- 23 Haziran 2025
- 30
- 10
- 3
- 31
- Konu Sahibi 44Malatya44
Merhabalar ben 31 yaşındayım daha öncesinde 4 kere aşılama işlemi yapıldı yanlız sonuç negatif oldu yaklaşık 4 ay ara verdim ve şimdi ayın 17sinde adetimin 2.gunu tup bebek tedavisine başladım ilk önce gonolf 150+ folik asit +dvitamin damla olarak başladık eşimde bı sorun yok bende de sadece sol tarafta hafif pcos var ama hastalığın hiç bir belirtisi bende yok ama AMh 7 üstü cikiyor bugün ikinci kontrolüme gittim ve doktorum güzel ilerliyoruz dedi yumurtalar büyümeye başlamış bugün gonolf175 ml olarak devam edecem ve hemsirem ararsa cetrotide iğneye basliycam doktorum Çarşamba geri gel ve Çarşamba bı aksilik olmazsa böyle güzel devam ederse cumartesi çatlatma iğnesi vurulup pazartesi opu (yumurta toplama) işlemi yapılacak daha sonrası için bilgi verilmedi henüz benim gibi olanlar varsa inşallah güzel haberlerimiz olur Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasin biliyorum zor ve sabır isteyen süreçler Allah herkesin yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre versin inşallah en güzel vakitte kolaylıkla güzel haberler alalım .