Slm kızlar,
sat 18 haz. bat 17. temmuz du. Hala kırmızı kart yemedim. Dün test yaptım( eczanede 10 tl ye satılan erken g testi idi). Maalesef negatif. Ümidimi kesin olarak kesmeli miyim? Aklım allak bullak oldu neden olmuyorum acaba gebe değilsem
canım bi doktora gitsen kan testi versen ya
bende yumurtlasma bittiktrn sonra o his oldu ama şu anda yok diyorum kesin adet olcam
bi yandan da hamiş haberi almak istiyorum tani
hatta konu başlığım bile hazır
Artık öyle yapacağım sanırım cnm. Hayırlısı olsun inşallah
Merhaba Kızlar,
Geç regl olmam sebebi ile kendimi baya bi kaptırmıştım acaba hamileyim diye... Bu ayın 26 sı itibari iel şanslı günlerim başlıyor. Ama cumartesi günü sağ kasığımda,belimde ve sırtıma doğru vuran bir ağrı ile acile gittim. Safra kesemde taş olduğunu öğrendim. Sizce bebiş için denemeli miyim? Yoksa önceliği ameliyata mı vermeliyim?
ayy hiç bekleme bence de git de kan testi yaptır :) günün geçmiş sonuçta.
bende de rüyalardan sonra budrfa kesin hamileyim gbi bi düşünce oluştu şimdi de ara sıra evet evet hamileyim yok ya nası olcak ki öyle 2 seferde gitgelini yaşayıp duruyorum :) ben de sürekli biri belirtilerini anlatsın ben de dinleyeyim istiyorum :) aa bende de oldu o kritiği son zamanlardaki trend topic bende :) sürekli hamilelikten belirtilerinden konuşayım istiyorum
Merhaba Kızlar,
Geç regl olmam sebebi ile kendimi baya bi kaptırmıştım acaba hamileyim diye... Bu ayın 26 sı itibari iel şanslı günlerim başlıyor. Ama cumartesi günü sağ kasığımda,belimde ve sırtıma doğru vuran bir ağrı ile acile gittim. Safra kesemde taş olduğunu öğrendim. Sizce bebiş için denemeli miyim? Yoksa önceliği ameliyata mı vermeliyim?
Bende de aynı durum vardı. Şimdi de hamilelik üzerine konusasım var sürekli. Mesela en sacma seylere bile aglıyorum. Eşimle konustum az önce uzuldugumu anladı. Israr etti derken anlattım size söylediğim şeyleri. Oda güldü hatta sacmalama oyle dusunmez hiç kimse dedi. Beni rahatlattı biraz. Şimdi iyiyim mesela. Böyle gelgitler var hayatımda:) Bide ben ruya görmüştüm. Mavi kot tulum giymiş erkek cocugu bende peşinden kosuyorum dusecek diye. Daha yeni yurumeye baslamış. Gözleri aynı babasınınki hatta keske benimkine benzeseydi ÇAkır olsalardı diyorum. Eşimin gözleride güzeldir ama.O zaman anlamıştım hamile oldugumu. Bugunde hamile kıyafetleri ve bebek kıyafetlerine baktım. Agladım yıne.iyice sıyırdım sanırım.
bence kesinlikle önceliği kendi sağlığına vermelisin ki sağlıklı bir hamilelik yaşayabilesin..yani safra taşının hamileliğe bi etkisi olur mu hiçbi fikrim yok ancak eger ameliyat gerekiyorsa önce ameliyatını ol.zaten küçük bi operasyon.artık kapalı yapıyorlar.yani bebiş olayını çok uzun zaman ertelemek zorunda kalmazsın canım.
önce tedavini ol sonra da bebiş için çalış zaten çok yeni evlisin bence yaş olarak geç kalmamışsan çok da acele etme
hamile kalmadan once butun sağlık sorunların çözülmüş olsun ki hamileliğin de rahat geçsin
Ya evet çok yeni evliyim ama, son adetim gecikince eşim çok umutlanmıştı. Bende çok umutlanmıştım. İkimizden bir parça vardır belki diye. Şuan 23 yaşındayım. Mis kokulu, pamuk gibi, minicik bir şey.... Hayali bile çok güzel
Bende de aynı durum vardı. Şimdi de hamilelik üzerine konusasım var sürekli. Mesela en sacma seylere bile aglıyorum. Eşimle konustum az önce uzuldugumu anladı. Israr etti derken anlattım size söylediğim şeyleri. Oda güldü hatta sacmalama oyle dusunmez hiç kimse dedi. Beni rahatlattı biraz. Şimdi iyiyim mesela. Böyle gelgitler var hayatımda:) Bide ben ruya görmüştüm. Mavi kot tulum giymiş erkek cocugu bende peşinden kosuyorum dusecek diye. Daha yeni yurumeye baslamış. Gözleri aynı babasınınki hatta keske benimkine benzeseydi ÇAkır olsalardı diyorum. Eşimin gözleride güzeldir ama.O zaman anlamıştım hamile oldugumu. Bugunde hamile kıyafetleri ve bebek kıyafetlerine baktım. Agladım yıne.iyice sıyırdım sanırım.
arkadaşlar.. yeniyim aranızda.. adetime 4 gün var yani cuma günü hasta olmam lazımm.. ama ben bugün dayanamadım test yaptımm.. sonuç negatifff.. sizce erken mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?