Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Slm kızlar adetim 3 gün gecikti. Korkumdan test yapamıyorum, zaten almaya da gidemedim.
Adet olacağım gibi bir his var içimde

Ay maşallah cnm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. Kaç gün gecikince yaptın acaba testi:26:

Serceeeeeeemmmm canıııııııııııııııımmmm doğum günün kutlu olsun.tebrik edirem seni, inşallah bu gün adet olmazsın yarın bebişin olduğu haberini duyarsın sanan doğum günü hediyyesi olur. bence bu gün test yapma adetin düzenlidi demişdin bu gün adet olmazsan eyer yarın sabah erkenden yaparsın.

Maalesef bende ara ara adet olacak gibi hissediyorum. Bu hafta olurum heralde. Bu ay olmazsa doktora gitcem zaten. Orucuda cok zorlandım. Bırakmak zorunda kaldım. ASırı yorgunum havalrdan heralde.Bakalım hayırlısı..

malesef kirmizilar erken gelmisti yazamadim 18 adet oldum hayirlisi insallah bu ay olur cokk uzuldumm ben sanki hissetmistim (

malesef kirmizilar erken gelmisti yazamadim 18 adet oldum hayirlisi insallah bu ay olur cokk uzuldumm ben sanki hissetmistim (

Üzme kendini canım önümüzdeki ay. Elde tüm veriler mevcut. Bİr bayan sağlıklı hormonlar, sağlık yumurtalar ve tabikide eş. DEnklkem tamam geriye sadece beklemek kalıyo:) Ağustosa güzel haberleri alcaz iyişallah

Kızlar bu arada adet belirtileri görenler üzülmesin ben hala adet olacakmış gibiyim. Allah korusun.... Oluyo demekki oyle

Arzum canim cooooooooooooooook sagol bitanem dileyin icin cok guzel dua yeni yasima bebeyimle girsem dunyalar benim olurdu ama kismet...Sanada guzel sevgi dolu gunler kismet olsun bu topikde kim varsa hepsi bebekli olsun hepsi gelen yili bende dahil kucagimizda evladimizla kutlayalim dogumgunlerimizi Rabbim kollarimizi bos koymasin bu mubarek gunlerin hurmetine Peygember (s.a.a.s) yuzu suyu hurmetine bizide sevindirsin evlad payi ile :78: cok sagol Allah razi olsun
merhaba sercem...bat ne zaman gecti mi bat ı
bat bugun olmazsam gecicek canim yarin test yaparim artik "Rabbim yuzumu guldur bu yasimi evladimin gelisiyle kutluyum"

canımmm saoll allah razı olsunn benim gecikme yokk adett oldumm üstünee adetim bitti 5 gün sonra idrarrda hemen çıktıı
doktorum adet olunca yinede sen test yap emin olalım demiştii öyle olduu mucizemm geldii sonraa
canımm aynenn bende diliyorummm allahım sana meleğinii versinn sercemimmmmmm
inci gözün aydın arkadaşım tebrik edirem seni.[/QUOTE
canımmm çok saoll teşekkür ederimm allah razı olsunn

kızlaaaarr keseyii gördükk meleğimm tutunmuş anneyeee büyümeye çalışıyoo doktorumm hala rissk varr dedii rabbim sağlıklaa sorunsuzzz büyümesinii nasip etsinn

Doğum günün kutlu olsun canımm ve yeni yasına anne olarak girmişindir İyişallah. Aminnnnnnnnnnnn

Evdeki testleri luzumsuz sekilde bitirdigim icin oyle pismanim ki eczaneye bugun de gideck vaktim yok en iyisi yapmamak. Bu seferde icim icimi yiyor

kızlaaaarr keseyii gördükk meleğimm tutunmuş anneyeee büyümeye çalışıyoo doktorumm hala rissk varr dedii rabbim sağlıklaa sorunsuzzz büyümesinii nasip etsinn
sagol canimin ici guzel dileklerin icin
tebrikler canim ya simdi sira kalp atislarinda hadi bakalim cok gecmeden onu da yazarsin melegin icin opuyorum seni coooook guzel haber bu

Gözün aydın canım darısı basımaaa:) Ben taa 5 agustosa gun alabildim. Ankarada yasıyorum. İnternettre Sİncan Koru hastanesinde Seda hanımın methini duydum. Ona gitcem bakalı.% agustosa anca gun alabildim. Pazartesi yada salı tekrar kan veririm. Katlanmışmı bakarım.

Aminnn. Iyi ki dogdun cnm insallah dogumgunu hediyeni bebisin varligiyla verir

Doğum günün kutlu olsun canımm ve yeni yasına anne olarak girmişindir İyişallah. Aminnnnnnnnnnnn
Sagol canim coooooooook sagol sizlerde hepiniz gelen yil bu zamana kadar evladinizi kucaginizda seversiz Allahinda izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…