Temmuzda hamile kalmayı planlayanlar(inşallahhhh)

bu arada laporoskopi ne? neden yapıldı?

Laparoskopiyi yumurtalık kistlerim için oldum canım.Operasyonu açık ameliyat şeklinde değilde karın bölgesinden 3-4 tane küçük kesik yapıp buralardan ucunda kamera olan boru şeklinde çok ince cihazlarla içeri girip gerçekleştiryorlar.Açık ameliyata göre çok daha rahat ve iyileşme süreci çok daha kısa olan bir operasyon diyebilirim.Laparoskopi sırasında kistle birlikte miyomlarım varmış onlarda temizlendi ve yapışıklıklar varmış onlar giderildi.

Haziran ayında çatlatma iğnesi olmama karşın malesef bende bugün adet oldum ve umutlar temmuz ayına kaldı.İnşallah temmuz ayı hepimizin isteklerinin gerçekleştiği bir ay olur

Anladım canım geçmiş olsun.adet olmuşsun inşallah bir dahaki ay kavuşursun bebeğine.benim daha 2 haftam var ama hiç umutlu değilim nedense.hiç böyle olmazdım çok inandığım aylarda bile olmadığına göre bu ayda da elimiz boş kalacak gibi hissediyorum.eğer olmazsa önümüzdeki ay dinlenmek istiyorum zaten ramazan girecek ya ilaç falan zor olur kullanmak.yine de allah bilir tabi bunlar sadece benim hissettiklerim.hakkımızda hayırlısı olsun.

Kızlar gülmeyin ama bu gün aşırı ne demek oluyor?:97: Her gün mü yoksa bi arkadaşın da dediği gibi bir boş bir dolu mu?
Bemim SAT 26 haziran 8-14 temmuz arası yum. günleri internet hesaplayıcısı öyle verdi şu gün aşırının ne olduğunu bileyim de ona göre hareket edeyim diyorum

sat 10 temmuzdu ben 9 unda kırmızı kartı sabahın köründe gördüm:2ysaki bu ay ilk deneme olmasına rağmen umutluydum :2:ağustos ayında hamile kalmak isteyenler diye bi başlık açın baride ben de ordan devam edeyimhepinize kolay gelsin arkadaşlarağustos ayı uğurlu gele

ben de ikinci bebeğime hamile kalmaya çalışıyorum. ama maalesef bu ay da olmadı. ilk hamileliğimde hemen ilk ay olmuştu. acaba bu ay çok sık denedik onun etkisi var mıdır ?

Benim de SAT 26 haziran ama hesaplayıcı bana 4 ile sekiz arası die gösterdi ben de şaşrdm yanii olmaz sonçta dördü erken 8 ile 14 daha mantklı Allhım inşş bu ay hepimize nasip olur hamilelik çook istiyorum ben de inşşş gönlmzce olur bi bakarız görrz çiff cizgiyi amiinnnn

bana da yardımcı olun.yüzeysel bi ilişki yaşadım ben 15 gün önce.evli olmadığım için de korktum haliyle.benim tek korkum zevk suyu gelmiş midir diyeydi.cuma günü regl olmam gerekirken sadec bir iki damla o da kurulanırken geldi,regl olamadım yani.olmayınca dün sabah yani ilişkiden 14 gün sonra idrar tahlili yaptım tek çizgi koyu çıktı.kan tahliline gittim 1.0 çıktı.bu durumda hamilelik yok ve ilişkiden 12 gün sonra doğru sonucu verir kan tahlili diye biliyorum ama acaba zamanla artar mı kanın seviyesi? tahlilden dönünce regli de oldum bu arada.1gün gecikmeli oldu ama oldu sonuçta.lekelenme gibi değil normal adetim gibi. bu durumda yarın doktora görünsem mi? korkuyorum kızlar yardım edin.hamile olsaydım normal adet görürmüydüm? başka belirtim de yok zaten.

hamile olsaydın kanda çıkarda bu kadar zamn sonra ama döllenmenin zamnınada bağlı adetlerin düzenlimidir onada bağlı..emin olmak için bir kez daha git bnece doktora bişey çıkmazsa yoktur bebek

feslegencim bişi yok stresten gecikmiştir. Doktorun ilk söyleyeceği sey de bu olur alıştık artık:)
sen regl olmuşsun .. o kadar kolay değil zaten hamile kalmak en azından burdakiler için hehehe

hımm acaba sizin adetiniz mi düzenli değil ondan mı 4-8 arası çıktı düzenli ve 30-32 gün arası sürüyorsa 8-14 daha mantıklı tabi.
İnşallah canım isteyen herkesin olur, ben öyle çok hevesli değilim de eşim çok istiyo ona üzülüyorum.

kızlar merhaba bende bu ay hamile kalmak istiyordum geçen ay ilk denemeydi olmadı bu ayda yumurtlamayı kaçırdık inşallah gelecek aya hepimiz hamile kalırız, hayırlısıyla.Süpriz yumurtalarımız çok az yaşıyor bizim yea 24 saat kaçırdın mı bitti , onların ki arsız arsız 3 gün yaşıyor vıcır vıcır....Püff

aynen canım bendehaziranda farlutal yedikten sonra adet gördüm.Bakalım temmuz ayı neler getiricek bize yada burda ağustos diye yazmaya devammı edicez:26: umarım temmuz hepimize bebişlerimizi getirsin...

merhaba bende yeni üye oldum konunuz dikkatimi çekti çünkü bende bu ay hamile olmak istiyorum. 2 yıllık evliyim ve eşimle artık bir bebeğimiz olmasına karar verdik bu ilk ayımız regli günüm 21 temmuz çok merak ediyoruz.bende bulantı, göğüslerde hassasiyet şişkinlik,halsizlik birde karnımda şişkinlik var ama bunlar bulantı hariç hepsi adet başlamadan da oluyordu acaba ne yapsam diye düşünüyorum yarın gebelik testi alıp yapsam çıkarmı sizce yada bir öneriniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…