Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Beni de topice kabul eder misiniz? Forum takipte gorunce pat diye yazdim ama

codulu kiz tebrik ederimhamilelik takvimi ne guzelde yakismis kismet belki yarin o bur gun bizde yapariz bizede dua et Allah sagsalim kucagin almayi nasib etsin
ben 3 gündür lavabodan çıkamıyorum, sürekli midem bulanıyo. eşim şimdiden havalara girdi bile, ama sabret bekleyelim diyorum ben
bence sende hamilesin canim
Yuserennnnnnnnnnnnnnnnnn kaldik ikimiz hadi bakalim bizde katilalim hamilelere

ayyy hadi inşallah. çok heyecan yaptım ben de son anda :)

valla böyle haberleri görünce çok seviniyorum, ayağınızı iyi sürüyün kızlarrrrr....

codulu tebrikler tatlım, Allah kolay bi hamilelik ve sonrasında da sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

ayyy inşallah sercemimmm inşallah ama adet olacak gibiyim kasıklarımda her zamanki gibi sancılar var ve bugünb ara ara girip çıkıyo ağrı

Son düzenleme:
ayyy inşallah sercemimmm inşallah ama adet olacak gibiyim kasıklarımda her zamanki gibi sancılar var ve bugünb ara ara girip çıkıyo ağrı
bende de akinti cok sari acik kahve rengi gibi dunden buyana esim mesaj atiyo ne oldu varmi bebeyimiz diye yok qaliba dediyimde uzuluyo dun bir dua yazmis mesajla atmis bana kendisi bebegimizin olmasi icin dua okumus agladim okudum okudum agladim

bende de akinti cok sari acik kahve rengi gibi dunden buyana esim mesaj atiyo ne oldu varmi bebeyimiz diye yok qaliba dediyimde uzuluyo dun bir dua yazmis mesajla atmis bana kendisi bebegimizin olmasi icin dua okumus agladim okudum okudum agladim

inşallah sevinç gözyaşların olur onlar canım ama benim umudum yok artık çünkü belimin ağrsı çok arttı

Son düzenleme:

çok duygulandım yaüzülmeyin zamanı vardır mutlaka bekleyin,sabredin ve en önemlisi stres yapmayın.Hiç bir problemi olmayan çiftlerin sırf kafalarına çok taktıkları için psikolojik olarak çocukları olmuyo.Rahat olun.Haa ben rahat olabiliyomuyum olamıyorum bendede var stres bende bugün veya yarın regl oldum olucam akıntı gelmeye başladı çünkü ama ne yapalım dünyanın sonu değil önümüzdeki maçlara bakıcaz:)Tamam sizde üzülmeyin

Ya Uca Rabbim seni and verirem gul camalina,
Ahli beytine,
Sene and verirem peygember ve onun ailesine,
Sana and verirem imam Ali evladlarina,
Sana and verirem Kurani Kerim xatirine,
Sene and verirem yerdeki ve gokdeki meleklerine,
Goz yasina islanmis besariyyetine gore bize bir elad baxs eylersen sana minnetdarim Ya Rabbim herseye gore

sagol canim desteyin icin iste gunler yaklastikca hep oluyo stress basda yokdu ama akisina birakmisdik

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sagol canim desteyin icin iste gunler yaklastikca hep oluyo stress basda yokdu ama akisina birakmisdik
hepimizde ister istemez oluyor stres ama Allah'ın bir bildiği vardır zamana bırakmamız lazım bu ay olmazsa bidaha ki ay bizde buraya hamişizz yazıcaz emin olun:))

Caaaann cox duygulandim. insallah sabah hamileyim deye yazarsin canim.

dayanamadım ve öğle arası eve gelirken bi test aldım ve tek çizgiyi gördüm :) umarım bunu gören midem de artık normale döner..... çok kötüyüm bildiğiniz gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…