- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
KIZLARR BUGÜN KAN TESTİ YAPTIMM 653 DEN 2 GÜNDE 2200 OLMUŞTUU YANİ Ş,MDİLİkk YOLUNDAA YARIN ERKENDENN DUKTURA GİDİYOZZZ KOCİŞE HABER VERİYİMM KIZLARAA GELİYOM DİDİM YATMAYAA SABAH ERKEN KALKCAZZ ÖPTÜÜM HEPİNİZİİİ
Maalesef bende ara ara adet olacak gibi hissediyorum. Bu hafta olurum heralde. Bu ay olmazsa doktora gitcem zaten. Orucuda cok zorlandım. Bırakmak zorunda kaldım. ASırı yorgunum havalrdan heralde.Bakalım hayırlısı..
malesef kirmizilar erken gelmisti yazamadim 18 adet oldum hayirlisi insallah bu ay olur cokk uzuldumm ben sanki hissetmistim(
Arzum canim cooooooooooooooook sagol bitanem dileyin icinSerceeeeeeemmmm canıııııııııııııııımmmm doğum günün kutlu olsun.tebrik edirem seni, inşallah bu gün adet olmazsın yarın bebişin olduğu haberini duyarsın sanan doğum günü hediyyesi olur. bence bu gün test yapma adetin düzenlidi demişdin bu gün adet olmazsan eyer yarın sabah erkenden yaparsın.
bat bugun olmazsam gecicek canim yarin test yaparim artik "Rabbim yuzumu guldur bu yasimi evladimin gelisiyle kutluyum"merhaba sercem...bat ne zaman gecti mi bat ı
canımmm saoll allah razı olsunn benim gecikme yokk adett oldumm üstünee adetim bitti 5 gün sonra idrarrda hemen çıktııSlm kızlar adetim 3 gün gecikti. Korkumdan test yapamıyorum, zaten almaya da gidemedim.
Adet olacağım gibi bir his var içimde
canım sıkma canını adet belirtiside olabiliyooo canımmm gerilme yeter kii
Ay maşallah cnm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. Kaç gün gecikince yaptın acaba testi:26:
canımm aynenn bende diliyorummm allahım sana meleğinii versinn sercemimmmmmmSerceeeeeeemmmm canıııııııııııııııımmmm doğum günün kutlu olsun.tebrik edirem seni, inşallah bu gün adet olmazsın yarın bebişin olduğu haberini duyarsın sanan doğum günü hediyyesi olur. bence bu gün test yapma adetin düzenlidi demişdin bu gün adet olmazsan eyer yarın sabah erkenden yaparsın.
inci gözün aydın arkadaşım tebrik edirem seni.[/QUOTE
canımmm çok saoll teşekkür ederimm allah razı olsunn
Kızlar ben adet oldum silin beni..........................
Arzum canim cooooooooooooooook sagol bitanem dileyin icincok guzel dua yeni yasima bebeyimle girsem dunyalar benim olurdu ama kismet...Sanada guzel sevgi dolu gunler kismet olsun bu topikde kim varsa hepsi bebekli olsun hepsi gelen yili bende dahil kucagimizda evladimizla kutlayalim dogumgunlerimizi Rabbim kollarimizi bos koymasin bu mubarek gunlerin hurmetine Peygember (s.a.a.s) yuzu suyu hurmetine bizide sevindirsin evlad payi ile :78: cok sagol Allah razi olsun
bat bugun olmazsam gecicek canim yarin test yaparim artik "Rabbim yuzumu guldur bu yasimi evladimin gelisiyle kutluyum"
canımmm saoll allah razı olsunn benim gecikme yokk adett oldumm üstünee adetim bitti 5 gün sonra idrarrda hemen çıktıı
doktorum adet olunca yinede sen test yap emin olalım demiştii öyle olduu mucizemm geldii sonraa
canımm aynenn bende diliyorummm allahım sana meleğinii versinn sercemimmmmmm
inci gözün aydın arkadaşım tebrik edirem seni.[/QUOTE
canımmm çok saoll teşekkür ederimm allah razı olsunn
kızlaaaarr keseyii gördükk meleğimm tutunmuş anneyeee büyümeye çalışıyoo doktorumm hala rissk varr dedii rabbim sağlıklaa sorunsuzzz büyümesinii nasip etsinn
Masallah cnm benim amin insallah saglikla kavusursun yavruna kiyamam ya
sagol canimin ici guzel dileklerin icinkızlaaaarr keseyii gördükk meleğimm tutunmuş anneyeee büyümeye çalışıyoo doktorumm hala rissk varr dedii rabbim sağlıklaa sorunsuzzz büyümesinii nasip etsinn
kızlaaaarr keseyii gördükk meleğimm tutunmuş anneyeee büyümeye çalışıyoo doktorumm hala rissk varr dedii rabbim sağlıklaa sorunsuzzz büyümesinii nasip etsinn
Arzum canim cooooooooooooooook sagol bitanem dileyin icincok guzel dua yeni yasima bebeyimle girsem dunyalar benim olurdu ama kismet...Sanada guzel sevgi dolu gunler kismet olsun bu topikde kim varsa hepsi bebekli olsun hepsi gelen yili bende dahil kucagimizda evladimizla kutlayalim dogumgunlerimizi Rabbim kollarimizi bos koymasin bu mubarek gunlerin hurmetine Peygember (s.a.a.s) yuzu suyu hurmetine bizide sevindirsin evlad payi ile :78: cok sagol Allah razi olsun
bat bugun olmazsam gecicek canim yarin test yaparim artik "Rabbim yuzumu guldur bu yasimi evladimin gelisiyle kutluyum"
Sagol canim coooooooook sagol sizlerde hepiniz gelen yil bu zamana kadar evladinizi kucaginizda seversiz Allahinda izniyleDoğum günün kutlu olsun canımm ve yeni yasına anne olarak girmişindir İyişallah. Aminnnnnnnnnnnn
sagol bitanem valla utandirdiz beni :78: Allah razi olsun hepinizden herkes anneeeeeeeee olsun bu topikdeki herkescanımmm saoll allah razı olsunn benim gecikme yokk adett oldumm üstünee adetim bitti 5 gün sonra idrarrda hemen çıktıı
doktorum adet olunca yinede sen test yap emin olalım demiştii öyle olduu mucizemm geldii sonraa
canımm aynenn bende diliyorummm allahım sana meleğinii versinn sercemimmmmmm
Masallah cnm benim amin insallah saglikla kavusursun yavruna kiyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?