- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Hakkında hayırlısı olsun. İçini ferah tut.. Kötü bir şey düşünme. Her şey Allah tan.Merhaba iyi haftalar kızlar beni aradılar saat 2 de transferim olacak 6 yumurta istediğimiz kalitede demişlerdi, yine de 3. Günkünü koyacaklar bilemedim gidince soracağım. İyi olur inşallah
AMİNevet sonuç olarak , tek olsun bizim olsun :) herkese bu yönde sağlıklı başarılı dönemler diliyorum iyi haberleriniz olsun kızlar ,
Amin canım hayırlısı ne ise o olsunHakkında hayırlısı olsun. İçini ferah tut.. Kötü bir şey düşünme. Her şey Allah tan.
Hadi inşallah canım rabbim sonucunu hayr eylesin...Merhaba iyi haftalar kızlar beni aradılar saat 2 de transferim olacak 6 yumurta istediğimiz kalitede demişlerdi, yine de 3. Günkünü koyacaklar bilemedim gidince soracağım. İyi olur inşallah
Çok tşkler.. aminHadi inşallah canım rabbim sonucunu hayr eylesin...
Kan sonucum pozitif rabbim herkese nasip etsinSonuç ne olursa olsun hayırlı olan odur canım üzülme rabbim hayırlısını versin inşallah duamız o yönde yarın ola hayr ola
Hayırlı oksun inşlh sağlıkla al kucağınaKan sonucum pozitif rabbim herkese nasip etsin
Amin teşekkür ederim rabbim her isteyene nasip etsin inşallahHayırlı oksun inşlh sağlıkla al kucağına
OLEYYY. Ay çok sevindim... MaşallahKan sonucum pozitif rabbim herkese nasip etsin ☺
OLEYYY. Ay çok sevindim... Maşallah
Amin.rabbim herkese nasip etsin
12. Gün en az 30 olması gerek yükselme var sizde ama 10. Gün testinize göre iki kari artsa bile 20 dahi etmiyor. Ümitsizliğe kapılmayın ancak çok da kendinizi kaptırmayın.Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var . 3. Gün embiryosu transferi yapıldı salı günü yani 23 temmuz test yapmam lazım ama ben dayanamadım 9. Gün kan tahlili yaptırdım sonuç 4.6 çıktı. 10. Gün tekrar yaptırdım 7.8 çıktı umut yok mu
Darısı bize inşallahKan sonucum pozitif rabbim herkese nasip etsin ☺
Tatlım bence umut var, 2 günde bir iki katı artması lazım, sen ard arda günlük yaptırmışsın anladığım kadarıyla, biraz muallakta ama, 12. Gün yaptır bakalım, iki katı olcakmı, umarım katlanarak artarArkadaşlar desteğinize ihtiyacım var . 3. Gün embiryosu transferi yapıldı salı günü yani 23 temmuz test yapmam lazım ama ben dayanamadım 9. Gün kan tahlili yaptırdım sonuç 4.6 çıktı. 10. Gün tekrar yaptırdım 7.8 çıktı umut yok mu
Amin inşallah rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin sağlıklı bebişlerimiz olsunDarısı bize inşallah
Ayyy çooookk sevindimmmm rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKan sonucum pozitif rabbim herkese nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsinAyyy çooookk sevindimmmm rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?