- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.002
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Şuan çağırmış bulundum ve parasını da şirkete verdim ,günümü buna ayırdım, defalarca güzel güzel anlattım , aptal gibi davranıyor , ama aptal olmadığına Emin’im , burda herkes istediği kişi hakkında sorunlarını yazıyor istediği gibiİnsanlara bulunmadıkları ve cevap haklarının olmadığı bi mecradan aşağılamak ve hakaret etmek yerine karşınıza alıp konuşmalısınız,sonuçta siz paranızla bu işi yaptırıyorsunuz,memnun değilseniz uyarırsınız anlamıyorsa da başkasını bulursunuz olur biter.hatır gönül işi değil ki
Tabiat itibariyle karşımdakine dik dik şunu şöyle yap bunu böyle yap diyemiyorum.Hepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu
Kadıncağıza da böyle atar gider yaptıysanız yapacağı varsa da yapmaz zaten.Hepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu
Kizlar beni biliyorsunuz,esimle bizim kavga sebebimiz temizlik düzen bende biktim bu temizlikcilerden,yrni eve tasindigimda tam zamanli,tam zamanli derken sabah 8 aksam 4 bir kadin alsam her gün.
Hem yemek yapsa,camasir yikasa,evi temizlese .mesela hergun temizlemeyecek
Ama her gun yemek yapcak.Kendi evi gibi yani
Izin de kullancak haftada 1 pazar mesela o gunde disardan yeriz.
Sizce nasıl olur asgari ucret versem? Çok mutsuzum. Bunu yapan var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?