Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Benim göğüslerimde kocaman kocamn oldular. Dokununca agrıyolar sadece. Ama her damarı görebiliyorum artık Ama eger hamile olmadıgını öğrenirsen doktora git canım. İyişallah hamilesindir.

sağol canım umarım öyledir.benim daha 5-6 gün var adetime. umarım gelmez :) peki bu damarlar senin nezaman belli oldu adetten önce mi adet tarihin geçince mi..Sen de hamileymişsin sanırım.aranıza yeni katıldıgım için yeni yeni öğreniyorum.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah :)

günaydın herkese nasılsınız bakalım:) kızlar soruma lütfen cevap verin. benim göğüslerim çok hassaslaştı şiştiler ve çok ağrı oluyor yumurtlama evresi içerisindeyim ondan olabilir mi acaba. son 3/4 günden beri kemik ağrısı çekiyorum aynı sabah uyanırken vücudumuzu gereriz ya esnerken felan ondan yapmak istiyorum hep ancak ozaman rahatlıyor kemiklerim. sizlerde de bunları yaşayan varmı yumurtlama evresi içerisinde

herkese günaydın iyi haftalar diliyorum.Pazartesi sendromundan çıkabilirsem benimde günüm güzel geçicek inşallah:)Kızlar ben bu ay 19 unda regl olduğum için sonra ki regl tarihim 16 ağustos görünüyor.Bu arada ı phone telefonu olanlara apple store de hamilelik takvimi diye bir uygulama var ücretsiz.İndirmenizi tavsiye ederim her bayanın telefonunda olması gereken bir uygulama.Yani benim bat 16 ağustos hadi hayırlısı.Dünde incir kürüne başladım.

evet canım bende yumurtlama dönemimde aynı şeyleri yaşıyorum akıntın var mı?

insan öyle büyük bir heyecanla bekliyor ki ve yine adet olmanın hayalkırıklığını öyle büyük yaşıyor ki senin yerine ben üzüldüm canım kendimi kötü hissettim :)

sen böyle dediğin için ben daha çok üzülüyorum yapma öyle seninle ne ilgisi var kısmet değilmiş bu ayda olmadı dünyanın sonu değil ki bidahaki ay olur inşallah sen üzme kendini lütfen:)

Cok saol canım benim. Benim belirtilerde erken basladı canım. Bİ hafta kala basladı hatta 1-2 gun daha önce bile olabilir. Göğüslerimde o zaman şişmeye başladı. Damarlarım yavas yavas belirginleşti ama. 2 gündür falan belli. Benim bat 20 temmuzdu. 3 günündeyim gecikmenin yani. Ama kişye göre değişir bu belirtiler.

Arzumcum cevap yazdım sana ben ama tekrar soyleyim yumurtluyosun. Ferdakazak sende canım yumurtluyosun. Benimde yumurtama dönemimde batma hissi olurdu. Ayağa kalkarken özellikle. Bide yürürken. İşin komiği daha önce hiç hissetmemiştim böyle şeyleri. SAnki sadece bu ay yumurtladım:)

ben de aynen yaa düşünmeyeyim diyorm hatta kk ya bile bakmayayım diyorum ama mümkün değil..test yapmak istiyorum ona da cesaret edemiyorum..resmen sınav bu..biz çok çalışamadık aslında hamile olmam büyük şans olacak beklenti içine girmemeliyim ama olmuyor maalesef.. :) burda yumurtlama gününden önce ilişkiye girip hamile kalan var mı ki ?

akıntım çok az ara ara canım. Off bu yaşanan şeyler insanı ne kadar çok umutlandırıyor ya düşünmeyim takmayım diyorum ama insanın da elinde olmuyor ki.
hmmm ozaman yumurtluyor olabilirsin canım bence sende ovülasyon testi al kendine ben çok memnunum kafan rahat olur ve daha düzenli takip edebilirsin yumurtlama günlerini

Kızlar merhaba bende evlilikde 5.yılımıza girdik 2,5 3 senedir bebek için uğraşıyoruz..doktorlar problem yok diyorlar ama olmuyorr..13 temmuz aşılama yaptırdım bugün 10.günüm ama olmadı gibi galiba hiçbir belirti yok gibi..sadece kasıklarımda batışmalar oluyorr..sizde durumlar nasıl haftasonu gibi hastalanma zamanım 5 gün falan kaldı..

Canım kadınlar sadece yumurtlama gününde hamile kalır diye bişey yok.Sadece yumurtlama gününde hamilelik ihtimali daha yüksek.Onun dışında da hamile kalan birsürü insan var yani.Ve sakın şimdi test yapma bence iyice hayal kırıklığı yaşayacaksın bekle günün gelsin bi

ay çok zor tutuyorum kendimi ama bidahaki pazartesiye kadar bekleyeceğim evet. şimdi varsa bile negatif çıkma olasılığı da fazla zaten..ama korunurken kafamız ne rahatmış yaa :) şimdi biz eşimle anca ayda 1 kez biarara geliyoruz ve bütün ay acaba mı diye kafayı yiyorum..yani hayırlısı olsun tabi ama insan başı ağrısa ilaç almakta bile tereddüt ediyor.bi de benim adetim en geç 30 günde bir oluyordu. korunmayı bıraktıgımızdan beri şaşırdı kendini :) 32 güne filan uzuyo şimdi periyot.bikere tam 8gün gecikti ama o ay hamilelikten kesnlikle şüphelenmiyordum.ayy içim ne dolu ne kdr yazdım :) annemle yada eşimle de konuşamıyorum onları da umutlandıracağım diye. sizin başınıza ekşidim :)))

Evet bende ilkkez yaşıyorum bunları diğerlerine göre çok farklı. Çalışmaya devam

iyi yaptın konuş tabi hepimiz aynı amaç için buradayız.Korunmayı bıraktıktan sonra bende de olmuştu ilk başlarda adet düzensizliği hatta ben 1 ayda 3 kez regl olmuştum vücut tepki veriyo alışmaya çalışıyo:)ama şimdi düzeldi eskisi gibi düzenli adet oluyorum.

insan ailesine anlatamıyorki canım umutlandırmak dışında da hemen aldığımız cevap şu psikolojik çok düşündüğün için ben bunları duyduğum için artık kimseciklere anlatmıyom buranın dışında sen anlat biz dinleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…