- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Günaydın canım. Ben 7 yi devirdim ama haklısın. Geçmek bilmiyor zaman. Migrenim de tuttu. Dünden beri duvarları tırmalıyorum.
Çok geçmiş olsun çok zordur o,biran öncr geçer inşlh, bol su içGünaydın canım. Ben 7 yi devirdim ama haklısın. Geçmek bilmiyor zaman. Migrenim de tuttu. Dünden beri duvarları tırmalıyorum.
Canım benim 2. Gün transferi hem transferden sonra gonqpeptly iğne yaptım ben. Daha 4 gün oldu iğneyi yapalı. Etkisi geçmemiştir. O yüzden ben 10. Günden önce test yapmayı düşünmüyorum. Çıksa da iğne etkisi olur diye.Günaydın ben. Yerleştirirlerse 7 gün sonra kan veririrm diyorum ama çıkar herhalde siz ne zaman kan vereceksiniz
Ararlar az kaldı, inşlh iyi olur, her anı beklemekle geçen bir süreç rabbbim nasip etsin inşlhGünaydın çoğu bitmiş ne güzel ben daha yüreğim ağzımda bekliyorum embriyolog ne diyecek kaçı döllendi ne durumda
Günde 2-3 litre arası su içiyorum. Sadece 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Onun dışında ev yapımı limonata içiyorum. Cay vs içmiyorum. Belki kafeinsizlikten belki de hormonlardan. Bilemişsem artık.Çok geçmiş olsun çok zordur o,biran öncr geçer inşlh, bol su iç
Ay Ongun çok stresli oluyor hakkaten de. Kaç yumurta toplandı sendenGünaydın çoğu bitmiş ne güzel ben daha yüreğim ağzımda bekliyorum embriyolog ne diyecek kaçı döllendi ne durumda
İnşallah rabbim. Burda isteyen herkese nasip etsinArarlar az kaldı, inşlh iyi olur, her anı beklemekle geçen bir süreç rabbbim nasip etsin inşlh
O iğneyi bende yaptım daha önceki transferlerimde yoktu neden yaptırdılar acabaCanım benim 2. Gün transferi hem transferden sonra gonqpeptly iğne yaptım ben. Daha 4 gün oldu iğneyi yapalı. Etkisi geçmemiştir. O yüzden ben 10. Günden önce test yapmayı düşünmüyorum. Çıksa da iğne etkisi olur diye.
Canım benim 2. Gün transferi hem transferden sonra gonqpeptly iğne yaptım ben. Daha 4 gün oldu iğneyi yapalı. Etkisi geçmemiştir. O yüzden ben 10. Günden önce test yapmayı düşünmüyorum. Çıksa da iğne etkisi olur diye.
Daha önceki protokollerde yokmuş yeni çıkan bir şey sanırım. Araştırdığıma göre tutunmayı destekliyormuşO iğneyi bende yaptım daha önceki transferlerimde yoktu neden yaptırdılar acaba
Girerken 8 di 5 Tane toplanmış inşallah hepsi döllenir sorunsuz ilerlerAy Ongun çok stresli oluyor hakkaten de. Kaç yumurta toplandı senden
Kaçıncı gün transfer olacağına da bağlı biraz. 5. Gün transferi 8. Günde çıkabiliyor ama 3. Gün transferi 10. Günden önce çıkmıyor geneldeHımmm onu bilmiyordum ben iğne progestan vurulacağım ben ama bide Perşembe iki Tane ovitrella çatlama iğnesi vuruldum bende de pozitif çıkar o zaman anca bir gün arayla katlarsa anlaşılır herhalde
Al benden de o kadarGünaydın kızlar, bugün transfer sonrası 6. Gün zaman geçmiyor ya
Al benden de o kadarbazende umutsuzluğa kapılıyorum, olmadı, tutmadı diye, benimde 5.gün
O bende de oluyor vallainşlh boşa evhamlanıyoruzdur
Yumurta toplanmadan bikac gun once beyaz akintiniz oldu mu?Günaydın kızlar, bugün transfer sonrası 6. Gün zaman geçmiyor ya
Masallah kaliteleri de iyidir insallahGünaydın kızlar şimdi çıktım opudan 17 tane toplanmış
İnşallah canımMasallah kaliteleri de iyidir insallah
Hayırlı olsun canımGünaydın kızlar şimdi çıktım opudan 17 tane toplanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?