Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

inşallah hakkımızda hayırlısı olur üzülmemeye calısıyorum ama olmuyor

Canım çok güzel büyüyorlar, maşallah gelsinler annelerinde büyümeye devam etsinler

Merhaba kızlar tecrübeli olanlar bir sorum var progesteron baktırmamış söylemişti doktor 0.38 çıktı yani iyi mi? Bu sonuca göre Pazartesi transfer yaparız ya da yapmayız demişti yazdım ama henüz cevap alamadım sizin fikirlerinizi merak ediyorum

Bende dun baktirdim canim benimki 0.28 cikti gayet iyi dedi doktorum pazartesi benimde transferim olucak beraber gun sayicaz insallah

Çok iyi canım transfer öncesi benimde aynı çıkmıştı

Herkesin sınavı var bu hayatta Benimde ikinci evliliğim ilkinde hiç istemezken korunurken hamile kaldım üzüldüm ikincinde hiç eşinle sorunum yk istiyorum olmuyor sınavımız buymuş rabbim dermansız dert vermesin

Ben 31 yasindayim ve amh 0.96 normalde en az 1 olmaso gerekiyomus sol tupumde alindi o yuzden dogal yolla hamile kalmam cok uzun surer gibi senin durumunda biriyle tanistim insta da bagisiklik serumu ile tektar anne olmustu

Onu ben de duydum sin çare deneyeceğiz. Benim de amh 0,93 39 yaşındayım ama

Rabbim yardımcınız olsun, hepimizin var bir imtihanı. Bugün bir tanıdığımız babasını kaybetti 6 ay önce annesini kaybetmişti , ondan önce eşiyle ayrıldılar, kiminin imtihanı ağır oluyor herkesin derdi kendine büyük geliyor, inşallah tez zamanda rabbim nasip eder yeniden size de.

Merhaba hanımlar tedavileriniz hayırla sonuçlanıp inşallah meleklerimize kavuşuruz cumartesi yumurta toplama işlemim olucak bu işlem ne kadar sürüyor ve sonrasında ne oluyor tecrübe eden arkadaşlar yazabilir mi ilk deneyim heyecan tavan

10 15 dakika dakika suruyor ben biraz hassasimdir ama agrili olmadi baski yaparken rahime biraz aci oldu ilk girerken onun disinda sikinti olmadi Ultrasonda gordum yumurtalarimi cektigimiz falan anestesi de almamistim tatildi :)) Ben icerde Cok usudum cikarken biraz basim dondu hafif kanamam oldu onun disinda bir iki gun regl gibi agrim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…