- 11 Ocak 2016
- 1.271
- 1.868
- 133
- 35
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
inşallah hakkımızda hayırlısı olur üzülmemeye calısıyorum ama olmuyorMerhaba,
Hemen hemen aynı durumdayız, benim de 5 düşüğüm var bu eşimden. Tek fark ben daha önceden çocuk sahibiyim. Sizin AMH kaç?
Bu arada allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Kuzum benim de aynısı oldu. Yumurta sayısı az olunca riske atmak istemiyorlar. 2. günde transfer edildi benim. En iyi labaratuar anne rahmi. 2 embirioyu da transfer ettiler bana. Donduracak kalmadı. Üzme tatlı canını.
Canım çok güzel büyüyorlar, maşallah gelsinler annelerinde büyümeye devam etsinlerşimdi hastaneden aradılar salı gunu 4 yumusta toplanmıstı dun aramıslardı 2 tanesı gelişti diye bugunde 4 hücreye bölündü sorun yok ama sız yarın transfere gelıyormus gıbı hazırlanın sorun yok ama transfer yapabılırız dedı 5 gunu beklemıyecekler sanırım
Bende dun baktirdim canim benimki 0.28 cikti gayet iyi dedi doktorum pazartesi benimde transferim olucak beraber gun sayicaz insallahMerhaba kızlar tecrübeli olanlar bir sorum var progesteron baktırmamış söylemişti doktor 0.38 çıktı yani iyi mi? Bu sonuca göre Pazartesi transfer yaparız ya da yapmayız demişti yazdım ama henüz cevap alamadım sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Ayy yaşasın arka arkaya güzel haberler verelim birbirimize inşallahBende dun baktirdim canim benimki 0.28 cikti gayet iyi dedi doktorum pazartesi benimde transferim olucak beraber gun sayicaz insallah
Merhaba,
Hemen hemen aynı durumdayız, benim de 5 düşüğüm var bu eşimden. Tek fark ben daha önceden çocuk sahibiyim. Sizin AMH kaç?
Bu arada allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben 31 yasindayim ve amh 0.96 normalde en az 1 olmaso gerekiyomus sol tupumde alindi o yuzden dogal yolla hamile kalmam cok uzun surer gibi senin durumunda biriyle tanistim insta da bagisiklik serumu ile tektar anne olmustu
Çok iyi canım transfer öncesi benimde aynı çıkmıştıMerhaba kızlar tecrübeli olanlar bir sorum var progesteron baktırmamış söylemişti doktor 0.38 çıktı yani iyi mi? Bu sonuca göre Pazartesi transfer yaparız ya da yapmayız demişti yazdım ama henüz cevap alamadım sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Ben 3. Tedavimde kullanmıştım canım çok iyi oluyor, tam ne olduklarını hatırlamıyorum q10 filandı galibaTedaviye başlamadan önce, ilaç kullanan var mı? Vitamin, takviye gıda vb gibi?
Folik asit ve omepa Q10 kullanmistim kullanmanizi da tavsiye ederim yumurtalar uzerinde buyuk etkisi varTedaviye başlamadan önce, ilaç kullanan var mı? Vitamin, takviye gıda vb gibi?
Herkesin sınavı var bu hayatta Benimde ikinci evliliğim ilkinde hiç istemezken korunurken hamile kaldım üzüldüm ikincinde hiç eşinle sorunum yk istiyorum olmuyor sınavımız buymuş rabbim dermansız dert vermesinMerhaba arkadaslar bu gruba ilk kez yaziyorum. Bende cogunuz gibi ilk kez tup bebek deniyorum. Insallah ilk ve son denemem olup sag salim bebeklerimi kucagima alirim. Her sabah evden cikip servise yururken 21 ayetel kursi ihlas fatiha okuyup bana vr tum anne olmak isteyenlere hediye ediyorum. Ben 4 kez dogal yoldan gebelik gecirdim ve hespinde istedigim ay hamile kaldim. Dusuk kurtaj kimyasal gebelik dis gebelik. Ayrintilarina girmiycem cunku negatif etkilenmenizi istemiyorum. En son sol tupum alindi ve su an amh degerim dusuk. Tup ameliyatindan sonra birde apandist ameliyati oldum o ameliyatinda sag tupumu etkilemesinden supheleniyor doktorum. Yani dogal yoldan hamile olma ihtimalim %50 ninde altinda ama ben yine de umutluyum Allah beterinden korusun hepimizi. Basima gelen bu talihsizliklerin tabii ki tıbbi bir aciklamasi var ama en onemli sebep hep olumsuz hissetmemdi. Her bebegimi kaybedisimde cok agladim yeri geldi isyan ettim neden ben dedim ve her defasinda bir sonraki gebeligim daha sorunlu gecti ve en sonunda kendimi ameliyat masasinda buldum. Size demem o ki siz ne yaparsaniz yapin kaderinizde olacak biseyi engelleyemezsiniz o yuzden olumsuz dusunup o anınızı mahvetmeyin olumsuz dusundugunuzde hormonlariniz vucudunuza olumsuz sinyaller veriyor o yuzden iyi dusunun iyi olsun
Yaşasın çok sevindimÇok iyi canım transfer öncesi benimde aynı çıkmıştı
Canım en kısa zamanda olumlu olur inşlh, denemeye devam çok çok zor ama rabbim nasip edecek inşlh, kendini toparlayınca yine dene inşlhBende 6 temmuzda transfer yaptırdım 2. Denemeydi ama yine negatif ile sonuçlandı Insallh sizler görürsünüz pozitif i
Ben 31 yasindayim ve amh 0.96 normalde en az 1 olmaso gerekiyomus sol tupumde alindi o yuzden dogal yolla hamile kalmam cok uzun surer gibi senin durumunda biriyle tanistim insta da bagisiklik serumu ile tektar anne olmustu
Sizin h degeriniz yasiniza gore iyi diye biliyorumOnu ben de duydum sin çare deneyeceğiz. Benim de amh 0,93 39 yaşındayım ama
Bakalım 3 tane daha var embriyo 5 6 ay sonra deneyebilirim nasip kısmet artikCanım en kısa zamanda olumlu olur inşlh, denemeye devam çok çok zor ama rabbim nasip edecek inşlh, kendini toparlayınca yine dene inşlh
Rabbim yardımcınız olsun, hepimizin var bir imtihanı. Bugün bir tanıdığımız babasını kaybetti 6 ay önce annesini kaybetmişti , ondan önce eşiyle ayrıldılar, kiminin imtihanı ağır oluyor herkesin derdi kendine büyük geliyor, inşallah tez zamanda rabbim nasip eder yeniden size de.Herkesin sınavı var bu hayatta Benimde ikinci evliliğim ilkinde hiç istemezken korunurken hamile kaldım üzüldüm ikincinde hiç eşinle sorunum yk istiyorum olmuyor sınavımız buymuş rabbim dermansız dert vermesin
10 15 dakika dakika suruyor ben biraz hassasimdir ama agrili olmadi baski yaparken rahime biraz aci oldu ilk girerken onun disinda sikinti olmadiMerhaba hanımlar tedavileriniz hayırla sonuçlanıp inşallah meleklerimize kavuşuruz cumartesi yumurta toplama işlemim olucak bu işlem ne kadar sürüyor ve sonrasında ne oluyor tecrübe eden arkadaşlar yazabilir mi ilk deneyim heyecan tavan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?