Temmuzda hamile kalmayı planlayanlar(inşallahhhh)

ilk çocukmu
kaç aydır deniyosunuz

yok cnaım ilk değil bu fotodaki oğlum şimdi 5 yaşında.. ozamanda tedavi gördüm 1 sene kendi halimize denedik sonra doktora gittim 5 ay tedaviden sonra oldu ... şimdide 2 sene kadar oldu uraş didin baktım olmuyo doktora gitmeye karar verdim .. geçen ay başladım tedaviye yarında randevu aldım ikinci tedavi için ...

evet canım gebelik kısmında ağustos böceklerimiz gelsin diye başlık var ben takılıyorum sen de gel oraya

valla böcek mi gelecek çiçek mi gelecek ne gelirse gelsin artıkta morel diye bir şey kalmadı ya sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum...herkes benim gibi mi????????????

valla böcek mi gelecek çiçek mi gelecek ne gelirse gelsin artıkta morel diye bir şey kalmadı ya sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum...herkes benim gibi mi????????????

seninki daha yeniymiş yaa
niye bu kadar ümitsizsin

bana da geliyorlar öyle arada ama
allah ne zaman nasip ederse ozaman olacak elbette

seninki daha yeniymiş yaa
niye bu kadar ümitsizsin

bana da geliyorlar öyle arada ama
allah ne zaman nasip ederse ozaman olacak elbette

daha öncede düşük yaptım sonra bebekle ilgili ne varsa bütün kötü düşünceler kafamda stresliyim bu konuda ilkinde ççokk rahattım düşük nedir bile bilmezdim.saçmaladığımı biliyorum daha çoook yeni diyorum ama işte insanoğlu..
ben öğretmenim tatilde rahat rahat ilk ayları hallederim demiştim ama doğru söylüyorsun kısmetteen öteye yol yok işte

bende öğretmeim
o yüzden bu aylarda hamile kalmayı çok isterdim
hem de izinler için en ideal ay
ama kısmet işte ol deyince olmuyor

Merhabalar... 1 ağustosta adet olmam gerekiyordu fakat 3 gün geçmesine karşın hala hareket yok.Ara ara kramp şeklinde kasıklarımda ağrı hissediyorum ama kısa sürede geçiyor.Acaba bu sefer hamile kaldımmı sevinci ile hemen test yaptım fakat oda negatif çıktı.Evde yapılan gebelik testlerinde adetin üzerinden bir hafta kadar geçmesi gerekiyor diyorlar fakat aldığım testte bir gün geçse bile kesin sonuç yazıyordu kafam iyice karıştı.Doktra gidip kan testi yaptırmak en iyisi biliyorum fakat hamile değilsem kistim büyüme yapmıştır korkusuna bir türlü randevu alamıyorum.Geç döllenme denilen olayda gebelik ne kadar sürede belli oluyor ? Bana yardımcı olabilirmisiz? Bu ay adet olamayan herkesin bebişlerine hamile kalmış olması dileği ile...:))

inşallah canım.seda bu ay herkes aynı şeyi yaşadı herhalde herkesin adeti geciki.negatif çıktıysa bir kan testi yaptır istersen.geç döllenme olduysa 1 hafta sonra çıkıyor sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…