Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Kızlar tüp bebek yumurta büyüme sureciniz kaç gün oldu ben bugün doktora gittim 10. Gunum 8 tane yumurta var ama yumurtalarim yavaş büyüyor süreç uzadıkça sitres yapıyorum
Merak etmeyin doktorlar işini biliyordur. Yaptığınız iğneler büyütecektir. stres yok!

canım hiç korkulacak bir işlem değil, masaya uzanana kadar tüm korku... hiç bir ağrı acı olmadı sonrasında da. sadece ben hemen duşa girmeye korktum girebilirsin dedi gerçi doktor ama onun dışında da dikkat ettiğim başka bişey olmadı... hafif kahverengi kanama oldu birkaç gün bir de idrar yaparken kasılma oldu o da zaten cok normalmiş. içini ferah tut. en zoru toplamadan sonra kaç tanesinin döllendiğini beklemek

15 teemuzda 5 yumurtam vardi bugun 4 yumurta denildi yumurtalarin cok guzel gelisiyo dedi doktor. Insallah Allah çabalarimizi boşa çıkarmaz.

Kızlar tüp bebek yumurta büyüme sureciniz kaç gün oldu ben bugün doktora gittim 10. Gunum 8 tane yumurta var ama yumurtalarim yavaş büyüyor süreç uzadıkça sitres yapıyorum
benimde yavaş büyüyor sanırım, benim de 8. günüm bugün ve pazartesi yada salı günü toplarız dedi. 7 yumurtam var hepsi büyük değil bakalım ne olacak çok stresliyim

İçimi rahatlattın canım :) bkalım yarın sabahtan gideceğim

Transferi de anlat yarın ayrıntılarıyla :) umarım sonucu çok güzel olur.
Benim adetimi bekliyoruz tedaviye başlamak için, ortalama 1 hafta var. İlk tüp bebek denemem olacak

benimde yavaş büyüyor sanırım, benim de 8. günüm bugün ve pazartesi yada salı günü toplarız dedi. 7 yumurtam var hepsi büyük değil bakalım ne olacak çok stresliyim
En geç salı günü yumurtan toplanırsa senin yine iyi kuzum 12 gün normal diye biliyorum ama benim 12 günü geçecek 15 gün en az olur ondan da emin değilim. Şuan yunurtalarin kaç mm senin

Senin de benim gibi benim de 8 yumurtam var ben de stres yapıyorum kuzum aslında bize en zararlı şey

Bende yarın sabah heyecandan uyuyamıyorum rabbim yar yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…