bu arada laporoskopi ne? neden yapıldı?
bende Temmuzda çalışmaya başlayanlardan olacağım
inş. sonuç veriir
Laparoskopiyi yumurtalık kistlerim için oldum canım.Operasyonu açık ameliyat şeklinde değilde karın bölgesinden 3-4 tane küçük kesik yapıp buralardan ucunda kamera olan boru şeklinde çok ince cihazlarla içeri girip gerçekleştiryorlar.Açık ameliyata göre çok daha rahat ve iyileşme süreci çok daha kısa olan bir operasyon diyebilirim.Laparoskopi sırasında kistle birlikte miyomlarım varmış onlarda temizlendi ve yapışıklıklar varmış onlar giderildi.
Gün aşırı bir gün durup bir gün çalışmak oluyor canım.kolay gelsin sana:)))
Kızlar gülmeyin ama bu gün aşırı ne demek oluyor?:97: Her gün mü yoksa bi arkadaşın da dediği gibi bir boş bir dolu mu?
Bemim SAT 26 haziran 8-14 temmuz arası yum. günleri internet hesaplayıcısı öyle verdi şu gün aşırının ne olduğunu bileyim de ona göre hareket edeyim diyorum
Merhaba seda,
selam kızlar umarım tez zamnda hayırlı haberler veririz birbrmize..benim 5 günüm var adetime dün hafifi bir lekelenmem oldu kahverengi bu arada hava sıcak ama benim içimde alev topu var sanki sizce belirtimidir bunlar bilmiyorum
Merhaba seda,
leke gelince sdet ocam galiba dedim ama kesildi bişey yok bugün ara ara ıslaklık hissediyorum terliyo gibi ama renkli değil gelen
hamile olsaydın kanda çıkarda bu kadar zamn sonra ama döllenmenin zamnınada bağlı adetlerin düzenlimidir onada bağlı..emin olmak için bir kez daha git bnece doktora bişey çıkmazsa yoktur bebekbana da yardımcı olun.yüzeysel bi ilişki yaşadım ben 15 gün önce.evli olmadığım için de korktum haliyle.benim tek korkum zevk suyu gelmiş midir diyeydi.cuma günü regl olmam gerekirken sadec bir iki damla o da kurulanırken geldi,regl olamadım yani.olmayınca dün sabah yani ilişkiden 14 gün sonra idrar tahlili yaptım tek çizgi koyu çıktı.kan tahliline gittim 1.0 çıktı.bu durumda hamilelik yok ve ilişkiden 12 gün sonra doğru sonucu verir kan tahlili diye biliyorum ama acaba zamanla artar mı kanın seviyesi? tahlilden dönünce regli de oldum bu arada.1gün gecikmeli oldu ama oldu sonuçta.lekelenme gibi değil normal adetim gibi. bu durumda yarın doktora görünsem mi? korkuyorum kızlar yardım edin.hamile olsaydım normal adet görürmüydüm? başka belirtim de yok zaten.
bana da yardımcı olun.yüzeysel bi ilişki yaşadım ben 15 gün önce.evli olmadığım için de korktum haliyle.benim tek korkum zevk suyu gelmiş midir diyeydi.cuma günü regl olmam gerekirken sadec bir iki damla o da kurulanırken geldi,regl olamadım yani.olmayınca dün sabah yani ilişkiden 14 gün sonra idrar tahlili yaptım tek çizgi koyu çıktı.kan tahliline gittim 1.0 çıktı.bu durumda hamilelik yok ve ilişkiden 12 gün sonra doğru sonucu verir kan tahlili diye biliyorum ama acaba zamanla artar mı kanın seviyesi? tahlilden dönünce regli de oldum bu arada.1gün gecikmeli oldu ama oldu sonuçta.lekelenme gibi değil normal adetim gibi. bu durumda yarın doktora görünsem mi? korkuyorum kızlar yardım edin.hamile olsaydım normal adet görürmüydüm? başka belirtim de yok zaten.
Benim de SAT 26 haziran ama hesaplayıcı bana 4 ile sekiz arası die gösterdi ben de şaşrdm yanii olmaz sonçta dördü erken 8 ile 14 daha mantklı Allhım inşş bu ay hepimize nasip olur hamilelik çook istiyorum ben de inşşş gönlmzce olur bi bakarız görrz çiff cizgiyi amiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?