Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Sizin yaş kaç Benim 34 bir sene ile kaybediyoruz iki olsa dedik bakarız dedi yasak ama doktorun insiyatifinde devlette 3 çocuk diyor zorla çocuk sahip olanlara engel koyuyor maddi manevi :)
Evet çok mantıklı bir açıklama getirdiniz benim yaş 28 ve ilk tüp bebek tedavim. Ben de garanti olsun diye iki embriyo isteyecektim lakin sekreter söyleyene kadar

Ne kadar güzel sizin bir evladiniz var. Rabbim sağlık sıhhat versin ☺ evet gerçekten böyle güzel örnekler görmek bizi umutlandırıyor

Anya Mamedova .!.:
Saol canım hayır ilk değil, benim üç aşılamam ve bununla 4 tüp bebek tedavim oluyor, benim 3. Tedavimden bir oğlum var, rabbim hepimize nasip etsin inşlh, şimdi ona kardeş için bu

Merhaba. Bu yazı bana ait değil. Seryu hanıma ait. Yinede teşekkür ederim benim bir oğlum var . Allah her kese nasip etsin.

Ayy cok heyecanli :)
Ben adet olunca arayacagım, 2.günü gidecegim. Bakalım nasıl bir ilaç planlaması hazırlayacaklar

Dizinde hayırlı haberleriniz olsun inşallah teşekkür ederim , Kocaeli İstanbul civarında tüp bebek merkezi arayışı içindeyim
Su an istanbul goztepe medicla park aynur ersahin de tedavi goruyorum arkadasim bu doktorda hamile kaldi doktor zahide yetis in programina da cikiyo

Merhaba arkadaslar bu gruba ilk kez yaziyorum. Bende cogunuz gibi ilk kez tup bebek deniyorum. Insallah ilk ve son denemem olup sag salim bebeklerimi kucagima alirim. Her sabah evden cikip servise yururken 21 ayetel kursi ihlas fatiha okuyup bana vr tum anne olmak isteyenlere hediye ediyorum. Ben 4 kez dogal yoldan gebelik gecirdim ve hespinde istedigim ay hamile kaldim. Dusuk kurtaj kimyasal gebelik dis gebelik. Ayrintilarina girmiycem cunku negatif etkilenmenizi istemiyorum. En son sol tupum alindi ve su an amh degerim dusuk. Tup ameliyatindan sonra birde apandist ameliyati oldum o ameliyatinda sag tupumu etkilemesinden supheleniyor doktorum. Yani dogal yoldan hamile olma ihtimalim %50 ninde altinda ama ben yine de umutluyum Allah beterinden korusun hepimizi. Basima gelen bu talihsizliklerin tabii ki tıbbi bir aciklamasi var ama en onemli sebep hep olumsuz hissetmemdi. Her bebegimi kaybedisimde cok agladim yeri geldi isyan ettim neden ben dedim ve her defasinda bir sonraki gebeligim daha sorunlu gecti ve en sonunda kendimi ameliyat masasinda buldum. Size demem o ki siz ne yaparsaniz yapin kaderinizde olacak biseyi engelleyemezsiniz o yuzden olumsuz dusunup o anınızı mahvetmeyin olumsuz dusundugunuzde hormonlariniz vucudunuza olumsuz sinyaller veriyor o yuzden iyi dusunun iyi olsun

Çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin,

Geçmiş olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun Yüce Rabbim büyüktür! Allah kabul etsin dualarınızı

Arkadaslar hamile oldugunuzu ogrendiginizde ilk basta mutlu olup hemen sonra acaba kese olusucak mi kalp atisi olucam mi diye dusunup stres yapardim kanama fln olursa hic sıkıntı yapmayin Allaha tevekkul edin o an stres yaptiginizda uzuldugunuzde bebekte etkileniyo ve durumu daha da kotulesiyo o yuzden icinizi hep ferah tutun gerisi Allahtan gelir

Aynısını bende yasıyordum. Ve bu yüzden çok karamsar bir insan oldum. İki tüp bebek denemem de tuttu ama kaybettim. Şu an gene tedaviye başladım 3 genetiğe gidecek embriyom var. Çok dua ediyorum Allah’a emanet diyorum ama hep olumsuzu düşünüyorum. Sonra bi an silkeleniyorum ne olacaksa olsun hersey Allahtan diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun bizlere güç sabır versin inşallah

Bende senin gibiydim artik bitti hersey dedigimde intihari dusundugum bi amda kendimi kabede buldum ve orda manevi olgunluga eristigimi hissettim bunu etraftan duymakla yasamak cok cok farkli sonucta insaniz ve basimiza hersey gelebilir iyiyi dusunmek zorundasin baska turlu mutlu olamazsin benimle birlikte hamile kalan yakin arkadaslarim su an dogurdu ikiside erkek ikisininde ismi mert yani benim hayallerimi yasiyolar ilk zamanlar kabullenmek cok zor oldu ama mecbursun kabul etmeye dedim ve kabullendim ne olursa olsun kendi kendini sen motive ediceksin bu hayata geldik gidiyoruz her anı mutlu yasamaya bak sen elinden geleni yapiyosun gerisi Allaha kalmis

Süreçlerimiz zor bazen daha da zor oluyor ama bu da gerçekten bir sınav. Allah kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Elimizden geleni maddi manevi yapıyoruz eğer olmuyorsa daha zamanı gelmemiştir diyorum kendi kendimi öyle telkin ediyorum.

şimdi hastaneden aradılar salı gunu 4 yumusta toplanmıstı dun aramıslardı 2 tanesı gelişti diye bugunde 4 hücreye bölündü sorun yok ama sız yarın transfere gelıyormus gıbı hazırlanın sorun yok ama transfer yapabılırız dedı 5 gunu beklemıyecekler sanırım

Amin canım... İnanın hormon ilaçlardan da insanın psikolojisi bozuluyor.. bence hiç kendimizi dinlemeyelim.. Çünki bende de az kaldı transfer gününe ve kendimi hazırlıyorum düşünmemek için. Bir meşguliyet bulmak lazım.. mesela resim çizmek, kitap okumak, komik filmler izlemek gibi...

Hakkında hayırlısı... Allah ol derse olur. canını sıkma... Çok üzme kendini ve pozitif ol. Artık bebiş hazır de seni bekliyor annesine kavuşmak için..

Evet hormonlar insanın dengesinide zaman zaman bozuyor. Ben tüp bebek tedavisini mayın tarlası oyununa benzetiyorum. Adetin ikinci gününden başlıyor acaba yumurtam var mı kaliteli mi eşimin apermi nasıl, döllenecek mi kaç tane kalacak genetikten sağlıklı gelecek mi, rahim kalınlığı, transfer.. birini atlatsak diğer sonucu merak ediyoruz. Canım sen bir çok zoru geçmiş transferi bekliyorsun :)

Merhaba,
Hemen hemen aynı durumdayız, benim de 5 düşüğüm var bu eşimden. Tek fark ben daha önceden çocuk sahibiyim. Sizin AMH kaç?
Bu arada allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Kuzum benim de aynısı oldu. Yumurta sayısı az olunca riske atmak istemiyorlar. 2. günde transfer edildi benim. En iyi labaratuar anne rahmi. 2 embirioyu da transfer ettiler bana. Donduracak kalmadı. Üzme tatlı canını.

Ama inan ki rahatına bırakacaksın, düşünmekle ancak ve ancak kendine zarar ediyorsun.. Ben o kadar düşünmedim. Hep Allaha hevale ettim.. İlk transferimde çok sinirlerim bozuktu, dedim ki bu sinirle bu bebekler tutmaz. Sürekli düşün -düşün olmuyor... Bu yüzden bir sonraki transfer için kendimi hazırlıyorum.. Yinede takdiri İlahi. Allah hiç kimsenin elini-zahmetini boşa çıkarmasın.. Meryem suresi okuyalım çokça)) Bir -birimiz için dua edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…