Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Merhaba kızlar ben dun sabah transfer oldum 1 tane yumurta transfer edildi 2 gundur yatıyorum agrım var biraz hakkımızda hayırlısı
Kabak cekirdegi tuket bol bol protein agirlikli beslen ayaklarini sicak tut 5.gun sonunda dus ala doguma kadar ilik dus al

Merhaba kızlar 10 yumurta oluşmuştu, doktor az olduğu için 3. Gün koyarız dedi bugün aradılar 6 tanesi istediğimiz kalitede o yüzden 5. Gün koyabiliriz dediler aramalarını bekleyeceğim
10 yumurta nasıl az ya, bende 11 yumurta toplandı ve 7 si sağlam demişti. Değerlerimiz aynı sayılır ve hiçte az değil.

Merhaba kızlar 10 yumurta oluşmuştu, doktor az olduğu için 3. Gün koyarız dedi bugün aradılar 6 tanesi istediğimiz kalitede o yüzden 5. Gün koyabiliriz dediler aramalarını bekleyeceğim
6 yumurta cok iyi ben daha once dogal yoldan 4 kez hamile kaldim ve kaybettim hepsini tup bebekte en az 10 yumurtam olusur diyodum ama 4 yumurtam olustu o yuzden 6 kaliteli yumurta benim icin ruya gibi bisey ayrica 5. Gune ulasan embriyo cok iyi insallah sımsıkı tutunur bebislerimiz bizlere

İnşallah canım ya 5. Güne gördülerse iyidir diye düşünüyorum allah bizi tez zamanda kurtarsın bu çilelerden iğneden ilaçtan yıldım ne kadar zormuş allahım yumurta toplandı hala iğne ilaç fitil

Benim 4 yumurtam toplandı 2 tanesi 3 gune dollendı 1 tanesini transfer ettiler diğerini cok iyi görmediler yanı sizinkiler cok iyi

Benim 4 yumurtam toplandı 2 tanesi 3 gune dollendı 1 tanesini transfer ettiler diğerini cok iyi görmediler yanı sizinkiler cok iyi
Benim de 4 toplandı 3 dollendi 2. Gün biri çok iyi diğeri iyi kalite olmak üzere 2 transfer yapıldı. 3. İmha edildi. Bence de 6 tane iyi kalitede embriyo çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…