Temzilikçi cinneti

Hangi ildesin bilmiyorum ama asgari ücret gayet iyi duruyor

İyi de tüm cümleleri hakaret içeriyor.
Kasıtlı yapmıyorsa da şirketi arayıp durumu bildirir, belki ücret iadesi yaparkar belki başka bir biçimde telafi ederler.

Kk ya konu açınca bu sorun çözülmüyor.
Arkadaşlar konu sahibine ne kadar yüklenip ajitasyona çevirdiniz olayı ya. Kadın kasıtlı olarak yapmıyormuş ondan bahsediyor farklı yerlere çevirmeyin lütfen

Merhabalar

Teyzemin kızı bu düzenle çalışıyor. Ablam çok yoğun çalışan şirket sahibi eşiyle şirket işletiyor. Sürekli yurt dışı, toplantılar derken zaman ölüyor. Hatta eve bile girmediği oluyor. Seneler öncesinden tam olarak hatırlamıyorum epey zaman oldu. Evde çalışan bir kadın var. Kadının sigortasını yaptırmışlar bizimkiler evi kendi evi gibi kullanıyor. Ve güven konusunda bizimkiler çok hassaslardır o konuda çok dikkatli olun. Evi kendi evi gibi kullanıyor, temizliğini yapıyor. Hatta ablam yurt dışında olduğu zamanlar teyzem evine gidip kadınla vakit geçiriyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam 4 bine yakın ücret ödüyorlar. Gerçekten kadından çok çok memnunuz. Bazen okul çıkışlarında ablamın yanına uğradığımda ablamı bulamadığımda eve alıp beni doyurmadan bırakmıyordu. Canı isterse kuzenin odasına çıkıp onun defter kitaplarını toplar.

Düşünüyorsanız eğer güvenebileceğiniz, içinizin ısınacağı birini bulup çok memnun kalacağınızı söyleyebilirim.

Yardimci bayan işleri dediğiniz gibi yapmiyor olabilir. Bir daha onu cagirmazsiniz olur. Parasini vermissiniz yüzüne karşı bu parayı haketmedigini söyleyebilirsiniz. Ama sırf saçma sebeplerden birisine hakaret etmek , asagilamak ne kadar doğru sizce? Bence biraz olsun uslubunuza dikkat edin. Ha yorumlarda konu sahibine yuklenildigini dusunenler var o yardimci bayan bizlerden biri de olabilirdik. Kimse hakareti haketmiyor..

Her gün 8-16 fazla değil mi? Bir evin ne kadar işi olabilir ki? Çocuk da yoksa. Yarım gün yeterli. Hatta her gün gelmesine bile gerek yok.

Arkadaşlar konu sahibine ne kadar yüklenip ajitasyona çevirdiniz olayı ya. Kadın kasıtlı olarak yapmıyormuş ondan bahsediyor farklı yerlere çevirmeyin lütfen
Aptal beyinsiz diyerek kendisi farklı yerlere çekmiş zaten
Hakaret etmeden aşağılamadan da kendini ifade edebilir zannedersem?

Başkası adına utanmak nedir bu konuda anladım.
Bir arkadaş da iki öğün yemek yazmış.
Bence siz kendi temizliğinizi kendiniz yapın.
Yazık kimse ekmek parası için bu hakaretlere katlanmak zorunda değil.
Ekmek parasini kazanmak isteyen de isini duzgun yapcak o zaman.
Ona iş yapilsin diye para veriyor gozle gorunen yeri silip geciyor ozellikle belirtilmesine ragmen salaga yatiyor.
Herkes gereksiz bi ajitasyon icine girmiş konuda, icim daraldi vallahi ya.

Kuzen mi yigen mi onu anlamadim canim kuzenin ablanlami yaşıyor? Merakimdan sordum yanlis anlama

Ya ama 4 bin cok değil mi benim esim hayatta vermez o parayi cimri.

Bizim burda yarim gun temizlik ucreti sadece temizlik 60 tl.

Sabah 8 öğlen 2 3 gibi gidiyorlar. Ama hergun temizlik zaten yapmicak 60×30 desem 1800 asgari ucret o kadar degil mi?

Ya bilemedim simdi. Ama bence cok mantikli,benim büyüdüğüm apartmanda isler hep boyle yuruyordu hatta benim anneminde 3 sene kadar boyle aldığı bir dadimiz vardi.
Annem ameliyat olmustu ev isi yapamiyordu 3 sene boyunca kadın bu duzende çalıştı.
Ust komsumuzda vardi . Kari koca çalışıyorlar,yemekleri hep o kadin yapardı. Evi de temizlerdi sonra çıkardı. Sabah kadinin oglunun kahvaltisini da hazirlardi camasir asardi hatirliyorum
Boyle olsa varya evimde huzur olur yemin ederim. Esimle didismekten bıktım.

Ankara’da mı yaşıyorsun? Ben de temizlik konusunda epey sıkıntıdaydım. Daha yeni iyi bir kadın buldum. İstersen özelden yazıp sana tavsiyede bulunabilirim.

Her gün gelecekse 8 saat cok bence. Yarimsar gun gelse haftada bi gun derin temizlik yapip diger gunler bi gun supurme silme ve yemek bi gun utu ve yemek gibi ilerler bence

Cozum bi daha almamak
Onlar alismis ustun koru gorunen yerleri yapip bitirmeye
Kendilerini cok akilli zannediyolar
Son aldigimda bende parayi haram ettim Allah biliyo
Herseyi yarim yamalak birakti kocam almaya geldi saatim doldu inmezsem kizar diye birakti gitti. Esim gelmeden kucucuk bebekle ortaligi toparladim laf duymamak icin
Gerizekali degilde ne boyle yapanlar?
Yedigi yemekte verdigim parada haram zikkim olsun.
Oldugu kadar kendim yapıyorum, kirli kalan yerde kalsin paramla kendi isimi kendim yaptim resmen

Üstte de belirttiğim gibi işini düzgün yapmıyorsa şirketi aranır söylenir. Bir daha o şirketle çalışılmaz. Ücret iadesi talep edilir. Şikayet sitelerine yazılır.
Kk ya koşup hakaret edilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…