Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

canım bi doktora gitsen kan testi versen ya

bende yumurtlasma bittiktrn sonra o his oldu ama şu anda yok diyorum kesin adet olcam
bi yandan da hamiş haberi almak istiyorum tani
hatta konu başlığım bile hazır

bende de rüyalardan sonra budrfa kesin hamileyim gbi bi düşünce oluştu şimdi de ara sıra evet evet hamileyim yok ya nası olcak ki öyle 2 seferde gitgelini yaşayıp duruyorum :) ben de sürekli biri belirtilerini anlatsın ben de dinleyeyim istiyorum :) aa bende de oldu o kritiği son zamanlardaki trend topic bende :) sürekli hamilelikten belirtilerinden konuşayım istiyorum

Merhaba Kızlar,

Geç regl olmam sebebi ile kendimi baya bi kaptırmıştım acaba hamileyim diye... Bu ayın 26 sı itibari iel şanslı günlerim başlıyor. Ama cumartesi günü sağ kasığımda,belimde ve sırtıma doğru vuran bir ağrı ile acile gittim. Safra kesemde taş olduğunu öğrendim. Sizce bebiş için denemeli miyim? Yoksa önceliği ameliyata mı vermeliyim?

bence kesinlikle önceliği kendi sağlığına vermelisin ki sağlıklı bir hamilelik yaşayabilesin..yani safra taşının hamileliğe bi etkisi olur mu hiçbi fikrim yok ancak eger ameliyat gerekiyorsa önce ameliyatını ol.zaten küçük bi operasyon.artık kapalı yapıyorlar.yani bebiş olayını çok uzun zaman ertelemek zorunda kalmazsın canım.

Bende de aynı durum vardı. Şimdi de hamilelik üzerine konusasım var sürekli. Mesela en sacma seylere bile aglıyorum. Eşimle konustum az önce uzuldugumu anladı. Israr etti derken anlattım size söylediğim şeyleri. Oda güldü hatta sacmalama oyle dusunmez hiç kimse dedi. Beni rahatlattı biraz. Şimdi iyiyim mesela. Böyle gelgitler var hayatımda:) Bide ben ruya görmüştüm. Mavi kot tulum giymiş erkek cocugu bende peşinden kosuyorum dusecek diye. Daha yeni yurumeye baslamış. Gözleri aynı babasınınki hatta keske benimkine benzeseydi ÇAkır olsalardı diyorum. Eşimin gözleride güzeldir ama.O zaman anlamıştım hamile oldugumu. Bugunde hamile kıyafetleri ve bebek kıyafetlerine baktım. Agladım yıne.iyice sıyırdım sanırım.

önce tedavini ol sonra da bebiş için çalış zaten çok yeni evlisin bence yaş olarak geç kalmamışsan çok da acele etme
hamile kalmadan once butun sağlık sorunların çözülmüş olsun ki hamileliğin de rahat geçsin

her anının ayrı bir güzelliği var..ağlayıp ağlayıp gülüyosundur kendi haline :) bunlar tatlı haller sadece kendine dert edinme yeter kafana takıp büyütme :) ama hamile oldğumu öğrenirsem bigün şayet ben de bisüre kimseye söylemem heralde insan nazardan bile korkuyor..aman allahım öyle bir göğüs ağrım var ki yürüken bile sızlıyo umarım boşuna çekmiyorum bu acıyı ben de :)

Umarım çok fazla ertelemek durumunda kalmam bebişi...

Ya evet çok yeni evliyim ama, son adetim gecikince eşim çok umutlanmıştı. Bende çok umutlanmıştım. İkimizden bir parça vardır belki diye. Şuan 23 yaşındayım. Mis kokulu, pamuk gibi, minicik bir şey.... Hayali bile çok güzel

tabiki çok güzel ama çok acele etmeyin ya bence 1 yıl gibi bi sure evliliğin tadı çıkarılmalı biraz
tabi bu benim düşüncem
aslında bende ilk başta böyle dusunmüyodumn bu eşimin fikriydi ama 1 yılı bmyle geçirince ne demek istediğini anladım
gerçekten evliliğin ilk yılını çifler kendilerine ayırlalı bence
tabi kimse beni yargılamasın ki,mseye karışamam ama bence böyle

Çok güzel bir rüya görmüşsün canım. Sen yazdın ben okurken duyguladım.

Merhaba hanımlar bizde bu ay başladık 2. Bebeye yumurtlama haftasına girdim önemli günlerim 25.26 :)

Çok heyecanlıyım vallahi :) 9 Ağustos regl günüm :) bakalım Bayram şekerim gelecek mi?

Rabbim isteyen herk kuluna versin :)

arkadaşlar.. yeniyim aranızda.. adetime 4 gün var yani cuma günü hasta olmam lazımm.. ama ben bugün dayanamadım test yaptımm.. sonuç negatifff.. sizce erken mi??

arkadaşlar.. yeniyim aranızda.. adetime 4 gün var yani cuma günü hasta olmam lazımm.. ama ben bugün dayanamadım test yaptımm.. sonuç negatifff.. sizce erken mi??

hoşgeldin canım. İlk bebek mi olacak. Adetten önce yapanlar hep hayal kırıklığına uğruyor genellikle ben acele etme derim erken yani daha. Bekle bakalım bi adet gününü

codulu cum ne güldüm anneciğinin dediğine annemi anlatmışsın. Ben neredeyse 2 yıllık evliyim öncesinde de 4 sene beraberdik eşimle. yani 6 yıldan fazladır ailemizde annem bebek lafı açıldığında hamileysen eğer diğer mahalleye kadar kovalarım seni der. Şaka da değil hee gelmişim neredeyse 30 yaşıma anneme kalsa daha 17 çok zamanımız var bebek yapmaya gez dolaş hayatını yaşa der

selam kızlar;

codullu maşallah demek istedim sana, eşine sonuna kadar katılıyorum. bence de hamilelikten azcık alıngan olmuş olabilirsin :) ve eminim her iki ailede haberi alınca çok sevinecekler, önce şaşıradabilirler tabi

ben de bugün doktora gittim kızlar. fsh değerim olmuş 19.... yani kısa ve öz olarak anlatmak gerekirse tüp bebek deneyeceğiz, az önce geldim eve ve hemen pcyi açtım. nerde kaldıysam her sayfayı da okudum her zaman yaptığım gibi....

bursa da soranus tüp bebek merkezi diye bir yere gideceğiz muhtemelen. bugün 3-4 yer gezdik eşimle, açıkcası bana en çok güven veren serbülent bey oldu.

dualarınıza ihtiyacım var kızlar, bol bol dua edin bana.

evlenmeden önce eşime bi ara "ya çocuğumuz olmazsa?" demiştim. herşeyi konuşmuş olmak için.... "ya çocuğumuz olmazsa ve sorun bendeyse?" demiştim. eşim kızmıştı. "doktora gideriz" demişti. "farzet ki tüm yolları denedik, ama olmadı" demiştim. "biz elimizden geleni yaparız, sonrası kader, olmuyosa yapcak bi şey yok" demişti. ve ben eşimi küplere bindiren cevabımı vermiştim. "eğer tüm yolları denedik ve çocuğumuz olmuyorsa, bununda sebebi bensem, senden ayrılmak isterim. bunun sorumluluğunu taşıyamam" demiştim. "kaderse benim kaderim, sana benimle birlikte bunu sonsuza dek yaşa diyemem, eğer sen de sorun yoksa ben sensizliği de taşımaya çalışırım" demiştim. buna çok kızmıştı eşim, " ne yani sorun sendeyse boşanırız ben başkasından hamile kalırım mı demek istiyorsun? " demişti. tabi ki demek istediğim o değildi. onu çok seviyorum, çocuklarını ne kadar sevdiğini o zaman da görebiliyordum, ona bunu yaşatmaya hakkım olmadığını düşündüğüm için böyle demiştim.

bugün, bu yaşadıklarım şom ağızlı olmaktan mı diye düşünmeden edemedim. ama bi yandan da kesinlikle hamile kalacağıma inanıyorum. doğal yolla olmasını çok isterdim ama nasip, Allah'ım nasip etsin doktorlar ilaçlar vesile olsun inşallah....

yusraeren senin sonucunu da sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum canım. arzum, serçem,princess, ferda sizin için de bol bol dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…