katlanir Allahinda izniyle 2-3-4 en yukseklere katlanir deyerin sende tez zamanda keseyi gorduk yaz bitanem sonra kalp atislari tabi 8 ay sonra bebeyin buyusunde orda olmakdan rahatsiz olsun anne ben disari cikmak istiyorum desin vakti gelince ciksin ordan kucagina gelsinGözün aydın canım darısı basımaaa:) Ben taa 5 agustosa gun alabildim. Ankarada yasıyorum. İnternettre Sİncan Koru hastanesinde Seda hanımın methini duydum. Ona gitcem bakalı.% agustosa anca gun alabildim. Pazartesi yada salı tekrar kan veririm. Katlanmışmı bakarım.
sagol bitanem Allah razi olsun guzel dilekleriniz icin sizlerde anne olun hepimiz anne olalim burda en guzel anneler topigi acalim hep birlikdeAminnn. Iyi ki dogdun cnm insallah dogumgunu hediyeni bebisin varligiyla verir
saol canım amin inşş darısı başınaa bende 4.haftadayım bugün gördükk resmini bilee aldık hayırlı haberlerle gel inş bende 2 kere baktırdım 2 katına çıkmıştıı inş seninde öyle olurrr öylece takip edebilirsinn zaten kandaaGözün aydın canım darısı basımaaa:) Ben taa 5 agustosa gun alabildim. Ankarada yasıyorum. İnternettre Sİncan Koru hastanesinde Seda hanımın methini duydum. Ona gitcem bakalı.% agustosa anca gun alabildim. Pazartesi yada salı tekrar kan veririm. Katlanmışmı bakarım.
sagol canimin ici guzel dileklerin icin
tebrikler canim yasimdi sira kalp atislarinda hadi bakalim cok gecmeden onu da yazarsin melegin icin opuyorum seni coooook guzel haber bu
amin canımm saoll inşş inşşş allahım isteyen herkesciklere versinncanımmm saoll allah razı olsunn benim gecikme yokk adett oldumm üstünee adetim bitti 5 gün sonra idrarrda hemen çıktıı
doktorum adet olunca yinede sen test yap emin olalım demiştii öyle olduu mucizemm geldii sonraa
canımm aynenn bende diliyorummm allahım sana meleğinii versinn sercemimmmmmm
Masallah cnm benim amin insallah saglikla kavusursun yavruna kiyamam ya
canlar kilolarınız ne alemde bu arada. Ben 164 boy ve 67.2 ile hamile kaldım. Kilo almaya müsait birde yapım var:) sonum nolacak hiç bilmiyorum. Hamilelik boyunca diikkat etcem artık yemeklerime yaaa.
heyyyyyyyyyyyyyyyy masallah incimize ve onun meleyine
insallah hamilesindir canim hadi bakalim hayirlisi
evet yaben yapmam ama yarrinida sabr etsem obur gun yaparim yarin dogum gunum bir yannanda yapayim diyorum belki bana guzel bir hediyye gelir diye sonra korkuyorum
Allah yardimcin kanda pozitif ciksinda bize getir pozitif haberini insallah hamilesindir
sagol bitanem dualarimiz karsilikli herkes icin olsun herkes anne olsunMutlu senelerin olsun canım, yeni yaşında anne olasın inşallahhhh
üzülme bitanem hayırlısıolsun inşallah moralini bozma diyecem ama demekle olmuyosagol canim ama ben adet oldum simdi gordum cok uzgunum tamda gununde geldi cok uzuldum
cok sagol yuserencim artik umudumuz sana kaldi Allahin izniyle temmuzda 20 de sen kalirsin hamile beni 18 agustosa ekleyin cok uzgunum
üzülme bitanem hayırlısıolsun inşallah moralini bozma diyecem ama demekle olmuyo
canım benimde belim kopacak gibi oluyor çok ağrıyor yataktan kalktım o kadar ağrım vardı kesin oldum dedim korkuyla gittim ama bişye yoktu hala belim çok ağrıyor bakalım hayırlısı inşallah :18::18:
benim boyum 1 75 kilom 72ben nolurumm bilemiyorum 22 kilo alnıyomuş 92 kilo abooooo ama kısmamm hiççç doğurunca zaten veriliyomuş bebişle uğraşırkenn
insallah hamilelikdendir canim belinin agrisi bekleyen kimseye hic dusmanimada adet gormesini arzulamam cunki cok aci insanin ici pacallaniyo ayin basinda ne hayallerle basladim yine olmadi kismet iste kismet ama senin icin tum yureyimle diliyorum insallah hamilesindirüzülme bitanem hayırlısıolsun inşallah moralini bozma diyecem ama demekle olmuyo
canım benimde belim kopacak gibi oluyor çok ağrıyor yataktan kalktım o kadar ağrım vardı kesin oldum dedim korkuyla gittim ama bişye yoktu hala belim çok ağrıyor bakalım hayırlısı inşallah :18::18:
evet canim bugun cok kotu oldum neden acaba olmuyucakmi Allahim acaba diye sordum evlatsiz cok kotu benim icin yasam sanki susuz ac gibi birseyimben de tam gününde kırmızı kartımı yedim, zaten dün negatifi görmüştüm çok da şaşırtmadı o yüzden.... napalım Allah bugünlerimizi aratmasın, diyip önümüzdeki maçlara bakacağız artık
gitdim canim hicbirseyin yok dedi agustos sonu yine gideceyim bakalim belki Rabbim bana mucizemi gonderir arzum cox pisem inan icim aciyir icimde birden olmaz hecvaxt deyirem onda ne ederem men yasamaq mene haram kimi birsey olar Rabbim bizi evlatsiz qoyma yalvariram qoy menimde yoldasimin uzu gulsun sevinsinki ata olacaxAmaya ,sercem canlarim uzulmeyin lutfen ne yapa bilirik ki.sercem canim doktora hic gitdinmi sorun ne di acaba
canim sende uzulme esler bazen kizinca ne deyeceklerini dusunmezder sonra dediklerini hatirlamazdar bile... onumuzdeki maclara kismet Rabbim bilir en guzeliniSercemcimmm nice mutlu yaşların olsun canım. Kırmızılara üzülme önmünüzdeki maçlara bakarsınız. Bende bu sıralar ara vermeye karar verdim. Eşim dün sinir anında inşallah bebek olmaz dedi çok üzüldüm demekki hazır hissetmiyor benim zorlamamla tamam diyor. Bir süre daha erteleyip gerçekten istiyoruz mu diye düşünmeye karar verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Sercemcimmm nice mutlu yaşların olsun canım. Kırmızılara üzülme önmünüzdeki maçlara bakarsınız. Bende bu sıralar ara vermeye karar verdim. Eşim dün sinir anında inşallah bebek olmaz dedi çok üzüldüm demekki hazır hissetmiyor benim zorlamamla tamam diyor. Bir süre daha erteleyip gerçekten istiyoruz mu diye düşünmeye karar verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun
insallah hamilelikdendir canim belinin agrisi bekleyen kimseye hic dusmanimada adet gormesini arzulamam cunki cok aci insanin ici pacallaniyo ayin basinda ne hayallerle basladim yine olmadi kismet iste kismet ama senin icin tum yureyimle diliyorum insallah hamilesindir
evet canim bugun cok kotu oldum neden acaba olmuyucakmi Allahim acaba diye sordum evlatsiz cok kotu benim icin yasam sanki susuz ac gibi birseyim
gitdim canim hicbirseyin yok dedi agustos sonu yine gideceyim bakalim belki Rabbim bana mucizemi gonderir arzum cox pisem inan icim aciyir icimde birden olmaz hecvaxt deyirem onda ne ederem men yasamaq mene haram kimi birsey olar Rabbim bizi evlatsiz qoyma yalvariram qoy menimde yoldasimin uzu gulsun sevinsinki ata olacax
canim sende uzulme esler bazen kizinca ne deyeceklerini dusunmezder sonra dediklerini hatirlamazdar bile... onumuzdeki maclara kismet Rabbim bilir en guzelini
cok guzel yazmissin canim aklina ellerine saglik iste uzuldum ama aksama kalmaz gecer evet adetim 2 aydir cok duzenli tam 28 gunde oluyorum bir sorun yok bence ama yumurtalarimdan supeliyim bence catlama olmuyo doktora gidince takip etdiricem bakalim Rabbim cok bekletmez insallahcanım benim sağol, bence sen de aklına hemen en kötüsünü getirme.... bak doktor sana hiç bi şeyin yok demiş, bana erken menopoz ihtimalin var dedi.
yani düşünsene bu ne demek, bu şu demek ne tüp bebek ne başka herhangi bir yöntem eğer menopoza girersen çocuğun olmaz demek. kimse böyle bir ihtimalin yamacından bile geçmesin. pazartesi günü yeniden doktora gidip kan vereceğim, değerlerime yeniden bir bakacak. ilaç kullanıyorum. umarım ki değerlerim düşmüştür. ama düşmemişse de artık farklı yöntemler deneyeceğim. zorlu bir dönem biliyorum ama daha da acısı benim için şu ki; aklıma en kötüsünü getirip eşimi izliyorum bazen uyurken yada yeğenleriyle oynarken yada bir arkadaşının hamile eşi ile doktora gitmesini anlatırken falan, ya ilaçlar kar etmez ve gerçekten erken menopoza girersem nolcak, bu benim kaderim kaderim olmasına da bu kadar sevdiğin, çocukları bu kadar seven bi adama bunu yaşatmaya hakkın olur mu? seneler sonra bunun vicdan acısını çekmez misin? diyorum kendime.
insan hamile kalmak isterken bir yandan da regl olduğuna sevinebilir mi? ben seviniyorum. çünkü hem hamile olmayıp hem de regl olamamak gibi bir durumum da var. bu da menopoz demek.
Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Ancak tüm bunlar olurken her zaman beterin beteri olabileceğini düşünün kızlar. hemen herşeye üzülmeyin bence. eğer ki herhangi bir sorun yoksa muhtemelen stresten oluyor, onunda tek kurtuluşu daha sakin olup oluruna bırakmak. ve beklemek, sabretmek. bakak görek mevlam neyler.... neylerse güzel eyler :) unutmayın
Benim eşim ilginç biri. Çok iyi huyludur, ama ikizler burcu desem anlarsınız sanırım. Bir anı bir anına uymaz bazen birde oruç var, Sigara içememek çıldırtıyor kendisini. Öyle baktığınızda tartışma vs hiç birşey yok ama kendi sıkıldığında benide sıkmak ister aynı duyguları paylaşalım diyeArabayla hız yapmaya bayılır. Çıkmaya başladığımızdan beri hız yaptığında " hamile olsam bebeği düşürürdüm bu hızla "derdim. Dün yine oruçlu oruçlu hız yapınca aynı şeyi söyledim oda inşallah bebek olmaz dedi. İster istemez üzüldüm çünkü kızgınlık anında bilinçaltı devreye girdi ve düşüncesini söyledi demekki istemiyor diye düşündüm. Yani öyle kavga gürültü ortamı ve ortam değişitirebileceğim bir durum yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?