Temmuzda hamile kalmayı planlayanlar(inşallahhhh)

yumak01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
63
0
36
Adana
Selam kızlar..
Haziranda kırmızı kart yedim maalesef, umudum temmuza kaldı diyenler..Allah'ın izniyle tüm isteyenler bu ay içerisinde inşallah bebeklerine kavuşurlar.
Hep beraber umutla ve inatla bu ay inşallah herkesden hamilelik haberleri alırız...Kolay gelsin şimdiden

ben de senin gibi temmuz başlığıyla konu açtım ama sanırım ikimizden başka temmuzda hamile kalmak isteyen yok:)

Bugün adet oldum ve bir an önce bitmesini bekliyorum ilk denemede olmadı, yumurtlama zamanını iple çekiyorum, geçen
ay tatile denk geldi çok çalışamadık bide iltihap vardı fitil kullandım umarım geçmiştir dr. gidicem bakalım, bu ay son hız çalışmalara devam diyelim
ve bebiş haberlerini verelim, ramazan bereketiyle gelir bize de güzel haberler verir inşallah

İnşallah canım benimm. Madem iltihabın var adetin bitince soğan kürüne başlasana .hiçbirşey kaybetmezsn aksine iltihap falan hiçbişey kalmayacak inan bana...ve hamile kalman kolaylaşacak..çünkü iltihap hamile kalmaya engeldir..

Smear testinde çıktı iltihap yoksa hiçbir belirtim yoktu herşey gayet normal sonucu görünce çok şaşırdım ama doktor çok önemsemedi 5 gün fitil kullan sonra çalışmalara başla dedi, tam tatil zamanıydı bir iki kere denedik çok da beklemedim hani yastık koyuluyor belin altına falan bunları yapmadım ama iltihap geçmemiş olabilir adetten sonra doktora gidicem test yapılacak yine 13 ünde yumurtlama günüm , soğan kürü nasıl yapılıyor peki canım

belirtin yoksa ileri derecede değil demekki....ama ben yinede kürü tavsiye ederim.. 1 tane soğanı dörde bölüp 1,5 su bardağı suyun içine atıyorum..kaynamaya başlayınca 5 dk.ağzı kapalı olarak kaynatıyorum..daha sonra süzüp ılıdıktan sonra içiyorum..akşam da aynı şekilde yani günde iki kez...ben umutluyum birçok arkadaşımdan duydumm...Her şey Allah tandır..ben mucizesine inanıyorum..

serfik senin adet döngün kaç gün de bir oluyor..ayın 13 ü yumurtlama günü erken değil mi..??

Peki bu soğan kürü ağızda koku yapıyor mu, kaç gün kullanılıyor canım,
yanlış yazdım canım 17 si yumurtlama internetten hesaplıyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum,
adetin ilk gününden 14 gün sonra dimi?

Merhaba kızlar...Bende haziran ayında ilk çatlatma iğnemi yaptırdım ve sonrasında çalışmalarımız oldu.Bat ım 08 temmuz.Sanırım bu ayki denemelerimiz sonuç vermeyecek.Çünkü adet öncesi yaşadığım ağrı ve şişkinlik hissi oluşmaya başladı.Tüm ümitlerim temmuz ayında.İnşallah temmuzda hepimiz hamile kalabiliriz:89:

Merhaba seda,

biraz bekle bakalım umutsuz olma hamilelik belirtileri adet belirtilerine benzermiş ama değilsen de üzülme ben de geçen ay tutturamadım:) bu aya nasip olur inşallah hamile kalırız

Merhaba seda,

biraz bekle bakalım umutsuz olma hamilelik belirtileri adet belirtilerine benzermiş ama değilsen de üzülme ben de geçen ay tutturamadım:) bu aya nasip olur inşallah hamile kalırız

Çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor ama ben çok çabuk ümitsizliğe kapılıyorum Sen ne kadar süredir deniyorsun? Ben ocak ayında laparoskopi oldum ve onun sonrasında dinlenme amaçlı olarak 3-4 ay d.kontrol hapı kullandım.Haziran ayında çalışmalar yeni başladı anlayacağın.

inşallah canım..güzel haberlerinizi bekliyoruz

hayır canım ağız kokusu hissetmiyorum ben.15 gün kullanıyorsun sonra bırakıyorsun..bu arada hamile kalsan ile hiçbir kötü etkisi olmuyormuş.yumurtlama günün adet döngüsü ile alakalı 28 günde bir oluyorsan adetin 14.günü..benim gibi 30-31 günde bir oluyorsan adetin 16-17 günü..yumurtlama oluyor.

Benim daha ilk denemem canım, 2 sene olacak ekim de evleneli, bebişimiz olsun istedik, hayırlısı ile Rabbim verir inşallah. Sen de daha yeni başlamışsın öyle düşün ve içini ferah tut , olumsuz düşündüğün an kesinlikle hamile kalamazsın , doktorum öyle söyledi

evet bu ben oluyorum :)

demin test yaptım negatif
temmuza inşallah
o da olmadı ağustos başlığını da ben açarım artık

inşallah başlık açmana gerek kalmaz canım

inşallah ama bu ay ilk kez ümitliydim ama test negatif çıkınca üzüldüm biraz
hayırlısı olsun ne diyelim

bir de şu ateş olayını bilen var mı kızlar
ateşini günlük ölçüp hamile kaldığını anlıyorlar falan

slm kızlar aranızda yeniyim bende hamile kalmayı düşünmeye yeni başladım ama bu konuda biraz cahilim bu yumurtlama dönemi ne zaman oluyor acaba beni de bilgilendirir misinz

kaç gün geçti günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…