Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
msa84------------------------------------------ calismaya devam canim
yxliz----------------------------------------------üzülme canım çalışmaya devam
ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda--------------- -------------------------çalışmaya devammmmm
shed-----------------------------------------------çalışmaya devammmmm
mystery90----------------------------------------çalışmaya devammmmm
ferdakazak----------------------------------------calismaya devam canim
humasah-------------------------------------------çalışmaya devam:)
eclin------------------------------------------------çalışmaya devam :)
BenInci--------------------------------------------hamişşşşş
tosbaaaaa87--------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
tuuba89------------------11 temmuz ------------bekliyoruuuzzzzzz
karaincim------------------------------------------çalışmaya devammmm
busemk--------------------------------------------çalışmaya devammmmm
ing_ing--------------------14 temmuz------------bekliyoruuuzzzzzz
karabiber-------------------------------------------çalışmaya devammmmm
codulu--------------------------------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
muyom---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
mucar1988-----------------20 temmuz
comlicated-----------------------------------------çalışmaya devam(acil şifalar)
Cim-------------------------23 temmuz
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
PrinceSSss ---------------------26 temmuz [/B]J
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz
kusura bakma PrinceSSss mucar kız sende bizdensin
beni de topice kabul eder misiniz? Forum takipte gorunce pat diye yazdim ama
ederiz canım hoş geldin bat ne zaman
codulu kiz tebrik ederimcok teşekkür ederim canım listede adımı görünce daha cok anladım. Hamileyim ben yaa. Bide benim bat 19 temmuz değilmiş. 20 temmuzmuş. Ben gecen ayın 21inde en son adet olmuştum. bugun hesaplıyorum 20 temmuz bat. Yani bata 2 gun önce değerin dusuk olması normal değil mi? Eşimde çift çizgi yokmu şimdi diyip duruyo. SAskınlıktan sevinçten ölmek üzereyim. Dün gece haberi alınca hemen cay demeldik. Oturduk televizyon izledik. Eşim surekli fındık fıstık ceviz getiriyo masaj yapıyo bana falan. Sürekli ağlamaklıyım haberi aldıgımdan beri. Mutluluktan aglıycam ama. Allah isteyen herkese verir İyişallah ve benimde değerim katlar. Ben inanıyorum cunku daha cok erken. Adetim gecıkmedi bile daha..
bence sende hamilesin canimben 3 gündür lavabodan çıkamıyorum, sürekli midem bulanıyo. eşim şimdiden havalara girdi bile, ama sabret bekleyelim diyorum ben
codulu kiz tebrik ederimhamilelik takvimi ne guzelde yakismis kismet belki yarin o bur gun bizde yapariz bizede dua et Allah sagsalim kucagin almayi nasib etsin
bence sende hamilesin canim
Yuserennnnnnnnnnnnnnnnnn kaldik ikimiz hadi bakalim bizde katilalim hamilelere
Kizlarrrrrr...... ben cok garibim yaaa.... dayanamadim gittim doktora ttest yaptirdim. adam once dusuk pozitif dedi kapattimm. yarim saat mal gibi gezdim ortalikda. sonra tekrar aradim larded ben anlamadim noluyo simdi dedim sen bi net sayi soyle dedim 128 dedi dusuk deger dedi
simdi nen hamilemiyim
codulu kiz tebrik ederimhamilelik takvimi ne guzelde yakismis kismet belki yarin o bur gun bizde yapariz bizede dua et Allah sagsalim kucagin almayi nasib etsin
bence sende hamilesin canim
Yuserennnnnnnnnnnnnnnnnn kaldik ikimiz hadi bakalim bizde katilalim hamilelere
bende de akinti cok sari acik kahve rengi gibi dunden buyana esim mesaj atiyo ne oldu varmi bebeyimiz diye yok qaliba dediyimde uzuluyo dun bir dua yazmis mesajla atmis bana kendisi bebegimizin olmasi icin dua okumus agladim okudum okudum agladimayyy inşallah sercemimmm inşallah ama adet olacak gibiyim kasıklarımda her zamanki gibi sancılar var ve bugünb ara ara girip çıkıyo ağrı
bende de akinti cok sari acik kahve rengi gibi dunden buyana esim mesaj atiyo ne oldu varmi bebeyimiz diye yok qaliba dediyimde uzuluyo dun bir dua yazmis mesajla atmis bana kendisi bebegimizin olmasi icin dua okumus agladim okudum okudum agladim
amin canim hepimizin gozyaslari sevinc gozyaslari olsunn:93:inşallah sevinç gözyaşların olur anlar canım ama benim umudum yok artık çünkü belimin ağrsı çok arttı
bende de akinti cok sari acik kahve rengi gibi dunden buyana esim mesaj atiyo ne oldu varmi bebeyimiz diye yok qaliba dediyimde uzuluyo dun bir dua yazmis mesajla atmis bana kendisi bebegimizin olmasi icin dua okumus agladim okudum okudum agladim
sagol canim desteyin icin iste gunler yaklastikca hep oluyo stress basda yokdu ama akisina birakmisdikçok duygulandım yaüzülmeyin zamanı vardır mutlaka bekleyin,sabredin ve en önemlisi stres yapmayın.Hiç bir problemi olmayan çiftlerin sırf kafalarına çok taktıkları için psikolojik olarak çocukları olmuyo.Rahat olun.Haa ben rahat olabiliyomuyum olamıyorum bendede var stres bende bugün veya yarın regl oldum olucam akıntı gelmeye başladı çünkü ama ne yapalım dünyanın sonu değil önümüzdeki maçlara bakıcaz:)Tamam sizde üzülmeyin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYa Uca Rabbim seni and verirem gul camalina,
Ahli beytine,
Sene and verirem peygember ve onun ailesine,
Sana and verirem imam Ali evladlarina,
Sana and verirem Kurani Kerim xatirine,
Sene and verirem yerdeki ve gokdeki meleklerine,
Goz yasina islanmis besariyyetine gore bize bir elad baxs eylersen sana minnetdarim Ya Rabbim herseye gore
hepimizde ister istemez oluyor stres ama Allah'ın bir bildiği vardır zamana bırakmamız lazım bu ay olmazsa bidaha ki ay bizde buraya hamişizz yazıcaz emin olun:))sagol canim desteyin icin iste gunler yaklastikca hep oluyo stress basda yokdu ama akisina birakmisdik
Ya Uca Rabbim seni and verirem gul camalina,
Ahli beytine,
Sene and verirem peygember ve onun ailesine,
Sana and verirem imam Ali evladlarina,
Sana and verirem Kurani Kerim xatirine,
Sene and verirem yerdeki ve gokdeki meleklerine,
Goz yasina islanmis besariyyetine gore bize bir elad baxs eylersen sana minnetdarim Ya Rabbim herseye gore
sagol Arzum canim Allah agzindan esitsin cox sagolCaaaann cox duygulandim. insallah sabah hamileyim deye yazarsin canim.
Beninci teşekkür ederim çok sağolun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?