Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Sürecinizi yakından takip edecegim :) olsun tek sıkıntımız iğneler olsun. İnsallah güzel sonuclar alacagız. Benim adetimi bekliyoruz, 26 27 temmuz gibi başlayacağım herhalde iğnelere

Bu arada kaç günde bir doktora kontrole gittiniz?

Arkadaşlar çoğunuza iki embriyo transfer edilmiş. Sağlık bakanlığı yasakladı dedi bugün sekreter 35 yaş altına
Sizin yaş kaç Benim 34 bir sene ile kaybediyoruz iki olsa dedik bakarız dedi yasak ama doktorun insiyatifinde devlette 3 çocuk diyor zorla çocuk sahip olanlara engel koyuyor maddi manevi :)

SİZ direk iğne ile mi başladınız klomenle başladım iki gündür bende iğne oluyorum 3 Tane yine bugün verdi aynı yere vurmamaya çalışıyorum bende hafta sonu belki toplarız dedi hormon sonucuma göre bakalım hayırlısı olsun hepimiz için :)

Bu arada kaç günde bir doktora kontrole gittiniz?
Şöyle oldu canım ilk olarak adetimin 4. Günü gittim, o gün iğnelere başladım 5 gün boyunca iğne oldum. kontrole gittim 3 gün daha iğne verdi sonra yine kontrole gittim 1 gün daha iğne verdi ve çatlatma iğnesini yapacağım günü söyledi. Cuma da gidip toplama işlemi yaptırıcaz. Yani hepi topu 3 kere kontrole gitmiş oldum çok zor olmadı.

Evet direk iğne ile başladık ben daha çok önce klomen femara çok kullandım hep güzel yumurtam oluştu ama sonuç alamadık direk iğne verdi belki de o yüzdendir bilemiyorum. Ben de bugün progesteron baktırıcam onun sonucuna göre bu ay transfer olup olmicana bakılcakmış inşallah olur bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız birer birer

Sizin yaş kaç Benim 34 bir sene ile kaybediyoruz iki olsa dedik bakarız dedi yasak ama doktorun insiyatifinde devlette 3 çocuk diyor zorla çocuk sahip olanlara engel koyuyor maddi manevi :)
Canım bakmakla ilgili değil, doğunca bakılır allahın izniyle ama çoğul gebelikler hep riskli oluyor onun için devlet yasaklıyor

İnşallah emeklerimiz boşa çıkmasın

Hımm benim ilk denemem klomen olunca kendimi eksik hissediyorum herkes iğne ben niye hap diye

Saol canım hayır ilk değil, benim üç aşılamam ve bununla 4 tüp bebek tedavim oluyor, benim 3. Tedavimden bir oğlum var, rabbim hepimize nasip etsin inşlh, şimdi ona kardeş için bu
Ne kadar güzel sizin bir evladiniz var. Rabbim sağlık sıhhat versin evet gerçekten böyle güzel örnekler görmek bizi umutlandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…