- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.381
Benimde sol kasık ağrıyor bacaklar ağrıyor. Göğüs uclarim baya sizliyo.bide halsizlik var canım. Üzme kendini sabah ki testin yanıldı bnce. Zaten gun geçmeden yapiyoruz böyle oynamalar olabilir.
canım test alıp yaptın mı tekrar?
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.Adet gunum 10 temmuz bugu dayanamadik test yaptim cok silik çıktıyarin sabah idrari ile tekrarlayacagim testi sende bi dene canim istersen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.
mavicimmm nerelerdesin sen yaa , kuzum sagol ama bu sabah testı tekrarladım ne yazıkkı negatıf cıktı =( dun aksam 2 test yaptım sılık cızgı cıkmıstı bu sabah cıkmadı :S sen naypıyorsun nasılsın
Evet bu kez daha ucuz bir marka aldım cnm miratech diye.tanidik eczanede yaptım cizgi mizgi yok.kiz da dediki erken gebelik testinde cikar ama bunda genellikle 2gun geçmeden anlasilmaz dedi.dun kan vermiştim yarın çıkacak sonucu onu beklemeye karar verdim. Baya da üzüldüm açıkçası moda girmiştim senin gibi.sende bi kan versene canım.
off bu testler psıkolojımızı bozacak vallahı yaaa , sen 1 tanemı test yapmıstın ?
bende bu aksam kan verıcem canım bakalım ne cıkacak..ıns ıkımızde hamıleyızdır..
Evet evde 1 tane yaptım bugün de ucuzundan bi tane yaptım aynen psikolojim bozuldu ya.yarin çıkacak kan sonucum
Sen aksam versen yarin alabilecen mi sonucu
2 saate cıkar dedıler canım ama ..
Ayy iyiymiş ya inşallah allahima yüzümüzü guldursun.dun ki nesemi geri istiyorum :) yaz olur mu bekliyorum
Olsun canın sagolsun kismetse bizde anne oluruz üzülme
Sonundaayansa adet oldum bu gun 4. Gunu yarın klomene baslıyorum ama dun banyoda bisey düstü fayansa zar gibi besey içi kan pıhtısı ıle dolu
kıst olabılır mı acaba :18:
sanırım öyle bu ay tutarmı kı
kizlarr ben agustosa transfer yaa off
💑🚼🚼🚼💑
sıkma canını demekki hayırlısı ağustos ayı :18: Bendede karın ağrısı başladı geceye varmadan ağustos topiğine geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?