- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Evet bende de fena gaz olduSelam kızlar bu yumurta toplamadan sonra karın şişmesi hazımsızlık gibi durumlar normal mi sizdede oldumu
Amiinn canım amiinn umut oldun banaAmin çok teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin
Aynen canım gaz da başladı ne zamana geçer Bu durum çok rahatsız ediciyaEvet bende de fena gaz oldu
İnşallah rabbim her işinize kolaylık versin hayırlı sonuçlar alırsınızAmiinn canım amiinn umut oldun bana21 i agustos transferim günler geçmiyo daha çok var bide 10 gün sonuç beklicem hayırlısı olsun herkez için inşallah...
canım benim 6 yumurta kaldı, 8 di iki tanesi fazla küçük kalmış artık gelişmez dedi. 6 taneden de 19 mm var iki tane diğerleri küçük 12 falan çarşambayı bekleyelim onalarında büyümesi için doktor inşallah büyür ya. dozum da yüksek günlük 300 doz gonal f alıyorum.En geç salı günü yumurtan toplanırsa senin yine iyi kuzum 12 gün normal diye biliyorum ama benim 12 günü geçecek 15 gün en az olur ondan da emin değilim. Şuan yunurtalarin kaç mm senin
Benim bir gün sonra geçti şükür yumurtası çok olanların daha sıkıntılı oluyormuş benden. 5 toplandıAynen canım gaz da başladı ne zamana geçer Bu durum çok rahatsız ediciya
Ohss olabilir bol su için ve hemşire ile paylaşın durumuAynen canım gaz da başladı ne zamana geçer Bu durum çok rahatsız ediciya
Amiiinn amiiinn hepimiz için inşallahİnşallah rabbim her işinize kolaylık versin hayırlı sonuçlar alırsınız
Kabak çekirdeği tutunmada yardımcı oluyormuş diye okumuştum bol bol yedim ben günde 2 3 litrede su içiyorumKizlar bugun transferim oldu 5.gun embriyosu evde yatip dinleniyorum hakkimizda herseyin hayirlisi olsun dualarinizi bekliyorum
Hayırlı olsun canımKızlar şimdi transfer oldu dinleniyorum ve az önce choriomon iğne yaptılar ben şok
Canım şuanda olumlu, inşlh güzel güzel ilerlerArkadaşlar desteğinize ihtiyacım var . 3. Gün embiryosu transferi yapıldı salı günü yani 23 temmuz test yapmam lazım ama ben dayanamadım 9. Gün kan tahlili yaptırdım sonuç 4.6 çıktı. 10. Gün tekrar yaptırdım 7.8 çıktı umut yok mu
Bilgi verdigin icin sagol canim kabak cekirdegi yemeye baslicam bendeKabak çekirdeği tutunmada yardımcı oluyormuş diye okumuştum bol bol yedim ben günde 2 3 litrede su içiyorum
Çok üzüldüm canım ama hafif kanama olabiliyor ben sormuştum kanamam olursa diye iğne yazarız demişlerdi senin kullandığın duphaston iğnemiydiKızlar peçeleye pembe leke geldi. Sanırım adet olacağım. Transferin 9. Günüydü. Normalde duphaston kullanıyordum. Bitmişti bugün doktoru aradım alma dedi. Sanırım kanamayı o durduruyormuş.
Çok üzgünüm. Her zamanki gibi hislerimde yanılmadım.
Dur bakalım canım, lekelenme olabilir, ben oğlumu öğrenmeden önceki akşam baya bir kanamam olmuştu, sabah yaptığım testte hamileydim, canını sıkma canımKızlar peçeleye pembe leke geldi. Sanırım adet olacağım. Transferin 9. Günüydü. Normalde duphaston kullanıyordum. Bitmişti bugün doktoru aradım alma dedi. Sanırım kanamayı o durduruyormuş.
Çok üzgünüm. Her zamanki gibi hislerimde yanılmadım.
Rica ederim ananas avakado yazmıştı bayanlar ben onları yemedim ama yine aklında olsunBilgi verdigin icin sagol canim kabak cekirdegi yemeye baslicam bende
Çok üzüldüm canım ama hafif kanama olabiliyor ben sormuştum kanamam olursa diye iğne yazarız demişlerdi senin kullandığın duphaston iğnemiydi
Dur bakalım canım, lekelenme olabilir, ben oğlumu öğrenmeden önceki akşam baya bir kanamam olmuştu, sabah yaptığım testte hamileydim, canını sıkma canım
En iyisini yapmışsın porogestan iğne yaparlar inşallah pozitif sonuç çıkar belki yatak istirahati verir dua ediyorum senin için canımKuzum zaten hiç belirtim de yoktu. Duphastone kapsüldü dün akşam sonuncuyu içmiştim. Sabah merkezi aradım kanaman vs yoksa kullanmana gerek yok dediler. Ben de almadım yenisini.
Hastaneye geldim hemen kan vereceğim. Çok kalabalık ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?