Temzilikçi cinneti

Mune

İyi de kadıncağız yüzüne aptal salak demedi heralde ben de işimden dolayı yardımcı hanım alıyorum maalesef pek coğundan memnun kalmadım yani biz hanım çalıştırıyoruz diye memnun olmayınca hanım işini layıkıyla yapmayınca bu insana tepeden mı bakmış oluyoruz dramatize etmeyin bence 200₺ alıyor bir ev temizliğine ve kurnazlık yapmaya seni aptal yerine koymaya çalışıyor pek çoğu bu işe istediği para buysa ve bende bu parayı ödüyorsam tabiki en iyi şekilde hizmet almak hakkımdır ayrıca yapabilecek durumda olsak zaten kimse başka bir kadınin temizliğini istemez.

Temizlikci yatak basligi mi sokecek?

Yani benim yatagimin basligi nasil sokulup takilir bilmiyorum bile.
Bilememistir. Yonlendirmek cok daha kolay ve cozum saglayacak bir yol bence. Burda kadina aptal diye konu actiniz da elinize bir sey gecti mi ki?

Ben de cok temizlikci faciasi yasadim. Ama sizin niyetiniz uzum yemek degil bagci dovmek.

+10000
Bizim komsumuzun temizlikçisini aldik
Komşu memnun diye
ona her işini kosturan kötü davranan yemeğini kendin getir diyen kadının evini pırıl pırıl yapan kadın bizimkini yalap şap yaptı geçti
Kimi yerleri supurmemis kimi yerleri hic silmemis camlar pus pus olmuş
Seni sessiz görünce işini de tam yapmıyorlar

Ben de öyle yapıyorum dolap iclerini düzenleyip havalandiriyorum
kileri ve mutfak dolaplarinin içini düzenleyip örtülerini yikiyorum bardakları tabaklari bulaşık makinasına yerleştiriyorum
Halılar yikanacaksa hali yikama fabrikasına gönderiyorum
En son tüm evi baştan sona süpürup kadını oyle bekliyorum bana sadece kapi cam ve yer silsin diye
Onlarda yarım gün tutuyor zaten hem daha az para veriyorsun hem defa yemek hazirla çay hazirla işin olmuyor

Evet zaten tam günde cok yorulup son 2 saat yaptiklari işi üstunkörü yapiyorlar
dediginiz gibi cay yemek işi de olmuyor

Bu zamana kadar hep iki öğün yemek hazırladım, çayını kahvesini ayrı ikram ettim. Oturdum birlikte yedim, kimseye tepeden bakmak gibi bir tavrım olamaz.
Asla ve asla şunu yap , bunu yap demedim, anlaşılan paranın fazlasını ya da başk bir hediye vs verdim.
Sadece bir defa yapılan işten memnun kaldım o da şov amaçlıymış, aynı kişi ikinci gelişinde nerdeyse hiç temizlik yapmamış. Bakınız profilimde konum bile var.
Yani bu olayı bizim tavrımız belirleseydi benim evi bal dök yala yapmaları gerekirdi

Aynennnn ,
Korku politikası çoğu zaman daha işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…