- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Ben 3. Tedavimde kullanmıştım canım çok iyi oluyor, tam ne olduklarını hatırlamıyorum q10 filandı galiba
Folik asit ve omepa Q10 kullanmistim kullanmanizi da tavsiye ederim yumurtalar uzerinde buyuk etkisi var
Aa anestezi almadan yumurta toplama ilk kez duydum, acımadı mı10 15 dakika dakika suruyor ben biraz hassasimdir ama agrili olmadi baski yaparken rahime biraz aci oldu ilk girerken onun disinda sikinti olmadiUltrasonda gordum yumurtalarimi cektigimiz falan anestesi de almamistim tatildi :)) Ben icerde Cok usudum cikarken biraz basim dondu hafif kanamam oldu onun disinda bir iki gun regl gibi agrim oldu
Acimadi valla ilk girdiginde sag yumurtama Sol yumurtama bastirdi uyusturdu o zaman biraz acidi uyusana kadar sonrasi uyusuktu zaten sonra hissetmedim orayiAa anestezi almadan yumurta toplama ilk kez duydum, acımadı mı
Ne güzel olmuş sadece uyuşturarak bizzat canlı tanığısın:) bana anestezi vercez demişlerdi birde arkadaşlar son kontrolde rahimde polipe benzeyen bir şey gördü bunun ne olduğunu anlamadan taze transfer yapamam dedi sanırım donduracak10 15 dakika dakika suruyor ben biraz hassasimdir ama agrili olmadi baski yaparken rahime biraz aci oldu ilk girerken onun disinda sikinti olmadiUltrasonda gordum yumurtalarimi cektigimiz falan anestesi de almamistim tatildi :)) Ben icerde Cok usudum cikarken biraz basim dondu hafif kanamam oldu onun disinda bir iki gun regl gibi agrim oldu
Evet hepsine tanik oldumNe güzel olmuş sadece uyuşturarak bizzat canlı tanığısın:) bana anestezi vercez demişlerdi birde arkadaşlar son kontrolde rahimde polipe benzeyen bir şey gördü bunun ne olduğunu anlamadan taze transfer yapamam dedi sanırım donduracak
Amin inşallah doktorun şüphelendeği gibi bişey değildirde gerçekleşir bu ay transfer:)Evet hepsine tanik oldumAma Ben dayanamam diyen arkadaslarim bence anestezi alsin bazi bunyeler daha hassas oluyo bende hassasim aslinda ama Benim icin kolay gecti cok sukur ama herkesin ayni olacak diye bisey yok herkesin bunyesi farkli Hmm hakkinda hayirlisi olsun insallah gec olsun guc olmasin sagliginiz daha onemli onemli birsey degildir inşallahhhda hic bir seye gerek kalmazz hemen yaparlar
Bol bol yumurtan toplansın insallahgünaydın kızlar opu işlemine gidiyorum çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadırheyecandan midem bulandı
İnşallahBol bol yumurtan toplansın insallah
Transferi bir sonraki ay gerçekleşen arkadaşlar opudan ne kadar sonra adet gördünüz
Ben 12 gün sonra adet oldum canımTransferi bir sonraki ay gerçekleşen arkadaşlar opudan ne kadar sonra adet gördünüz
Hayırlısıyla toplansınlar. Allah yardımcımız olsungünaydın kızlar opu işlemine gidiyorum çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadırheyecandan midem bulandı
Hakkınızda hayırlısı olsun. MaşallahSimdi doktordan ciktim 4 tane iyi yumurtam varmis ve pazartesi toplanicakmis doktor hemen bu ay transfer yapmayi dusundu ben istemedim tatile cikicam donuste yapalim eylulde dedim doktorda daha iyi olur dondurulmus embriyolarin tutunma orani %10 daha fazla dedi ve bildigim kadariyla diger bebeklere oranla benimkiler daha gec dogucak insallah ayrica tekrarlayan dusuklerim oldugu icin intralipid serum verilicek serum basi 500 tl oduycekmisim
Hadi hayırlısı ilegünaydın kızlar opu işlemine gidiyorum çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadırheyecandan midem bulandı
Ah ah o iğne ilaçlarÇıktım kızlar mis gidi uyudum iyi geldidünya kadar ilaç iğne varmış yeniden allahım kurtar bizi
Amin cumlemizin insallahHakkınızda hayırlısı olsun. Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?