slm kızlar aranızda yeniyim bende hamile kalmayı düşünmeye yeni başladım ama bu konuda biraz cahilim bu yumurtlama dönemi ne zaman oluyor acaba beni de bilgilendirir misinz
slm kızlar aranızda yeniyim bende hamile kalmayı düşünmeye yeni başladım ama bu konuda biraz cahilim bu yumurtlama dönemi ne zaman oluyor acaba beni de bilgilendirir misinz
dün olmam gerekiyordu
bugün de olmadım hala
2 diyebiliriz sanırım :)
ama erken daha bekle biraz, 3-4 gün geçsin bidaha yap, hiç belirtin yokmu bu arada..
Hoşgeldin canım..eğer adetlerin düzenliyse 28 günde bir oluyorsan adet başlangıcından itibaren 14.gün., eğer otoz günde bir oluyorsan 16.gün, eğer 35 günse adetinin 21.günü oluyor tabi istisnalarda olabiliyor
anladım ama mesela 14.gün derken sadece o gün mü olması gerekir 15. gün yada 13. gün olmaz mı tek gün olması biraz zor değil mi ama
anladım ama mesela 14.gün derken sadece o gün mü olması gerekir 15. gün yada 13. gün olmaz mı tek gün olması biraz zor değil mi ama
evet google baktım ama sondan ikinciyi hatırlayamadım oda bana 5 gün verdi bakalım neler olacakhepinize teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip eder inşallah
teşekkürler
ama ordaki bilgiler de tam güvenilir değil biliyorsundur
o nedenle adetin biter bitmez günaşırı ilişkiye başlayabilirsiniz
önce olması da mantıklı arkadaşın dediği gibi spermler uzun süre yaşadığı için
hmm evet doğru söyledin napalım uğraşalım biraz bizdebelki hemencecik oluverir aslında biraz heycan yaptım ben sanırım biraz hamile kalma ihtimaline alışmam gerekli
Merhaba kızlar...Bende haziran ayında ilk çatlatma iğnemi yaptırdım ve sonrasında çalışmalarımız oldu.Bat ım 08 temmuz.Sanırım bu ayki denemelerimiz sonuç vermeyecek.Çünkü adet öncesi yaşadığım ağrı ve şişkinlik hissi oluşmaya başladı.Tüm ümitlerim temmuz ayında.İnşallah temmuzda hepimiz hamile kalabiliriz:89:
merhaba canım bende bugün ilk çatlatma iğnemi oldum.Doktorum birdahaki ay aşılama düşünüyor.senin tedavinde seni neler bekliyor.Bir de doktorum bana bolbol sıvı tüket dedi günde 3 lt falan.sana birşey dedimi dikkat etmem gerekn başka şeyler varmı.İnşallah senin belirtilerin hamilelik belirtisidir.ben kimyasal gebelik yaşadım bir kere aynı adet olacakmışım gibi belirti yaşadım ama birşeyler farklıydı sanki hissedebiliyordum gerçi mutlu sonlanmadı ama kısmet zamnını bekliyor
mrb canım
öncelikle çatlatma iğneni olmuşsun şimdiden bol şanslar:) ben haziran sonu oldum çatlatma iğnemi.Doktorum banada haziran-temmuz için hamile kalmaya çalış eğer adet olursan hsg filmi çektir öyle gel dedi.Sanırım hsg sonucuna göre bir yol izleyecek.Ben laparoskopi önceside ağrılı bir hsg tecrübesi yaşadığım için bu ay hamile kalıp o filmi çektirmemek istiyorum.Açıkçası doktorum bana fazla tavsiyede bulunmadı.Bu arada doktorun kim?Hangi hastaneye gidiyorsun?İnşallah bu denemen başarılı olur ve bebişine kavuşursun.Önemli olan zamanında ve sağlıklı olarak bebeklerimize kavuşalım.Gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.Bu şekilde birbirimize destek ve moral vererek belkide sonuca daha çabuk ulaşabiliriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?