Temmuzda hamile kalmayı planlayanlar(inşallahhhh)

slm kızlar aranızda yeniyim bende hamile kalmayı düşünmeye yeni başladım ama bu konuda biraz cahilim bu yumurtlama dönemi ne zaman oluyor acaba beni de bilgilendirir misinz

Hoşgeldin canım..eğer adetlerin düzenliyse 28 günde bir oluyorsan adet başlangıcından itibaren 14.gün., eğer otoz günde bir oluyorsan 16.gün, eğer 35 günse adetinin 21.günü oluyor tabi istisnalarda olabiliyor

slm kızlar aranızda yeniyim bende hamile kalmayı düşünmeye yeni başladım ama bu konuda biraz cahilim bu yumurtlama dönemi ne zaman oluyor acaba beni de bilgilendirir misinz

adetinin bitiş gününden 2 hafta öncesi tahminen
ama herkese göre değişiyor
yumurtlama günü hesaplama diye googleden bakabilirsin tam gününü söylüyor

'bende bizim konu sanıp mesaj yazıyordum. sizin konu biizm konu yokta mutlaka fakat aynı konu daha önce açılmış arkadaşlar ve oldukçada kalabalığız.benim profilimden cevaplarıma bakarsanız konuyu görürsünüz.
hepinize bol şanslar.

ama erken daha bekle biraz, 3-4 gün geçsin bidaha yap, hiç belirtin yokmu bu arada..

belirti olarak hafif kasılma var kasıklarda
arada girip çok kısa sürüyor
göğüsler şiş ama çok acımıyor
belim ağrıyor biraz
biraz da uyku var

ama bunların hepsi aynı zamanda adet belirtisi

anladım ama mesela 14.gün derken sadece o gün mü olması gerekir 15. gün yada 13. gün olmaz mı tek gün olması biraz zor değil mi ama

anladım ama mesela 14.gün derken sadece o gün mü olması gerekir 15. gün yada 13. gün olmaz mı tek gün olması biraz zor değil mi ama

tek gün değil zaten
3-4 gün sürer
bazen de daha fazla
o sıralar günaşırı ilişki yaşaman ihtimali artırır

zor tabiki fakat sen çalışmalara bir kaç gün önceden başlamalısın hatta 1 hafta önce 1 boş bir dolu yumurta kadında 1 gün yaşıyor fakat spermler kadın vücudunda 72 saat kadar yaşıyabiliyormuş.

birkaç gün sonra testi tekrarlasam çıkma ihtimali var mı acaba?

gelmeyen kandan ümit kesilmez

evet google baktım ama sondan ikinciyi hatırlayamadım oda bana 5 gün verdi bakalım neler olacak hepinize teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip eder inşallah

evet google baktım ama sondan ikinciyi hatırlayamadım oda bana 5 gün verdi bakalım neler olacak hepinize teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip eder inşallah

teşekkürler
ama ordaki bilgiler de tam güvenilir değil biliyorsundur
o nedenle adetin biter bitmez günaşırı ilişkiye başlayabilirsiniz
önce olması da mantıklı arkadaşın dediği gibi spermler uzun süre yaşadığı için

hmm evet doğru söyledin napalım uğraşalım biraz bizde belki hemencecik oluverir aslında biraz heycan yaptım ben sanırım biraz hamile kalma ihtimaline alışmam gerekli

Son düzenleme:

merhaba canım bende bugün ilk çatlatma iğnemi oldum.Doktorum birdahaki ay aşılama düşünüyor.senin tedavinde seni neler bekliyor.Bir de doktorum bana bolbol sıvı tüket dedi günde 3 lt falan.sana birşey dedimi dikkat etmem gerekn başka şeyler varmı.İnşallah senin belirtilerin hamilelik belirtisidir.ben kimyasal gebelik yaşadım bir kere aynı adet olacakmışım gibi belirti yaşadım ama birşeyler farklıydı sanki hissedebiliyordum gerçi mutlu sonlanmadı ama kısmet zamnını bekliyor

mrb canım
öncelikle çatlatma iğneni olmuşsun şimdiden bol şanslar:) ben haziran sonu oldum çatlatma iğnemi.Doktorum banada haziran-temmuz için hamile kalmaya çalış eğer adet olursan hsg filmi çektir öyle gel dedi.Sanırım hsg sonucuna göre bir yol izleyecek.Ben laparoskopi önceside ağrılı bir hsg tecrübesi yaşadığım için bu ay hamile kalıp o filmi çektirmemek istiyorum.Açıkçası doktorum bana fazla tavsiyede bulunmadı.Bu arada doktorun kim?Hangi hastaneye gidiyorsun?İnşallah bu denemen başarılı olur ve bebişine kavuşursun.Önemli olan zamanında ve sağlıklı olarak bebeklerimize kavuşalım. Gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.Bu şekilde birbirimize destek ve moral vererek belkide sonuca daha çabuk ulaşabiliriz:)

bende bu ay çalışmalara başladım gecen ay pek çalışma yapamamıştık.adet bittikten sonra gün aşırı beraber olduk 3 oldu şimdilik:)inşallah hamile kalırız bu ay.

herkeze merhaba ....bende bu ay gebe kalmak isteyenlerdenim adet düzenim geçen ay bozuldu ve hamile kaldım sandım ama olmamış ne yazıkki işallah bu ay hamile kalırım ,hatta hepimiz kalırız hamile...vucüt ısımı ülçmeye başladım bugün bakalım bide bunu deneyeyim. bide soğan kürü deniycem işallah işe yarar.

teşekkür ederim canım.ben de hsg çektirdim evet ağrılı bir işlem açıkçası ben de tekrar yaşamak istemem inşallah senin de gerek kalmaz.ben hsg çektirdiğim ay kimyasal gebelik yaşadım.ben bursadayım canım doruk tıp merkezine gidiyorum ama sanırım birkaç ay içerisinde hamile kalmazsam doktorum beni başka bir yere tönlendirecek.evet gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.senin test zamanın yaklaşmış hadi hayırlısı bakalım.dediğin doğru geç olsun ama güç olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…