Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Kizlar bu ovilasyon testlerinin uzerinde LH yaziliyor yoksa HCG ?Ben bu gune kadar yapdiklarim hcg idi bu gun diger eczaneden aldim onun uzerinde lh yazilmisdi cizgide baya cikti ya arkadaslar ben hala yumurtlamadimmi? Resmi yukleye bilsem koyacam bura.

Ay canım yanlış mı kullandın acaba kii. HCG hamilelik testi. Lh a yumurtlama.

qaliba yalnis almissin canim benimkindede lh yaziyo

Gittim salak gibi test aldim ve negatif i gordum.hem de fortest diye erken gebelik testi.iliskiden 5-7 gun sonra bile % 99 dogru sonuc verir yazio kutuda.yani hamile falan degilim((( tek umudum az miktarda bir idrarla yapmis olmamdan oturu hatali sonuc vermesi ama zor...en az 10 sn tutun dio idrara ben o kadar tutamadim.ama bence kendimi kandirmanin anlami yok.yok işte yine yok!!!

Kizlar resime bakarmisiniz.LH bu gun yapdigim Hcg kecen sefer silik cikti dediyim.
arzumcum yumurtluyorsun lh olan dogru oburu neden silik anlamadim eyer hamilelik testiyse hamilemisinki:26:
bugunleri ihmale verme iliski olsun mutlaka 1 gunnen bir

cok ayip ama habersiz isler ceviriyorsunuz
erken test yapmak yok demedikmi canim neden yaptin
bekle hele bi dur gunun gelsin gecsin ozaman olur pozitif
DuYuRu: Arkadaslar gunu gecmeden test yapmayalim bidaha sozzzzzmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuu?

öncelikle sabretmelisin bu kadar çok kafana takarsan olmaz bende yaptım aynı hatayı bir çok kişi de yaptı belki buradaki sakin olmalısın çocuk istemekten vazgeçip eşine odaklanmalısın bunlar bana doktorumun tavsiyesi ne kadar çok bebeği aklından çıkarırsan o kadar az strese girersin hormonların dengelenir demişti :)

hatunlar dün testteki çizginin biri silikti ya hani bugün benim ovulasyon testimdeki iki çizgide kopkoyuuu çıktıı o yüzden bu akşam az işim var siz devam edin ahahaha

Adetim gecikti 1 gün geçti dün ve bu sabah idrar testi yaptım ve sonuç negatif kan testi de negatif çıkacak diye çok korkuyorum allah herşeyin hayırlısını versin ama benimle aynı duyguları yaşayan arkadaşlar var mı ? Ya da benim gibi olup kan testi + çıkan var mı?

Son düzenleme:

tatlım sabah yap bence testlerini ki o 10 saaat oyle olusur....hemde net sonucu görürsün

cok ayip ama habersiz isler ceviriyorsunuz
erken test yapmak yok demedikmi canim neden yaptin
bekle hele bi dur gunun gelsin gecsin ozaman olur pozitif
DuYuRu: Arkadaslar gunu gecmeden test yapmayalim bidaha sozzzzzmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuu?

canım gördüğün gibi kimse söz verememiş.sanmıyorum test yapmadan durabilecegimizi

ıyı aksamlar herkese dun gece sag kasıgımın ustunde baya agrı hıssettım hatta apandıstmı dıye korktum butun gece afederısnız ama ıshal oldum sonra bı de bu arada adetıme ıkı gun kaldı ve bugun sarı bı akıntım var ıns hamıle kalabılırım benım ıcın dua edın sacma gelebılır ama sızınle paylasmak ıstedım

KIZLARR BUGÜN KAN TESTİ YAPTIMM 653 DEN 2 GÜNDE 2200 OLMUŞTUU YANİ Ş,MDİLİkk YOLUNDAA YARIN ERKENDENN DUKTURA GİDİYOZZZ KOCİŞE HABER VERİYİMM KIZLARAA GELİYOM DİDİM YATMAYAA SABAH ERKEN KALKCAZZ ÖPTÜÜM HEPİNİZİİİ

heyyyyyyyyyyyyyyyy masallah incimize ve onun meleyine
insallah hamilesindir canim hadi bakalim hayirlisi
canım gördüğün gibi kimse söz verememiş.sanmıyorum test yapmadan durabilecegimizi
evet ya ben yapmam ama yarrinida sabr etsem obur gun yaparim yarin dogum gunum bir yannanda yapayim diyorum belki bana guzel bir hediyye gelir diye sonra korkuyorum
Allah yardimcin kanda pozitif ciksinda bize getir pozitif haberini insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…