxsi canim sad oldum qadanalim burda oz vetenimnende kimnense danismak mene cox xos tesir bagisliyir yaxsiki varsanAaaaa mende Tovuzluyam eslen.ama Bakida yasayiriq.hedana qaddan alim
bizde sana dua ediyoruz Rabbiminde izniyle deyerin 3-4 katlansin keseyi gorduk yazarsin artik tez zamanda ve tabi bebeyinide doguracagin gunler gelsinde burda kutlayalim hep birlikteAmiiinnnnnn canım amin valla dun ilk önce buraya yazdım sonrada iyişallah kızlarda hamile kalmıstır bu ay dedim. Eşimde guluyo siz tanıstınız mı onlarala ne kadar kaynastınız hemen diyo:) Güldüm bende tanısmamıza gerek yok bizimkisi yoldaslık dedim...:):13::13::13::13::13:
İyi sürdüm ayağımı merak etmeyin canım arkamdan geleceksiniz sizde hayırlısıyla:13::13::13::13:
Herkes için aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım zırt pırt test yapan biri olarak soyleyim. O testler bişeye yaramıyo. Artık kesin gibi olunca cıkıyo orda. ERkendir daha merak etme.
arzum niye sende sekil qoymusan adinin altina bilmisense deyim bacim kullanici kontrol paneline gir orda avatari deyis sozu var ora gir orda fayl ekle sozu var onun ustunde vur kampyuterinde hansi sekili istesen qoy ve deyisikliyi ekle sozune bas yuklenecek bilmem guzel anlata bilmismiyimdir ama istersen yap opdumBanki ne oldu canim test yapdinmi?
Mucar hamilemisin
canım bugün en geç yarın bekliyorum kırmızıları hafif sancım var kasıklarımda ve belimde ama henüz gelen giden yok.Ezan okunuyor dua ettim İnşallah regl olmam hamileyimdir ya Allah isteyen herkese biran önce versinBanki ne oldu canim test yapdinmi?
Mucar hamilemisin
Üzülme canımm regl oldun mu peki sen?tek cizgi ; ( bu ayda olmadi
senin gibi bir arkadasim vardi burda gunlerce penbe akintis gelmisdi test yapti neqatif biraz daha bekledi ve kan vermisdi pozitif cikmisdi yani uzulme hersey ola bilirpembe akinti var 3 gundur ama kan yok
Amiiinnnnnn canım amin valla dun ilk önce buraya yazdım sonrada iyişallah kızlarda hamile kalmıstır bu ay dedim. Eşimde guluyo siz tanıstınız mı onlarala ne kadar kaynastınız hemen diyo:) Güldüm bende tanısmamıza gerek yok bizimkisi yoldaslık dedim...:):13::13::13::13::13:
İyi sürdüm ayağımı merak etmeyin canım arkamdan geleceksiniz sizde hayırlısıyla:13::13::13::13:
Herkes için aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım zırt pırt test yapan biri olarak soyleyim. O testler bişeye yaramıyo. Artık kesin gibi olunca cıkıyo orda. ERkendir daha merak etme.
pembe akinti var 3 gundur ama kan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?