- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Evet canım olmuştuYumurta toplanmadan bikac gun once beyaz akintiniz oldu mu?
Hayırlı olsun güzel sayı, inşallah kaliteli embriyoların olur.Günaydın kızlar şimdi çıktım opudan 17 tane toplanmış
Bu çatlama akintisi degildir di mi korkuyorum da zaten 4 yumurtam varEvet canım olmuştu
Evet ümit hanımlayız çok memnunumHayırlı olsun güzel sayı, inşallah kaliteli embriyoların olur.
İrenbede tedavi oluyorsunuz sanırım, memnun kaldınız mı?
Sağılasın canımmHayırlı olsun canım
Kabak cekirdegi tuket bol bol protein agirlikli beslen ayaklarini sicak tut 5.gun sonunda dus ala doguma kadar ilik dus alMerhaba kızlar ben dun sabah transfer oldum 1 tane yumurta transfer edildi 2 gundur yatıyorum agrım var biraz hakkımızda hayırlısı
Yok canım değildir, benimde olmuştu,benimde 4 yymurtam vardıBu çatlama akintisi degildir di mi korkuyorum da zaten 4 yumurtam var
Hayırlı olsun, güzel güzel büyüsün inşlh,Merhaba kızlar ben dun sabah transfer oldum 1 tane yumurta transfer edildi 2 gundur yatıyorum agrım var biraz hakkımızda hayırlısı
Bu güzel bir haberMerhaba kızlar 10 yumurta oluşmuştu, doktor az olduğu için 3. Gün koyarız dedi bugün aradılar 6 tanesi istediğimiz kalitede o yüzden 5. Gün koyabiliriz dediler aramalarını bekleyeceğim
10 yumurta nasıl az ya, bende 11 yumurta toplandı ve 7 si sağlam demişti. Değerlerimiz aynı sayılır ve hiçte az değil.Merhaba kızlar 10 yumurta oluşmuştu, doktor az olduğu için 3. Gün koyarız dedi bugün aradılar 6 tanesi istediğimiz kalitede o yüzden 5. Gün koyabiliriz dediler aramalarını bekleyeceğim
Ne bileyim havuz oluşturmam lazım riske atamayız 3. Gün koyarız dedi şimdi de 5 diyolar10 yumurta nasıl az ya, bende 11 yumurta toplandı ve 7 si sağlam demişti. Değerlerimiz aynı sayılır ve hiçte az değil.
İnşallah hersey yolunda gider. 2 embriyo mu transfer edilecek ?Ne bileyim havuz oluşturmam lazım riske atamayız 3. Gün koyarız dedi şimdi de 5 diyolar
Insallah hayirlisiyla hepimizin kucaklari dolarYok canım değildir, benimde olmuştu,benimde 4 yymurtam vardı
6 yumurta cok iyi ben daha once dogal yoldan 4 kez hamile kaldim ve kaybettim hepsini tup bebekte en az 10 yumurtam olusur diyodum ama 4 yumurtam olustu o yuzden 6 kaliteli yumurta benim icin ruya gibi bisey ayrica 5. Gune ulasan embriyo cok iyi insallah sımsıkı tutunur bebislerimiz bizlereMerhaba kızlar 10 yumurta oluşmuştu, doktor az olduğu için 3. Gün koyarız dedi bugün aradılar 6 tanesi istediğimiz kalitede o yüzden 5. Gün koyabiliriz dediler aramalarını bekleyeceğim
Tekmiş 35 yaş altı olduğumuz içinİnşallah hersey yolunda gider. 2 embriyo mu transfer edilecek ?
6 yumurta cok iyi ben daha once dogal yoldan 4 kez hamile kaldim ve kaybettim hepsini tup bebekte en az 10 yumurtam olusur diyodum ama 4 yumurtam olustu o yuzden 6 kaliteli yumurta benim icin ruya gibi bisey ayrica 5. Gune ulasan embriyo cok iyi insallah sımsıkı tutunur bebislerimiz bizlere
Benim de 4 toplandı 3 dollendi 2. Gün biri çok iyi diğeri iyi kalite olmak üzere 2 transfer yapıldı. 3. İmha edildi. Bence de 6 tane iyi kalitede embriyo çok iyiBenim 4 yumurtam toplandı 2 tanesi 3 gune dollendı 1 tanesini transfer ettiler diğerini cok iyi görmediler yanı sizinkiler cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?