- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.361
Laboquick erken gebelik yapan var mı adete 4 gun kala belli olur mu hanımlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm benim kardeşimin de öyle olmuştu bel ağırısı çoktu ayakta durunca artıyordu sonra hamile olduğunu öğrendi öyle birşey de olabilir :)
sıkma canını sağlıkla gelsinlerde varsın geç gelsinler umutlar ağustosta inş.
Kızlar kusura bakmayın biraz özel ama yeni evliyim bilgim olmadığı icin soruyorum yazının birinde gün aşırı ilişkiye girin diyor.bizde öyle olmuyo hergün oluyo bu şekilde gebelik riski azalıyor mu yani hamile kalamam mi vede zararli mi cvp verenlere tsk ederim
Denedim canım cok silik çıktı bende de esime de soyleyemedim emin olamadım. Foto çektim birde sen bak ama cok silik
Cok hafifde olaa gorebiliyorum canim hayorli olsun tatlim adetin gecmemisti dimi kafam cok karisik unutuyorum herseyi kusura bakma.dun benimde boleydi ikitane yaptim hatya bole silikti ikinci cizgi esimede söyledim cok sevindik bu sabah yaptim test ilk idrarla ve hic bise cikmadi dunki ikitane teste mi inanayim bu sabahkinedemi
Bnde sabah yapacaktım ama elimde test yoktu yapamadım.bu laboquikti başka marka alırırmda çıkmazssa diye ne biliyim yapamadım sabah da.
ama senin 2 testte aynı marka mıydı canım.
3 taneside ayni markaydi canim dun orucluydum hatta yani hic bise yemedim icmedim sonuçta ve idrarimi tutmuştum yoldaydim cunku eve gider gitmez yaptim emim olamadim bi sure sonra bidaha yaptim ayni marka testler ikisindede cikti silik cizgi ama bu sabah yaptim hic bise yok
bnce 2 test daha ağır basıyo bide bişey yememiş halin oruçluyken sabah idrarı gibi yani hormonlar daha belirgin olmuştur belki.
sen bnce testi tekrarla bozma moralini silik çizgi çıkmış 2sinde de ne güzel.inşallah hamileyizdir ikimizde canım..haber ver
Benimde sol kasık ağrıyor bacaklar ağrıyor. Göğüs uclarim baya sizliyo.bide halsizlik var canım. Üzme kendini sabah ki testin yanıldı bnce. Zaten gun geçmeden yapiyoruz böyle oynamalar olabilir.
Kızlar dün adet oldum yeni bat 4 Ağustos'ta
Kızlar dün adet oldum yeni bat 4 Ağustos'ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?