Temmuzda hamile kalmayı planlayanlar(inşallahhhh)

aslında hamile kalmayada korkuyorum.ben de 1 düşük yaptım.mol gebelikti.kanser tehlikesiydi şuydu buydu derken baya yıprattı beni allahtan hayırlısı.sen yine de yap bir test merak ettim yaaa.....

Üzüldüm canım.. Allah bir daha yaşatmasın hiç kimseyi böyle bir sıkıntıyla denemesin inşallah. bu kez herşey yolunda gider inşallah.
Bugün test yapmam eğer olmazsa bir kaç gün beklemeyi düşünüyorum. Ama dediğim gibi hiç umudum yok. Sizlerin hayırlı haberlerini de bekliyorum beni bilgilendirirn

benim ki şaşmazdı hala gelmedi eli kulağında diyorum gelen giden yok.ağrılarımda azaldı.sen test yaptın mı????

yok canım ya şimdi oldum şimdi olucam diyorum bakıyorum bişey yok. ama adet sancısı arada gelip gidiyor bekliyorum bakalım henüz test yapmadım. kesin adet olucam çünkü adet sancısı gelip gidiyor herhalde mevsimsel diye gecikti sanırım ..off ne bilim işte bekliyorum bir an önce olsaydımsıkıntı stres oluyor

Bende inşallah temmuzda hamile kalanlardan olucam bazı belirtilerim var ve adetime 4 gün kala yarın kan testi yaptırcam ay inşallah hamileyimdir yaa daha 1 aylık evliyim ama çok istiyorum bi bebişim olmasını çok heyecanlıyım

bu ay da kırmızı kartı gördüm???sen de durumlar ne???*

bende temmuzda hamile kalmayı planladım şuan hala şüpheliyim sonucu öğrenmek için
sadece bir kaç günüm kaldı hayırlısı inş. hamileyimdir :78:
Allah hepimizin gönlüme göre versin

benim 5 ay bitti
6ya başlıcaz bakalım
bu böyle uzayıp gitmez inşallah

senin kaç oldu

inşallah canım inş.ben mayısta başladım güya ama başladığım ay rahim ağzında yara oldu doktor ilişkiye girme dedi antibiyotikler falan filan derken haziranın sonuna doğru çalışmalar başladı 2 ay oldu işte.ağustosu açmak içimden bile gelmiyor hazırı var mı??

bende temmuzda hamile kalmayı istemiştim ama hayallerim suya düştü .. artık bu ay inşallah olur diyorum

evet canım gebelik kısmında ağustos böceklerimiz gelsin diye başlık var ben takılıyorum sen de gel oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…