- 26 Eylül 2013
- 385
- 96
- 98
- 35
- Konu Sahibi Prensescann
-
Hangi ildesin bilmiyorum ama asgari ücret gayet iyi duruyorKizlar beni biliyorsunuz,esimle bizim kavga sebebimiz temizlik düzen bende biktim bu temizlikcilerden,yrni eve tasindigimda tam zamanli,tam zamanli derken sabah 8 aksam 4 bir kadin alsam her gün.
Hem yemek yapsa,camasir yikasa,evi temizlese .mesela hergun temizlemeyecek
Ama her gun yemek yapcak.Kendi evi gibi yani
Izin de kullancak haftada 1 pazar mesela o gunde disardan yeriz.
Sizce nasıl olur asgari ucret versem? Çok mutsuzum. Bunu yapan var mi aranizda
Bunun icin konu acmayim dedim.Ha?
Konu içinde konu mu?
Arkadaşlar konu sahibine ne kadar yüklenip ajitasyona çevirdiniz olayı ya. Kadın kasıtlı olarak yapmıyormuş ondan bahsediyor farklı yerlere çevirmeyin lütfen
MerhabalarKizlar beni biliyorsunuz,esimle bizim kavga sebebimiz temizlik düzen bende biktim bu temizlikcilerden,yrni eve tasindigimda tam zamanli,tam zamanli derken sabah 8 aksam 4 bir kadin alsam her gün.
Anladım, bence her gün gelecekse yarım günde halleder.Bunun icin konu acmayim dedim.
Dimi? Hakkıdır ama. Sonucta 8 saat caliscak . Baska yerde de ise girse asgari duzen böyleHangi ildesin bilmiyorum ama asgari ücret gayet iyi duruyor
Her gün 8-16 fazla değil mi? Bir evin ne kadar işi olabilir ki? Çocuk da yoksa. Yarım gün yeterli. Hatta her gün gelmesine bile gerek yok.Kizlar beni biliyorsunuz,esimle bizim kavga sebebimiz temizlik düzen bende biktim bu temizlikcilerden,yrni eve tasindigimda tam zamanli,tam zamanli derken sabah 8 aksam 4 bir kadin alsam her gün.
Aptal beyinsiz diyerek kendisi farklı yerlere çekmiş zatenArkadaşlar konu sahibine ne kadar yüklenip ajitasyona çevirdiniz olayı ya. Kadın kasıtlı olarak yapmıyormuş ondan bahsediyor farklı yerlere çevirmeyin lütfen
Ekmek parasini kazanmak isteyen de isini duzgun yapcak o zaman.Başkası adına utanmak nedir bu konuda anladım.
Bir arkadaş da iki öğün yemek yazmış.
Bence siz kendi temizliğinizi kendiniz yapın.
Yazık kimse ekmek parası için bu hakaretlere katlanmak zorunda değil.
Kuzen mi yigen mi onu anlamadim canim kuzenin ablanlami yaşıyor? Merakimdan sordum yanlis anlamaMerhabalar
Teyzemin kızı bu düzenle çalışıyor. Ablam çok yoğun çalışan şirket sahibi eşiyle şirket işletiyor. Sürekli yurt dışı, toplantılar derken zaman ölüyor. Hatta eve bile girmediği oluyor. Seneler öncesinden tam olarak hatırlamıyorum epey zaman oldu. Evde çalışan bir kadın var. Kadının sigortasını yaptırmışlar bizimkiler evi kendi evi gibi kullanıyor. Ve güven konusunda bizimkiler çok hassaslardır o konuda çok dikkatli olun. Evi kendi evi gibi kullanıyor, temizliğini yapıyor. Hatta ablam yurt dışında olduğu zamanlar teyzem evine gidip kadınla vakit geçiriyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam 4 bine yakın ücret ödüyorlar. Gerçekten kadından çok çok memnunuz. Bazen okul çıkışlarında ablamın yanına uğradığımda ablamı bulamadığımda eve alıp beni doyurmadan bırakmıyordu. Canı isterse kuzenin odasına çıkıp onun defter kitaplarını toplar.
Düşünüyorsanız eğer güvenebileceğiniz, içinizin ısınacağı birini bulup çok memnun kalacağınızı söyleyebilirim.
Cocuk yok. Aslinda her gun 8 16 fazla ever düşündüm simdi 8 ile öğlen 1 olabilir.Her gün 8-16 fazla değil mi? Bir evin ne kadar işi olabilir ki? Çocuk da yoksa. Yarım gün yeterli. Hatta her gün gelmesine bile gerek yok.
Her gün gelecekse 8 saat cok bence. Yarimsar gun gelse haftada bi gun derin temizlik yapip diger gunler bi gun supurme silme ve yemek bi gun utu ve yemek gibi ilerler benceKizlar beni biliyorsunuz,esimle bizim kavga sebebimiz temizlik düzen bende biktim bu temizlikcilerden,yrni eve tasindigimda tam zamanli,tam zamanli derken sabah 8 aksam 4 bir kadin alsam her gün.
Evet simdi düşündüm de aynen ev zaten dubleks villa falan degil. Suanki evim oyle de yeni ev oyle degil 8 ilr oglen 12 yada oglen 1 yeterli. Asgari ucret az mi peki?Anladım, bence her gün gelecekse yarım günde halleder.
Üstte de belirttiğim gibi işini düzgün yapmıyorsa şirketi aranır söylenir. Bir daha o şirketle çalışılmaz. Ücret iadesi talep edilir. Şikayet sitelerine yazılır.Ekmek parasini kazanmak isteyen de isini duzgun yapcak o zaman.
Ona iş yapilsin diye para veriyor gozle gorunen yeri silip geciyor ozellikle belirtilmesine ragmen salaga yatiyor.
Herkes gereksiz bi ajitasyon icine girmiş konuda, icim daraldi vallahi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?