Temmuzda hamile kalmayı planlayanlar(inşallahhhh)

SEnde belirti var mı peki:)

neyin belirti olup olmadığını bilmiyorum aslında
ama belirtiden sayılırsa göğüslerim çok şişti
bacaklarımda uyuşukluk ve kasılma hissi ve arada ağrı oluyo
nadiren de hasta olacakmış gibi hissediyorum kasıklarımı
tuvAlete gidiyorum bişey yok

2 gün önce test yaptım negatifti

erken yapmışsın. inşallah süpriz olur sizler adına seviniriz birbirimize dua edelim şu mübarek günde.

Amin güzelim.. Yüce rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın tez zamanda inşallah o güzel duyguları yaşatsın.

sende yok mu belirti
zaten belirti aramak saçma aslında ama

var canım var..ama adet belirtisi:)) adet olacğın zaman garip bir sancı gelir geçer ya öyle işte belim ağrıyor ..
onun dışında göğüslerim yumuşacık, ağzımda metalik bir tata yok, aşermiyorum yani hiç ümitl, değilim. Ben hamilelik konusunda tecrübeliyim aslında ondan biliyorum hamile olmadığımı.. ben hamile kaldığımda ilk koku hassasiyeti başlar diş macunu bile midemi bulandırırdı, parfüm kokusu midemi bulandırırdı şu an normalim yani. kuzu kuzu adetimi bekliyorum anlayacağın.

hiç belli olmaz
bikaç hamilelik yaşayanlarda da hamilelik belirtileri aynı olmuyormuşki

neyse hakkımızda hayırlısı
açıkçası negatif testten sonra ben de ümidimi yitirdim

hiç belli olmaz
bikaç hamilelik yaşayanlarda da hamilelik belirtileri aynı olmuyormuşki

neyse hakkımızda hayırlısı
açıkçası negatif testten sonra ben de ümidimi yitirdim
kesinlikle hayırlısı olsun.. yüce rabbişm yeterki ol desin.
senin çocuğun varmı yoksa ilkinemi çalışıyorsun..bu arada burdan bana kendinle ilgili bilgilendir.merak ederim. dualarım sizinle

kesinlikle hayırlısı olsun.. yüce rabbişm yeterki ol desin.
senin çocuğun varmı yoksa ilkinemi çalışıyorsun..bu arada burdan bana kendinle ilgili bilgilendir.merak ederim. dualarım sizinle

yok ilk çocuk
5. ayımız bu denemede
hayırlısı
ümidim yok ama bilgilendiririm elbette
sen de haber ver

cok teşekkürler canım
zor ama inşallah
ümidimi de yitirmek istemiyorum

Haklısın. Herşeyin hayırlısını dilemek lazım. Yaşadığım tecrübelerden şuna anladım ki hiçbirşeye sevinmemek lazım. Hamile kalmak sorunu çözmüyor önemli olan sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bir bebek dünyaya geirmek yani doğum yapana kadar sorun bitmiyor aslında.
Ben 2 sene içerisinde 2 kez hamile kaldım ve ikiside sonlandırıldı çok zor bir durum inan bana en son 7 nisan da kürtaj oldum. o kadar sevinmiştim ki hamile kaldığıma ama olmadı işte. Her şey yüce Allahın dediğine göre oluyor hakkımızda hayırlısı olsun

sorun neydi bebeklerde
allah sana sabır versin
ve ardından da sağlıklı bir bebek versin

sorun neydi bebeklerde
allah sana sabır versin
ve ardından da sağlıklı bir bebek versin

Amin..İlkinde rutin kontrole gittim hiç beklemedim anda doktor bebeğin kalbinin durduğunu ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi. hemen o gün kürtaj oldum. Tabi 3 doktor daha baktı aynı şeyi söylediler. 2.sinde herşey normal gözüküyordu hamile kaldığımı öğrendiğim günden ittibaren her hafta kontrole gittim kesem falan normaldi ama doktor bebeği göremedi bu kez de yani hamilelik oluşmuş fakat bebek oluşmamış yani boş gebelik ti. yine kürtaj oldum. Yani şu anda hamile kaldığımı öğrensem bile çok çok sevinemeyeceğim eminim. Hep içimde korku olacak ..Hastanede öyle durumlar gördümki dediğim gibi önemli olan 9 ayı atlatmak ve sağlıklı bir doğum yapmak

yapmadım canım..benimkide gecikmnez normalde ama ben sıcaklara bağlıyorum her nedense.bekliyorum şimdilik .

aslında hamile kalmayada korkuyorum.ben de 1 düşük yaptım.mol gebelikti.kanser tehlikesiydi şuydu buydu derken baya yıprattı beni allahtan hayırlısı.sen yine de yap bir test merak ettim yaaa.....

gerçekten ne zorlu bir süreç
allah ikinize de sabır versin gerçekten
önceden istediğinde hamile kalırsın sanırdım
ve hamile kalınca da doğurursun

ama öyle şeyler okuyorum ki
insan hamile kalmaya bile korkuyor

allah herşeyin hayırlısını versin hepimize

aynen öyle canım..kısmet herşey

,

bende öyle sanıyordum yaşayınca öğrendim ama daha beterleriylede yazıştım ben bu sitede kimbilir duyulmadık ne çok şey vardır.kimi senin dediğin gibi de oluyor hemen hamile kalıyor 9 ay sonrada kucağına alıyor.bundan sonra hepimizinki böyle olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…