- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Değil mi güzel haberi alınca bile unuturuz bir de kucağıma aldığım anı düşünemiyorum aklımı kaybederim herhaldeAmin hepsi geçecek inşlh, kuzuları kucağımıza alınca hepsini unutacaz, daha önce tecrübeyle sabit
Sürecinizi yakından takip edecegim :) olsun tek sıkıntımız iğneler olsun. İnsallah güzel sonuclar alacagız. Benim adetimi bekliyoruz, 26 27 temmuz gibi başlayacağım herhalde iğnelereEşim yanımdaysa o yapıyor yoksa kendim yapıyorum çok acıtmıyor merak etmeyin incecik uçlu zaten sadece artık iğne yapacak yer bulamıyorumçok şükür bugün son iğnelerimi yapacağım ondan sonrası ayrı mevzular hayırlı olsun tedaviniz benim de bu ay herşey ilk, çok heyecanlıyım
Bu arada kaç günde bir doktora kontrole gittiniz?Eşim yanımdaysa o yapıyor yoksa kendim yapıyorum çok acıtmıyor merak etmeyin incecik uçlu zaten sadece artık iğne yapacak yer bulamıyorumçok şükür bugün son iğnelerimi yapacağım ondan sonrası ayrı mevzular hayırlı olsun tedaviniz benim de bu ay herşey ilk, çok heyecanlıyım
Ne güzel... güzel haberler alalım .Hiçbir his yok valla, ilaçlar uyku yapıyor uyuyorum o kadar,
Ay inşaAllah... Annem ikiz-teyzem ikiz-anaannemde ikizdi bizde ikizler çok inşeAllah banada ksimet olur 3 üzDesenize olursa hepimiz ikiz annesi olacağız allahım nasip kısmet etsin inşallah
Tatlım benim yaş 38Arkadaşlar çoğunuza iki embriyo transfer edilmiş. Sağlık bakanlığı yasakladı dedi bugün sekreter 35 yaş altına
HAYRILISI OLSUN İNŞAALLAHKızlar dun 4 tane yumurta toplandı sabah aradılar 2 tanesi olurmus yarın tekrar bılgılendırıcegız dedıler nasıp ınsallah devam eder
Hayırlı olsunKızlar dun 4 tane yumurta toplandı sabah aradılar 2 tanesi olurmus yarın tekrar bılgılendırıcegız dedıler nasıp ınsallah devam eder
inşallah boyle devam eder rabbım buyukHayırlı olsun
Sizin yaş kaç Benim 34 bir sene ile kaybediyoruz iki olsa dedik bakarız dedi yasak ama doktorun insiyatifinde devlette 3 çocuk diyor zorla çocuk sahip olanlara engel koyuyor maddi manevi :)Arkadaşlar çoğunuza iki embriyo transfer edilmiş. Sağlık bakanlığı yasakladı dedi bugün sekreter 35 yaş altına
SİZ direk iğne ile mi başladınız klomenle başladım iki gündür bende iğne oluyorum 3 Tane yine bugün verdi aynı yere vurmamaya çalışıyorum bende hafta sonu belki toplarız dedi hormon sonucuma göre bakalım hayırlısı olsun hepimiz için :)Eşim yanımdaysa o yapıyor yoksa kendim yapıyorum çok acıtmıyor merak etmeyin incecik uçlu zaten sadece artık iğne yapacak yer bulamıyorumçok şükür bugün son iğnelerimi yapacağım ondan sonrası ayrı mevzular hayırlı olsun tedaviniz benim de bu ay herşey ilk, çok heyecanlıyım
BENde iki isteyeceğim ama korkuyorum sizin aile idmanlı zor değil mi :) yaAy inşaAllah... Annem ikiz-teyzem ikiz-anaannemde ikizdi bizde ikizler çok inşeAllah banada ksimet olur 3 üz
Şöyle oldu canım ilk olarak adetimin 4. Günü gittim, o gün iğnelere başladım 5 gün boyunca iğne oldum. kontrole gittim 3 gün daha iğne verdi sonra yine kontrole gittim 1 gün daha iğne verdi ve çatlatma iğnesini yapacağım günü söyledi. Cuma da gidip toplama işlemi yaptırıcaz. Yani hepi topu 3 kere kontrole gitmiş oldum çok zor olmadı.Bu arada kaç günde bir doktora kontrole gittiniz?
SİZ direk iğne ile mi başladınız klomenle başladım iki gündür bende iğne oluyorum 3 Tane yine bugün verdi aynı yere vurmamaya çalışıyorum bende hafta sonu belki toplarız dedi hormon sonucuma göre bakalım hayırlısı olsun hepimiz için :)
Canım bakmakla ilgili değil, doğunca bakılır allahın izniyle ama çoğul gebelikler hep riskli oluyor onun için devlet yasaklıyorSizin yaş kaç Benim 34 bir sene ile kaybediyoruz iki olsa dedik bakarız dedi yasak ama doktorun insiyatifinde devlette 3 çocuk diyor zorla çocuk sahip olanlara engel koyuyor maddi manevi :)
BENde iki isteyeceğim ama korkuyorum sizin aile idmanlı zor değil mi :) ya
İnşallah emeklerimiz boşa çıkmasınEvet direk iğne ile başladık ben daha çok önce klomen femara çok kullandım hep güzel yumurtam oluştu ama sonuç alamadık direk iğne verdi belki de o yüzdendir bilemiyorum. Ben de bugün progesteron baktırıcam onun sonucuna göre bu ay transfer olup olmicana bakılcakmış inşallah olur bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız birer birer
Hımm benim ilk denemem klomen olunca kendimi eksik hissediyorumEvet direk iğne ile başladık ben daha çok önce klomen femara çok kullandım hep güzel yumurtam oluştu ama sonuç alamadık direk iğne verdi belki de o yüzdendir bilemiyorum. Ben de bugün progesteron baktırıcam onun sonucuna göre bu ay transfer olup olmicana bakılcakmış inşallah olur bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız birer birer
Ne kadar güzel sizin bir evladiniz var. Rabbim sağlık sıhhat versinSaol canım hayır ilk değil, benim üç aşılamam ve bununla 4 tüp bebek tedavim oluyor, benim 3. Tedavimden bir oğlum var, rabbim hepimize nasip etsin inşlh, şimdi ona kardeş için bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?